motor al izpit?

twix13 • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 142
motor al izpit? 28.12.2009 21:30
Sas usem

Js sm konc neki prsparo in me zanima vase mnenje. A nej si prvo kupim skuter al nardim izpit za moped? Smile
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: motor al izpit? 28.12.2009 22:24
pomoje da začneš delat izpit...pa ko že greš proti konci z njim...kupi še motor pa bo...boš meu vse obenem...Very Happy
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: motor al izpit? 28.12.2009 22:39
izpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit Very Happy ko pol ko boš skutera meu, se neš mogo vozit pa bo en kurac vse skup Very Happy prvo izpit, ko pa boš izpit naredo pa skutera Very Happy
či pa bi se vozo pa priji po mojega xD
Re: motor al izpit? 28.12.2009 23:19
heh...js sm doma tle bogu za jajci in prva najblizja tocka kjer 2x na let stojijo policaji je 2km stran....Mam zi stirko in se tle fjakam sam je ze boga in se mi jo ne splaca spet rihtat. Izpit lah grem delat kumi junija. Ce zj kupim skuter, bom do takrat spet meu dost za izpit...
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: motor al izpit? 29.12.2009 1:40
Prvo idi delat izpit!!!!!! Ker ni hujšega, kot da na cesti srečaš enega, ki divja(oz. ki se ne zna vozit) in še to brez izpita.
In če boš slučajno mev prometno, bo pa spet voznik osebnega avtomobila vse kriv.
manDariina • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 42 • Kraj: somwhere.over.the.rainbow(:
Re: motor al izpit? 29.12.2009 12:37
oboje skupej..pa prej mau furej po dvorišču okol stožcou pa tega tko da boš meu občutk..saj tko sm jst;D
Re: motor al izpit? 29.12.2009 14:18
hehe....js skacem z stirko tle okol....a to vela?
zmajcy • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 78 • Kraj: Nova Gorica
Re: motor al izpit? 29.12.2009 17:44
ma nared najprej izpit, če se pa "bojiš" da ne boš pol mel dost dnarja za skuter pa dej zdej dnar na stran al pa vezat na banki (boljše obresti), do izpita se boš pa itak vozu lah s štirko
Re: motor al izpit? 30.12.2009 0:34
Glej ga! Izpit idi prvo delat Very Happy saj maš štirko Very Happy pa kaj či je boga Very Happy ko bo kaput se pa sz biciklom furaj okoli Very Happy daj ne res idi izpit narejit prej Very Happy kolko si star? jas grem tuji junija delat izpita Very Happy samo sem se jas že pol leta brez izpita furala pol pa kazen tako so mi nalepli da te kap.

izčrpno mnenje Very Happy

Izpit!
tt_ • Od: 25.6.2009 • Prispevkov: 56
Re: motor al izpit? 1.1.2010 23:40
miaTHEshoe pravi:
Glej ga! Izpit idi prvo delat Very Happy saj maš štirko Very Happy pa kaj či je boga Very Happy ko bo kaput se pa sz biciklom furaj okoli Very Happy daj ne res idi izpit narejit prej Very Happy kolko si star? jas grem tuji junija delat izpita Very Happy samo sem se jas že pol leta brez izpita furala pol pa kazen tako so mi nalepli da te kap.

Izpit!

zato pa mam rajši bajk pa delam z njim 700km letno hehe Very Happy namesto koda bi brez izpita kazni plačeval
Re: motor al izpit? 1.1.2010 23:43
tt_ pravi:
miaTHEshoe pravi:

Izpit!

zato pa mam rajši bajk pa delam z njim 700km letno hehe Very Happy namesto koda bi brez izpita kazni plačeval

700? :O
jas sem bla en cajt tuji obsedena z bajkom, do skutera xD
pol pa rit lena, se vsedem na skutera pa pelam, namesto da bi migala ;P

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.