nožnica peče• LadyCindy
• Od: 28.3.2009
nožnica peče
15.12.2009 23:26
Js mam eno težavico...
tip mi je šu že velikrat pač s prsti u vagino.. pa sama tud... no pustmo to.. no in zdej me že 2 dni fuul peče.. kaj bi to lohk blo?? če me bo še pekl nej grem k zdravniku a bom mogla h ginekologu?? mene je kar mauu strah tega... • Ch0c0laTe
• Od: 30.6.2009
Re: nožnica peče
16.12.2009 1:48
lahk da ti je kej ranu al si se sama..
am pomoje je bols da gres h ginekologu.pa poglej ce imas ksne izspuscaje pa to.. lahk da mas ksno bolezen.. malo poglej po netu in ce nebo bolse pa pejdi k ginekologu..kr bo prej vedu kt splosna zdraunica • Soundbox
• Od: 23.11.2009
16.12.2009 3:39
Če je meu umazane roke je lahko kako vnetje, če je meu kej tazga gor gre lahko za kšno alergijo. Najbolš da greš h ginekologu • MilosR
• Od: 16.6.2009
16.12.2009 10:11
Moja punca je mela tak problem, pa sm ji kupu gel za intimno nego, pa si jo je s tem umivala in je blo dobr pol.
• Soundbox
16.12.2009 14:11
MilosR pravi: pa si jo je umivala
mogoče je pa to narobe • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
16.12.2009 15:08
lahko da se ti je kaj natrgalo, al pa kako vnetje ja =S_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • MilosR
16.12.2009 16:17
Soundbox pravi:
MilosR pravi:
pa si jo je umivala
mogoče je pa to narobe Potem pa nevem, zakaj se večinoma pojavlja po spolnih odnosih in kot v njenem primeru po draženju s prsti. • Soundbox
16.12.2009 19:46
MilosR pravi:
Soundbox pravi:
MilosR pravi:
pa si jo je umivala
mogoče je pa to narobe Potem pa nevem, zakaj se večinoma pojavlja po spolnih odnosih in kot v njenem primeru po draženju s prsti. njej sm reku.. sem dau čist možn vzrok.. če se prej ni dost umivala je lahko to problem.. možno je pa tut, da se je umivala s kšnim preagresivnim šamponom.. • MilosR
16.12.2009 22:47
Ja, možno tud kj takega.
• LadyCindy
17.12.2009 22:10
simpleeboran pravi:ej js vem. to so 100% glivice. resno. ker to se pač razvije tko. pejt na net pogledat pa ti bo jasn še posebi če maš kak izcedek. pejt u trgovino po probiotični jogurt pa namoč tampon notr pa si ga dej čez noč notr. res da se sliš nagnusno ampak pomaga.. lohk si tut sam pač odprtino namažeš z jogurtom.. poglej na net pa ti piše sigurn.
a ti to resnu?? xD • LadyCindy
17.12.2009 22:31
LadyCindy pravi:
simpleeboran pravi:
ej js vem. to so 100% glivice. resno. ker to se pač razvije tko. pejt na net pogledat pa ti bo jasn še posebi če maš kak izcedek. pejt u trgovino po probiotični jogurt pa namoč tampon notr pa si ga dej čez noč notr. res da se sliš nagnusno ampak pomaga.. lohk si tut sam pač odprtino namažeš z jogurtom.. poglej na net pa ti piše sigurn.
a ti to resnu?? xD pa res čist možnu da mam glivice :S:S hvala za nasvet.. • lola00
• Od: 13.9.2009
18.12.2009 1:23
moja ena kolegica je mela podobno...
.in si je pač sprala s kisom pa ji je tkoj pomagalao |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.