Disko• monja
• Od: 10.11.2008
Disko
18.12.2009 22:49
No ja pač mi gremo s šolo v disko. In v mojem klasu so same samovšečne babe. -.-"
Kaj naj s sošolko oblečema da boma najjaće?? • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
Re: Disko
18.12.2009 23:15
mal bol **** se obleč pa bo, sj mnda veš bi nej to zgledal _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
19.12.2009 16:23
malo bolj sexy, saj veš tak za v disko _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * Nazadnje urejal/a PorceLan 19.12.2009 16:24; skupaj popravljeno 1 krat • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
19.12.2009 16:23
keri klas?
to s šolo smo mi šli v petem al četrtem al gdaj tak da prvo te povej kolko si stara, ko vse si glih nemreš na sebe navlečt • Soundbox
• Od: 23.11.2009
19.12.2009 18:02
čimmanj obleč, bo še najbolš. pa tri kile pudra pa dva litra parfuma nase.
pa bota najjaće slatke male • monja
• Od: 10.11.2008
20.12.2009 22:50
S šolo ja ... Sej gre se sao zato da eno malo utišam. • spacesheep
• Od: 27.3.2009
22.12.2009 20:14
um..loh oblečš črne hlače na korenčka, pol eno pisanopisanopisano majco, če nimaš pisanih šuhou si dej saj ene vezalke gor,pisani nohtki...
nevem no..bod pisana.če pa ne hodš lih usak dan ko mavrica mej pa saj dodatke pisane in živih barv (: u kerga greste? • Diablo
• Od: 14.10.2009
23.12.2009 20:59
monja pravi:No ja pač mi gremo s šolo v disko. In v mojem klasu so same samovšečne babe. -.-"
Kaj naj s sošolko oblečema da boma najjaće?? najbol, da greš tja navadn oblečena, pol pa pejt na wc in use sleč, gotov bosta najjače... hec drgač, odvisno kok si stara... najbol je da si en minič gor daš pa odprto majco. :d sam pazi da nebojo učitelji preveč zagledani |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.