...za punce samo...1 | 2 | 3 | 4 | >>• skorpion
• Od: 9.3.2009
...za punce samo...
1.1.2010 23:07
hei Mene pa zanima če je kera za dopisovanje pa to ?? star sem 18 ... Nazadnje urejal/a skorpion 2.1.2010 2:23; skupaj popravljeno 2 krat • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
Re: ...za punce samo...
1.1.2010 23:08
vun se spravi babo iskat • skorpion
1.1.2010 23:23
miaTHEshoe pravi:vun se spravi babo iskat
• miaTHEshoe
1.1.2010 23:31
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
vun se spravi babo iskat
več učinka bi že blo, koda sediš za kompom pa čakaš ;D • skorpion
1.1.2010 23:36
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
vun se spravi babo iskat
več učinka bi že blo, koda sediš za kompom pa čakaš ;D pa če mi je slučajno dolgcajt pa to drugače pa ni blema da bi koga čako • miaTHEshoe
1.1.2010 23:38
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
vun se spravi babo iskat
več učinka bi že blo, koda sediš za kompom pa čakaš ;D pa če mi je slučajno dolgcajt pa to drugače pa ni blema da bi koga čako s ki si ti? ptuj al pa maribor al pa ke takiga? zato ko mi maš ful neki znani naglas mislim ni lublansk pa ne prekmursko pa ne nič xd • skorpion
1.1.2010 23:40
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
vun se spravi babo iskat
več učinka bi že blo, koda sediš za kompom pa čakaš ;D pa če mi je slučajno dolgcajt pa to drugače pa ni blema da bi koga čako s ki si ti? ptuj al pa maribor al pa ke takiga? zato ko mi maš ful neki znani naglas mislim ni lublansk pa ne prekmursko pa ne nič xd ja iz širše okolice maribora ja pa ti s kod si? Nazadnje urejal/a skorpion 1.1.2010 23:42; skupaj popravljeno 1 krat • miaTHEshoe
1.1.2010 23:41
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
vun se spravi babo iskat
več učinka bi že blo, koda sediš za kompom pa čakaš ;D pa če mi je slučajno dolgcajt pa to drugače pa ni blema da bi koga čako s ki si ti? ptuj al pa maribor al pa ke takiga? zato ko mi maš ful neki znani naglas mislim ni lublansk pa ne prekmursko pa ne nič xd ja iz širše okolice maribora ja mia ve, mia zna • skorpion
1.1.2010 23:44
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
vun se spravi babo iskat
več učinka bi že blo, koda sediš za kompom pa čakaš ;D pa če mi je slučajno dolgcajt pa to drugače pa ni blema da bi koga čako s ki si ti? ptuj al pa maribor al pa ke takiga? zato ko mi maš ful neki znani naglas mislim ni lublansk pa ne prekmursko pa ne nič xd ja iz širše okolice maribora ja mia ve, mia zna s kod pa je mia?? • miaTHEshoe
1.1.2010 23:46
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
vun se spravi babo iskat
več učinka bi že blo, koda sediš za kompom pa čakaš ;D pa če mi je slučajno dolgcajt pa to drugače pa ni blema da bi koga čako s ki si ti? ptuj al pa maribor al pa ke takiga? zato ko mi maš ful neki znani naglas mislim ni lublansk pa ne prekmursko pa ne nič xd ja iz širše okolice maribora ja mia ve, mia zna s kod pa je mia?? z maribora ;D • skorpion
1.1.2010 23:49
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
vun se spravi babo iskat
več učinka bi že blo, koda sediš za kompom pa čakaš ;D pa če mi je slučajno dolgcajt pa to drugače pa ni blema da bi koga čako s ki si ti? ptuj al pa maribor al pa ke takiga? zato ko mi maš ful neki znani naglas mislim ni lublansk pa ne prekmursko pa ne nič xd ja iz širše okolice maribora ja mia ve, mia zna s kod pa je mia?? z maribora ;D kolko pa si stara če ni srivnost? • miaTHEshoe
1.1.2010 23:52
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
vun se spravi babo iskat
več učinka bi že blo, koda sediš za kompom pa čakaš ;D pa če mi je slučajno dolgcajt pa to drugače pa ni blema da bi koga čako s ki si ti? ptuj al pa maribor al pa ke takiga? zato ko mi maš ful neki znani naglas mislim ni lublansk pa ne prekmursko pa ne nič xd ja iz širše okolice maribora ja mia ve, mia zna s kod pa je mia?? z maribora ;D kolko pa si stara če ni srivnost? za tebe sem froc ;D 15 • skorpion
