A so tipi lhk boljši frendi kt punce?1 | 2 | 3 | >>• kitty
• Od: 28.9.2008
A so tipi lhk boljši frendi kt punce?
28.9.2008 22:22
sam ase sam men dugaja da so tipi u bistvu boljši frendi kt punce?????????
mam full dobre prjatle mal starejše sicer ampak sošolke pa so wse rožice cvetlice - kao lepe pa pametne pa kao paris hilton - stojijo pokonc kr majo zrak u glawy tipi so mi ful bolj skulirani in štekajo ene stwary k jih punce sploh ne • eli2
• Od: 26.9.2008
Re: A so tipi lhk boljši frendi kt punce?
30.9.2008 10:45
ti pa si faca ej! no vse tud nimamo lufta v glavi in tiste najbrž znamo bit tud dobre prijatlce. je pa res, da si včasih v družbi fantov lahko bolj sproščen in se lažje pogovarjaš o vsakdanjih problemih pod pogojem da so tvoji frendi in da nisi v nobenega zaljubljena ali noben ni zaljubljen v tebe. ker pol se pa že zakomplicira se mi zdi. men se je enkrat celo zgodlo da sem enga frenda spraševala kaj naj naredim glede ene drugega tipa k sm bla vanj. pol mi je ta frend bil v tako oporo in mi je tak dobro svetoval in me vzpodbujal, da sem se pa vanj zatrapala. • toxic
• Od: 28.9.2008
30.9.2008 19:52
ja mozno je da se s fanti bols razumes kot z katerokoli punco..odvisno kaki tip ženke si..pa kak karakter maš..ker nekatere se pač boljše ujamejo v moški družbi • SomethingReal
• Od: 2.10.2008
2.10.2008 21:10
Js mam frendico k mi je kt sestra. nebi je zamenjala za tipa.. Čeprou mam pa tud enga frenda k se lahk menim z njim use.. Sam mi je bl frendica.
• princess
• Od: 27.9.2008
3.10.2008 10:34
odwisno za kaj, za ene stvari so tipčki čisto okej frendi, sam da bi šla pa s tipom v šoping??????????????????????????? katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!
• XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
4.10.2008 22:49
princess pravi:odwisno za kaj, za ene stvari so tipčki čisto okej frendi, sam da bi šla pa s tipom v šoping??????????????????????????? katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!
lol to ie odvisno od tipa... • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
4.10.2008 22:49
toxic pravi:ja mozno je da se s fanti bols razumes kot z katerokoli punco..odvisno kaki tip ženke si..pa kak karakter maš..ker nekatere se pač boljše ujamejo v moški družbi
tko ja.. x) • tiiNaa
• Od: 7.10.2008
• Kraj: Cerklje
9.10.2008 19:50
mislm niso vse punce take... sam pa tut vsi tipi niso tko d se lahk z njimi vse pogovoriš zato k so oni tih k riti al pa se ti smejijo v glavo sam je lahk isto pr puncah tok d je odvisn od posameznika in njegove družbe_________________ Memyselfandi!! XD • LiL`Piaa
• Od: 9.10.2008
9.10.2008 20:34
Men se tut zdii da so fantii boLš prjatli k punce.. se tut bolš razumem z fanti . <33 • impulz
• Od: 12.10.2008
12.10.2008 10:38
pomoje da so lohka bolši če ostaneta sam kolega pač...k če mene prašaš se tle hitr loh zgudi da en začne do druzga "preveč čutt" pol pa sploh ni več gut. drgač pa ni važn spol važn je da loh tej osebi zaupaš pa veš da ti hoče sam najbolš • nejcha
• Od: 11.10.2008
fantje, punce
12.10.2008 11:51
MaanDariiina pravi:Men se tut zdii da so fantii boLš prjatli k punce.. se tut bolš razumem z fanti . <33
Ni rečen! Tipi so lahk dobri prjatli zato ker si jim ti všeč in v tem primeru so res zakon, dokler pač se neodkrije ali ti spoznaš kk je! Tisti k pa nč ne čutjo je pa res da so včasih bolš k punce: živijo tud drugačen svet mi svojga že poznamo in je velik bolj zanimiv pa še bolj so mož beseda, iskereni:) Je pa odvisn od vsazga posameznika;) • impulz
• Od: 12.10.2008
12.10.2008 12:53
ja maš res...sam kok pa je takih k bi bli stabo sam prjatli...da bi se res kooonc štekala z enim pa mu loh use zaupala pa da nebi hotu met nč s tabo to bl ni no. so pa dobri prjatli k so prjatli.
