piercing. ! nekej vprašanj :)• enapač
• Od: 5.7.2010
piercing. ! nekej vprašanj :)
16.7.2010 16:54
ŽIVJOO. zanima me nekj uprašanj glede pirsa u trebuhu 1. ali poznate v okolici jesenic ,bleda, radovljice,... kakšno zlatarstvo. ali kakšno stavbo kjer bi si lahko naredila uhan v popek 2. ali mora res s teboj fotr pa mtka.. a gre lohk kšna oseba nad 18.. polnoletna. npr. kšn stric,teta,mačeha.... ? 3.kako nj prepričam mtko da mi bo pstila ? :.. nekej nasvetoou rabm. hwala že u naprej.! <3 • SaRciiiqa
• Od: 22.12.2009
...
16.7.2010 19:46
am..lohk ti odgovorim na 2,3 vprašanje...
2. kokr jst vem za celje pr matijatu morš met kao pisno izjavo da ti mtka pa fotr pstita..itak pa lhka sama napišeš,tk ko sm jz...ti sam tam rečeš da je res mama to napisala če te kej upraša... 3. sej ni treba da veta itak boš mela majco čez itak nebota vidla..razn če greš z nimi na morje..pol je pa hudič.. evo to lhka jz z moje strani pomagam..vč ne.. • enapač
• Od: 5.7.2010
Re: piercing. ! nekej vprašanj :)
16.7.2010 22:39
oo hwala. <3 res<3
• KateySixx
• Od: 12.7.2010
Re: piercing. ! nekej vprašanj :)
21.7.2010 14:38
mene pa zanima za piercing v jeziku alpa v ustnnci pa tut v okolici jesenic, bleda... pa kolk morš bit str da greš sam, al morjo tastari zravn ? pa tut men ne pustijo met piercinga in to mi gre na k****. pomoč prosm =/ |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.