New Moon• .......
• Od: 2.5.2009
New Moon
22.11.2009 21:53
hooj. <3
no če ste twilight fan vete d bo nasledn tedn premiera new moon. <333 eni kooomi čakamo. no mal se razpište če ste že gledal trailer na youtubu pa kak se vam je zdel. aja pa kakšna se vam na splošno zdi igralska zasedba. hf • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: New Moon
22.11.2009 22:05
ja jas sem bla na en cajt ful za twilight.. predvsem za edija, pa meni robert kot robert pune ni lušn, ampak edii aaaa. (:
pa vedno tak ko kdaj film gledam (sem ga mnda že kake 8× pogledla×d) sem vedno tisti dan opet ful na twilight.. pol me pa mine.. (: kaj te vem, sem večji fan npr gg, al pa true blood, oth.. nevem, meni so bolj serije tisto vau (: glede igralske zasedbe: mnja, jas bi vseeno dala za edwarda ed-a westwick-a, ker on mi taki fajni deluje.. za bello mi je ubistvo vseeno, samo včasih mi tak tota kristen polek njega deluje kot neki froc, ker je pač taka mala, drobna.. (: ostali so mi pa kr kul, čeprar verjetno če bi bla jas režiserka bi vsem spremenila vloge, oz.bi druge dala notri (: drugač pa komaj čakam new moon (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Munda
• Od: 30.5.2009
24.11.2009 0:37
ma jas sem vidla onega na koloseju in je bol tak oni na myspaceu pa mi je bol vrei, ga je pa včeraj kolega na oc gledo pa je reku da je še bolj beden od 1 dela ... kaj čmo_________________ \m/ • any
• Od: 26.5.2009
24.11.2009 16:12
samo 2 besedi za vse skupi : THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
• mashy
• Od: 31.3.2009
24.11.2009 18:34
najbolši film....sm bla na premieri
jacob je najlepši • new
• Od: 23.5.2009
25.11.2009 18:28
Koomiii čaakam da ga grem gŁedat.!!♥♥♥
Łove it. <33 mauu sŁikc iz neta...
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.