uniformiceeee<3

a bi nosu šolsko uniformo?
ja
66%
 66%  [ 24 ]
ni šans
33%
 33%  [ 12 ]
Skupaj glasov : 36

naive • Od: 18.7.2009 • Prispevkov: 2
uniformiceeee<3 28.12.2009 16:58
men so pa uniformice toook nailepseiiiseeeeeee Smile in bi jo tok nosla.pa se mi zdi, da drgac niso tok popularne, mislm da ce bi ble dejansko obvezne, da jih ful neb hotu folk nost. sm brala da na japonskm prou sola da razpis in pol ucensi sami izbirajo(glasujejo) za uniformo k bi jo radi nosl, kljub temu da to stane prb., 300 evrckov na semestr (pou leta).

ampak se vseeen...te srajcke pa kiklce, se mi zdi da puncam ful pasejo in bi bla ful vesela ce bi ble pr ns obvezne.

ka pa vi pravte?bi jo nosl?kaksno?
zakaj ja?zakaj ne?

uzivejte se zadne dni 09 :*:*:*
limonaa • Od: 22.10.2009 • Prispevkov: 36
Re: uniformiceeee<3 28.12.2009 23:37
js je pa ABSOLUTNO NEBI mela (:
mislm okej sej so sexy k jih tko vidš v kkšnm filmu al pa kej k majo tko kratke kiklce punce pa une srajčke =P sam tuki v sloveniji i pa vretn mel kšne kikle do kolen pa stokrat prevelike srajce in bi pomoje zgledal k vreče kromperja -__-"
pa tut če ne .. men osebno je lepo k se usak oblač po svoje in ma usak svoj stil , velik bl zanimiu mi je k pa da bi gledal tm use isto oblečene Razz dougčas =D ; pač moje mnenje
JUSTaKID • Od: 28.12.2009 • Prispevkov: 17 • Kraj: nekje daleč XD
Re: uniformiceeee<3 29.12.2009 10:04
Absolutno NI ŠANS, da bi mela uniformo js Very Happy
... men ni wšeč... nekaterim morda je, sam mene ne bi w uniformo sprawli pa naj se zgodi karkol XD.
Re: uniformiceeee<3 29.12.2009 12:40
limonaa pravi:
mislm okej sej so sexy k jih tko vidš v kkšnm filmu al pa kej k majo tko kratke kiklce punce pa une srajčke =P sam tuki v sloveniji i pa vretn mel kšne kikle do kolen pa stokrat prevelike srajce in bi pomoje zgledal k vreče kromperja -__-"
pa tut če ne .. men osebno je lepo k se usak oblač po svoje in ma usak svoj stil , velik bl zanimiu mi je k pa da bi gledal tm use isto oblečene Razz dougčas =D ; pač moje mnenje

podpiss=)
BlondiePrinces • Od: 3.7.2009 • Prispevkov: 45
Re: uniformiceeee<3 29.12.2009 16:38
manDariina pravi:
limonaa pravi:

podpiss=)

moj podpis tut Laughing
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: uniformiceeee<3 29.12.2009 18:12
Azijke v kratkih šolskih uniformah Twisted Evil grrrrr Mr. Green
naive • Od: 18.7.2009 • Prispevkov: 2
Re: uniformiceeee<3 30.12.2009 9:33
ja js bi jo ful mela...mislm da bi ble obvezne..k se mi zdi da pol, sele prids do izraza pac.tko pac...tvoj "status" ni odvisn od tvojga stila /firme oblek k jih nosis, ker bi itak vsi mel uniformice...se mi zdi da bi blo velik bols + punce bi hodle naokol primerno oblecene (ne, resno ne podpiram majck do popoka in golo kozo sredi zime...brrr Smile). pa fantje bi bli bl urejeni p tko..se mi zdi da majo uniformice bl plus tocke kukr pa slabe

ka pa vi mislte?
the.bLonde.one • Od: 1.12.2009 • Prispevkov: 161
Re: uniformiceeee<3 30.12.2009 10:51
BlondiePrinces pravi:
manDariina pravi:
limonaa pravi:

podpiss=)

moj podpis tut Laughing

jz se tut podpišem..(sploh sovražm kikle nost!!)
LoOoLy • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 61
Re: uniformiceeee<3 30.12.2009 20:38
pa te uniforme k jih vidte v filmih pa nekih nadaljevankah so neki fuul modne v resnic pa majo na šolah take staromodne uniforme pa take grde čudne barve da....jes osebno nebi in bi nosla.nebi jih zato kr bi ble ziher bedne pa še ka pa pol pozimi bi mogli tut v kikli bit al ka pa še nerada kikle nosim.nosla pa bi jih zato kr bi bli pač usi enako oblečeni pa tut če bi biu kdo tak bol bogi se nebi to tok opazl pa bi bli vsi tak bol enakovredni pa tiste važičke se ponavad bolj važijo z oblekami pa neke iztopajo tak pa se nebi mogle.
tk da ja in ne. to je pač moje mneje. Very Happy
LoOoLy • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 61
Re: uniformiceeee<3 30.12.2009 20:44
tu sn neki narobe napisala:
...pa tiste važičke se ponavad bolj važijo z oblekami pa neke iztopajo tak pa se nebi mogle.
tu je mišljeno da nebi mogle izstopat tak ful važle bi se lahko še vedno sam izstopat nebi mogle tak. da nebi kdo drugač razumeu.
niiniika • Od: 24.9.2009 • Prispevkov: 13
Re: uniformiceeee<3 31.12.2009 0:57
js bi nosla..
sam minic sigurn nebi meli..
pa če bi jih.. kaj pa med menzo? minica+menza=no way!
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: uniformiceeee<3 31.12.2009 12:13
*JustNoOne* pravi:
BlondiePrinces pravi:
manDariina pravi:
limonaa pravi:

podpiss=)

moj podpis tut Laughing

jz se tut podpišem..(sploh sovražm kikle nost!!)

še moj podpos...jes tui ne morm kikl nost...razn na morji. ;P
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: uniformiceeee<3 31.12.2009 14:10
ni šans!
to ko ste gledali rebelde pa te fore.. saj mi nebi imeli takih uniform.. tistih kratkih lepo urejenih pa te bedarije.. mi bi imeli kiklo grdo ko svinja nekej do kolen malo čez.. pa kako grozno srajco..
pa nobenih špičakov one šuze ko jih stare babice nosijo k maši.Wink
tak da nehajte sanjat!
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: uniformiceeee<3 31.12.2009 21:22
prosm vas. te uniforme ki jih u španskih nadaljevankah... pa ja. ahdejte no. a mislte da bi vam elitna srednja šola resnično dovolila okol hudit oblečen ko kur be? Uniforme v angliji ponavad sestavlajo črne hlače, bela srajca in žemper v takih barve ki so značilne za tisto šolo. pa ne stanejo 300€. Rolling Eyes

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.