• PiKaaa
• Od: 16.10.2008
17.10.2008 20:43
[b]Jaz se večino družim s puncami.Mislim pa, da so fante boljši prijatelji.
To pa zato, ker sem izvedela, da sta me 2 najboljši prijateljici oprauljali.To se mi je zgodilo že 2x. Če jima kaj ni bilo prau, bi mi lahko to povedali v obraz,ne pa govorili za mojim hrbtom. Fantje pa večinoma niso hinauski in ti, če jim kaj ni všeč, povejo v obraz. Mislim, da te nebi opravljali in govorili kako si bila oblečena, da si **** in tko.Z njimi se lahko na veliko smeješ in ti radi pomagajo.Čeprau jim ne moreš povedati vseh podrobnosti npr. o zadnjem zmenku ali o fantu, ki ti je všeč. Če si v moški družbi te lahko spoznajo z novimi njegovimi prijatelji in to ni slabo,saj spoznaš veliko novih fantou Najboljš pa je, da imaš mešano družbo.Moraš pa biti prepričan, da so punca res prave prijateljice.[/b] • Thisis
• Od: 17.10.2008
17.10.2008 22:48
govorim na svojih izkušnjah-fantje so boljši prjatli kot punce.ne izdajajo,ne zgražajo se nad kakšnimi malenkostimi,ne opravljajo in vedn ose je dobr mal pogovarjat tud z moškim spolom ker velikrat lahko tut kej več zvemo o njih.definitivno SO BOLJŠI kot punce.
• Nincy
• Od: 18.10.2008
• Kraj: Ljubljana
18.10.2008 11:32
ja odvisn kašn tip je an...js mam tut ful frendou k se loh use živo z njimi pogovarjam k ful bl štekajo pa to...sej mam drgač best frendice sam usen se mi zdi d se o nekaterih stvareh usen laži pogovarjaš s tipom kokr s punco...nwem no...odvisn za kašno stvar gre..._________________ live your life crazy and enjoy every second of it... • LittleGirl
• Od: 8.10.2008
18.10.2008 12:53
nwm men se zdi da so fanti bolš frendi...jst osebn se bols razumem z fanti kt z puncami... sam pa mislim da fanti niso tok zahrbtni pa to....da poveio...pa ne zahinavijo tok.. zato jih mam tut rajs za frende • XXX
18.10.2008 13:11
strinjam se s tabo da so tipi ki te znajo bol štekat od punc. ampak očitno poznaš premau punc:D ker se najde dost punc, ki znajo bit najbolše prjatlce, kjim brez sramu lahko poveš karkoli..kar učasih tut tipi nebojo zaštekal:D
nevem js mam velik prjatlc, ampak eno tisto kji lahko povem use,ona men, k znjo počnem use, kme razume, js njo, razume moje fore, js njene,itd:) in mam tut dost prjatlov, potem je en kmu povem use v zvezi z ljubeznijo in on men in si pač pomagava, svetujeva, ker tukej pa le zvem kako oni,fantje gledajo na ljubezen into. potem pa seveda moj dragi, najbolši prjatu:) _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • XXX
18.10.2008 13:12
LittleGirl pravi:nwm men se zdi da so fanti bolš frendi...jst osebn se bols razumem z fanti kt z puncami...
sam pa mislim da fanti niso tok zahrbtni pa to....da poveio...pa ne zahinavijo tok.. zato jih mam tut rajs za frende ubistvu se delno strinjam..delno pa ne, ker taprave prjatlce te nebojo nikol zahinavle in tut povedale ti bojo tko k je, vrjem.sam najdt jih morš, kar se pa ne zgodi kar v enem tednu.. _________________ He makes me cry, I make him worry. He makes me smile, I make him blush. Neither one of us are perfect by any means, but we are made for each other.. • poisongirl
• Od: 11.10.2008
18.10.2008 22:45
čist odvisno. npr. s fanti se lahk pogovarjaš o milijonih stvari, pa vedn zveš neki novga. pol maš p punce d se z njimi meniš o fantih, shoppingu in podobno. je pa res d te (če seved ni prasec) zna včasih bolš potolažt in najde bolše in lepše besede kt punca. drgač je pa to čist odvisn kaka osebnost je prjatu. pač ga morš dost poznat d mu kej zaupaš ker drgač sm se pa iz napak naučila d ne zaupaj vsakemu fantu skrivnosti ampak mu zaupaj le če veš d bo tih!
