Youtube Fan CluB!• SpeeDsterZ
• Od: 6.4.2009
Youtube Fan CluB!
10.8.2009 21:56
Ste mogoče med tistimi, ki ne zdržite brez Youtuba, oziramo, dokaj pogosto obiskujete to stran? Pridružite se tej razpravi in povejte vaše najljubše YOUTUB-ovce.
Meni osebno so najboljši: - SHAYTARDS - Shane Dawson - Failblog - sxephil Pa še kaj bi se jih našlo... Povejte tudi vaše ime, da se povežemo kot Friends.. Moj nick je Jacckeyy. Dodajte.. in seveda.... POKOMENTIRAJTE! • starFRUIT
• Od: 10.8.2009
Re: Youtube Fan CluB!
10.8.2009 22:11
Js sem ja... Vzdevek mam childFROMghetto, pa mam 2 uploadana posnetka XD
drugač sm pa fan od nigahiga (: on je pa res največji car na youtube • Insane
• Od: 12.7.2009
11.8.2009 0:30
starFRUIT pravi:Js sem ja... Vzdevek mam childFROMghetto, pa mam 2 uploadana posnetka XD
drugač sm pa fan od nigahiga (: on je pa res največji car na youtube ja jaz tdi sem fanica nigahiga. omg ful car je no.xD • xxblackxxangelxx
• Od: 21.3.2009
11.8.2009 2:13
jaz nism glih registrirana na youtube sam redno obiskujem youtube men je nigahiga tut vredi najboljši pa mi je shane dawson pa davedays in smosh<---carii!!! upam da bo the station (novo na youtube) tut vredi pozna gdo? _________________ don't be fool, just be cool, and hate school. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
11.8.2009 11:26
.........
Nazadnje urejal/a PorceLan 14.12.2009 20:54; skupaj popravljeno 1 krat • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
30.8.2009 14:41
meni shane zmaga, drugače so mi pa kul tut daneboe, nigahiga, tabby, bobjenz pa pač julieg713 za makeup pa to ;D
drugače pa moj link: [link] pa nimam nič vedov gor ker sem zaradi komentarjev gori ;P _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * Nazadnje urejal/a PorceLan 5.4.2010 18:40; skupaj popravljeno 4 krat • andy15
• Od: 28.8.2009
30.8.2009 15:44
shane je najbooooolši <3 model je konc hud • TechnoRainbow
• Od: 10.10.2009
17.10.2009 12:01
Shane je eetaq pol pa še Ray William Johnson <3 pa nigahiga in VenetianPrincess, k dela ful dobre parodie xD Najbol na živce mi ger pa Fred _________________ Muzzic is my favourite drug! I love dance! • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
17.10.2009 13:39
Davedays rulaa! pa Amazingphil in Dudeneedaeaseonup najhujši so ;;D
moj channel je pa 97RockGirl. sam sm gor sam zarad komentarjev pa to. videov nimam nič še. (: _________________ don't take life too seriously, no one gets out alive anyway • Gorcyy
• Od: 19.12.2008
17.10.2009 21:43
nick je gorcyo
lih dans dodau video [link] neki se matram rappat • VaniliaTragedy
• Od: 2.1.2010
2.1.2010 6:07
Meni osebno so mi najbolj cool Shane Dawson, Ray William Johnso, Nigahiga, Davedays, Smosh, Communitychannel in TheMeanKitty. Love them all <3.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.