je še zalublen vame al me je že pozabu?• natariana
• Od: 17.6.2009
• Kraj: ukolca Lublane xD
je še zalublen vame al me je že pozabu?
30.11.2009 17:16
heii folk!
mene pa zanima kuko nej zvem če je en še vame...vem pa d je sigurno biu..no puvejte če mate kkšn fajn predlog • trixie
• Od: 30.9.2009
Re: je še zalublen vame al me je že pozabu?
30.11.2009 17:24
js ti predlagam d se čim več pogovarjaš z njim in to in boš pol pomojm že sama vidla kko se obnaša in če muje še kj do tebe • fLomaster
• Od: 1.7.2009
30.11.2009 20:40
mam isti problem :s
tut vprašu me je že če bi bla z njim.sam pol sta se dve ''frendice'' začele vrtet okul njegaa in zdj se mi zdi,da se odloča med njima dvema • Soundbox
• Od: 23.11.2009
1.12.2009 14:12
upraši ga xD
• Krissy
• Od: 9.4.2009
1.12.2009 18:51
jst mam skor ist problem..sam d on kaže enkrat znake d ja enkrat pa da ne ..nevm :S
• fLomaster
1.12.2009 19:25
Soundbox pravi:upraši ga xD
to ni tko preprosto sm ga že prej predn sta se začele unedve vrtet okol njega če bo še kej več med nama.pa je reku ja valda da bo.sam pol je blo še kakšn tedn isto,pol pa sam slabš.in zdej ga ne mislm več nč spraševt,če mu je kaj do mene bo že on kej naredu • Soundbox
1.12.2009 19:34
XSpeLc pravi:
Soundbox pravi:
upraši ga xD
to ni tko preprosto sm ga že prej predn sta se začele unedve vrtet okol njega če bo še kej več med nama.pa je reku ja valda da bo.sam pol je blo še kakšn tedn isto,pol pa sam slabš.in zdej ga ne mislm več nč spraševt,če mu je kaj do mene bo že on kej naredu ni nujno..če bo vidu da teb ni nč do tega, ne bo • fLomaster
1.12.2009 19:51
nevem no.js se ne mislm več nč trudt okol njega,ku pol bom na istm kt unedve.mislm,da sm mu dost jasno pokazala kaj čutm • natariana
2.12.2009 21:33
thx usm • FamilyGirl
• Od: 23.10.2009
2.12.2009 22:00
Helou!
Najbolje, da se malo pozanimaš. Pa ne tako med prijatelji, temveč v smislu TI in ON. Če med tem, ko se s tabo pogovarja dvigne kakšno obrv vsaj za toliko, da se opazi (npr. v 1 sekundi) je poln zanimanja zate. Če te ves čas gleda z enim in istim izrazom si mu verjetno dolgočasna. Opazuj, če te še tako gleda, kot te je včasih. Pa še nekaj je: kadar si fantom všeč se radi 'petelinijo' poleg tebe - radi so v središču pozornosti, da nate naredijo vtis.Če si bo med vajinim pogovorom npr. popravil nogavico (ali še kaj tako očitnega) je to znak, da želi biti pred teboj urejen. Najbolje, da te znake malo spremljaš... bodi pozorna tudi na to, če se kdaj, kadar se s teboj pogovarja dotika ušes, lasišča, obraza... to pomeni, da je živčen. Kar pogumno! Uživaj! • natariana
3.12.2009 22:21
FamilyGirl pravi:Helou!
Najbolje, da se malo pozanimaš. Pa ne tako med prijatelji, temveč v smislu TI in ON. Če med tem, ko se s tabo pogovarja dvigne kakšno obrv vsaj za toliko, da se opazi (npr. v 1 sekundi) je poln zanimanja zate. Če te ves čas gleda z enim in istim izrazom si mu verjetno dolgočasna. Opazuj, če te še tako gleda, kot te je včasih. Pa še nekaj je: kadar si fantom všeč se radi 'petelinijo' poleg tebe - radi so v središču pozornosti, da nate naredijo vtis.Če si bo med vajinim pogovorom npr. popravil nogavico (ali še kaj tako očitnega) je to znak, da želi biti pred teboj urejen. Najbolje, da te znake malo spremljaš... bodi pozorna tudi na to, če se kdaj, kadar se s teboj pogovarja dotika ušes, lasišča, obraza... to pomeni, da je živčen. Kar pogumno! Uživaj! wauuu..ti pa imaš izkušniie s tem!? • Soundbox
4.12.2009 3:16
dejansko so to dost osnove psihe človeka • bubaFreak
• Od: 2.1.2010
2.1.2010 20:01
Krissy pravi:jst mam skor ist problem..sam d on kaže enkrat znake d ja enkrat pa da ne ..nevm :S
punce smo wse razočarane. enako! nedoug nazaj, lansk let je biw wame. mi je sam prznau, sam da ni wedu d sm bla js. hehehehe. (: sam zj pa isto k krissy. enkt kaže tko d sm mu ušeč- naprimer d me je prašu če bi plesala z njem.. enkt p da ni- naprimer d me na msnju ne klikne o z. nima nikol časa. • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
2.1.2010 22:15
Soundbox pravi:dejansko so to dost osnove psihe človeka
šee povej, zanimivo je fuł[/list] • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
3.1.2010 17:52
miaTHEshoe pravi:
Soundbox pravi:
dejansko so to dost osnove psihe človeka
šee povej, zanimivo je fuł[/list] brez [/list] |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.