• crazyteja
• Od: 21.10.2008
29.10.2008 14:16
ja je možno..js mam enga frenda takga..povm mu lah čist čist vse..in nobenmu ni povedu nč...
sam ti tipi so redki..ponavadi te tippi niso lih kj preveč popularni..so pa najbulši frendi ka jih lah maš.. sam morš pazt d se ne opečeš...so tut taki ljudje ku so dvoličneži.. • Shemiqaa
• Od: 29.10.2008
29.10.2008 15:44
princess pravi:odwisno za kaj, za ene stvari so tipčki čisto okej frendi, sam da bi šla pa s tipom v šoping??????????????????????????? katastrofa!!!!!!!!!!!!!!!
xD vseeno je smešno ko si tip gor oblekice probava sam da bi te nasmeJau. probei • Bexxie
• Od: 2.11.2008
3.11.2008 18:25
ja babe pač opraulamo in to, zto se wečkrat skregamo. jz mam zj tak mešano družbo..
nekej časa nazaj sm mela bol tipice, pol sm se skregala z nimi pa sm sam s tipi vn hodila. ubistwo je use odvisno od posameznika. ajja in glede šopinga--> men je blo enkrat zakon, k sm šla z frendom, ker mi je vrečke nosiw okoli in 5ur hodil zmano po trgowinah, brez da'b se pritožwou (: • mikana
• Od: 5.10.2008
3.11.2008 18:42
meni se zdijo fantje bulš frendi k k punce...
se mi zdi da se da sz njimi dost lažje pogovarjt... če nisi lih tip k te zanima sam šoping in moda in take ženske stvari... drgač so lhku pa tut punce lhku dobre frendice.. sam se mi zdi da so fantje vseenu bulš... • sandek
• Od: 3.11.2008
3.11.2008 19:24
Odvisno, sploh ne morš rečt kak je na splošno, ker se razlikuje pr vsakem posamezniku. Npr z enimi tipi si sploh ne predstavlam da bi se lahk normalno menla, nekateri pa znajo bit skor bol fajn ko punce ja =)
Js mam dost frendov sam ko sm bla samska se ta flirt ni nikol nehu pa to. Čeprov smo se tud čist normalno menli, ampak občasno se spozabiš ne Drugač pa bf mi je pa moj tip pa še en njegov (tud moj) frend. (: • Fuucking.Baby.
• Od: 13.10.2008
3.11.2008 20:14
Hja.Tk kt je kitty napisala.! Luft u Buči.! MOška družba je Velik bolša kt Babjaa. Odvisno koga maš Zrm! Mene majo Radi fantje kt Prjatlco.[Nektiri tut na un Drug način-Kt Punco] smo se useen tk menmo.Kt Frendi kr mam Tut js enga Prjatla rada.Sicr me usi Zafrkavajo d se mama Rada,Smo čist za usako Pridem dobr skoS.!! Zaka praujo d fant Pa punca nemorta biT FrenDaa?? Lubi Booog.! Še en LafiFari vEč na tem Svetuu. x]
Paše Ženska družba tut d se lohk o menstRuaciji menmo.Pa o Fantih. Kr useen se nemormo ment o tem z Fanti[Usaj js] aHa.tm je Ena napisala[Nwm imena.sOrČ.]. D ji je en Fnt pomagu Tut men se to Dogaja trenutn.Un je pozablen u tega pa mislm D se bom Zatreskalaa.oz.Sn žeee![2.Looofe.] Ena moja Sošolka je zatreskana u Njega Sta tut Hodla pa sta šla narazn.! in tt Fant se tk do mene obnaša kt d bi biu u mene[ZezaNje...itd.].Smo.mah BvZ.! a mi Lohk kdoooooooo POmaga??? Preuč Govoriim?? in pol kr neki začneem Buziiit.!!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.