1.1.2010 23:55
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
vun se spravi babo iskat
več učinka bi že blo, koda sediš za kompom pa čakaš ;D pa če mi je slučajno dolgcajt pa to drugače pa ni blema da bi koga čako s ki si ti? ptuj al pa maribor al pa ke takiga? zato ko mi maš ful neki znani naglas mislim ni lublansk pa ne prekmursko pa ne nič xd ja iz širše okolice maribora ja mia ve, mia zna s kod pa je mia?? z maribora ;D kolko pa si stara če ni srivnost? za tebe sem froc ;D 15 jas pa sn biu ziher da si tam neki 17 glede na to kak se meniš • miaTHEshoe
1.1.2010 23:58
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
vun se spravi babo iskat
več učinka bi že blo, koda sediš za kompom pa čakaš ;D pa če mi je slučajno dolgcajt pa to drugače pa ni blema da bi koga čako s ki si ti? ptuj al pa maribor al pa ke takiga? zato ko mi maš ful neki znani naglas mislim ni lublansk pa ne prekmursko pa ne nič xd ja iz širše okolice maribora ja mia ve, mia zna s kod pa je mia?? z maribora ;D kolko pa si stara če ni srivnost? za tebe sem froc ;D 15 jas pa sn biu ziher da si tam neki 17 glede na to kak se meniš huhu nebi blo slabo, ne • skorpion
2.1.2010 0:01
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
vun se spravi babo iskat
več učinka bi že blo, koda sediš za kompom pa čakaš ;D pa če mi je slučajno dolgcajt pa to drugače pa ni blema da bi koga čako s ki si ti? ptuj al pa maribor al pa ke takiga? zato ko mi maš ful neki znani naglas mislim ni lublansk pa ne prekmursko pa ne nič xd ja iz širše okolice maribora ja mia ve, mia zna s kod pa je mia?? z maribora ;D kolko pa si stara če ni srivnost? za tebe sem froc ;D 15 jas pa sn biu ziher da si tam neki 17 glede na to kak se meniš huhu nebi blo slabo, ne no saj ene so že prej bol odrasle vidat in drugač maš bubeca • miaTHEshoe
2.1.2010 0:05
ma nijam zej, hvalabogi xD
še se bi menla da si število prispevkov šopam xD • skorpion
2.1.2010 0:08
miaTHEshoe pravi:ma nijam zej, hvalabogi xD
še se bi menla da si število prispevkov šopam xD kaj že hodiš v srednjo šolo ? • miaTHEshoe
2.1.2010 0:11
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
še se bi menla da si število prispevkov šopam xD kaj že hodiš v srednjo šolo ? o ja nažalost ;D aja pa btw. srečniga pa zdraviga • Ch0c0laTe
• Od: 30.6.2009
2.1.2010 0:14
lahk pa poves tut kei vec o sebi ne pa jih bo vec pisalo • skorpion
2.1.2010 0:16
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
še se bi menla da si število prispevkov šopam xD kaj že hodiš v srednjo šolo ? o ja nažalost ;D aja pa btw. srečniga pa zdraviga hvala enako ne v kero pa hodiš ? • skorpion
2.1.2010 0:18
Ch0c0laTe pravi:lahk pa poves tut kei vec o sebi ne
pa jih bo vec pisalo paa nočem tak v javnost vse govorit se če bo kero zanimalo kaj bo tak vprašala ne • miaTHEshoe
2.1.2010 0:19
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
še se bi menla da si število prispevkov šopam xD kaj že hodiš v srednjo šolo ? o ja nažalost ;D aja pa btw. srečniga pa zdraviga hvala enako ne v kero pa hodiš ? đimna • Ch0c0laTe
• Od: 30.6.2009
2.1.2010 0:22
skorpion pravi:
Ch0c0laTe pravi:
lahk pa poves tut kei vec o sebi ne
pa jih bo vec pisalo paa nočem tak v javnost vse govorit se če bo kero zanimalo kaj bo tak vprašala ne no mene zanima.. na kiro solo pa ti hodis? • skorpion
2.1.2010 0:22
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
skorpion pravi:
miaTHEshoe pravi:
še se bi menla da si število prispevkov šopam xD kaj že hodiš v srednjo šolo ? o ja nažalost ;D aja pa btw. srečniga pa zdraviga hvala enako ne v kero pa hodiš ? đimna kera te je to xD • skorpion
2.1.2010 0:24
Ch0c0laTe pravi:
skorpion pravi:
Ch0c0laTe pravi:
lahk pa poves tut kei vec o sebi ne
pa jih bo vec pisalo paa nočem tak v javnost vse govorit se če bo kero zanimalo kaj bo tak vprašala ne no mene zanima.. na kiro solo pa ti hodis? amm ugotovi |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.