jaz sem že, on pa še ne• Krissy
• Od: 9.4.2009
jaz sem že, on pa še ne
13.1.2010 16:50
Oilaaa
mene zanima kej nej rečm tipu kr pač ni nikol jst pa sm.. in se misleva dat dol.. sam tko..pač nevem kej mu rečm..tut glede sramežljivosti pa to.. Uglawnem če ma kdo kašno izkušno pa to? aide* • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: jaz sem že, on pa še ne
13.1.2010 17:42
ja vprašaj ga če je že, pa bo reko ne, pol pa ti reči jas pa sem.. jaki problem_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • d3vi1
• Od: 7.10.2008
• Kraj: okolica mb
14.1.2010 0:18
@ Krissy
sorry samo kolko si ti sploh stara? mislim da to sprašuješ? deluješ mi totalno nezrela, pa ne misli da te žalim al pa kaj, samo je res tako otročje, glupo vprašanje. sej mu nič ne rabiš rečt, kvečjemu pač da ti si že,če mu hočeš sploh, pol pa pač let's get to business al kak • Mp3
• Od: 2.10.2009
14.1.2010 11:16
d3vi1 pravi:@ Krissy
sorry samo kolko si ti sploh stara? mislim da to sprašuješ? deluješ mi totalno nezrela, pa ne misli da te žalim al pa kaj, samo je res tako otročje, glupo vprašanje. sej mu nič ne rabiš rečt, kvečjemu pač da ti si že,če mu hočeš sploh, pol pa pač let's get to business al kak ja lej ti maš pa same take napadalne....mislim da maš tud ti kako vprašanje ko se bo ostalim al se bi ostalim zdelo totalno butasto.......odg drgač se pa smej pa ne postaj mislim da mu nič neraiš reč ker o ži sam poveo ko ti o hoto.... • d3vi1
• Od: 7.10.2008
• Kraj: okolica mb
15.1.2010 3:08
napadalne? od kot tebi to?
pa če je res tako nezrelo vprašanje, ker kao ni? res me zanima kolko je krissy stara? jaz pa moja vprašanja, na tista ta zanimiva pa nihče na svetu ne more podat razumnega odgovora, lahko so samo domneve samo tu ni poanta kako je vprašanje? ampak pr krissy-nem vprašanju se pojavi dvom zrelosti osebe, ki postavi tako vprašanje. • Krissy
• Od: 9.4.2009
15.1.2010 18:26
whatever ...uglaunem videm d ste usi zastopli narobe..
in ja d3vi1 ...če bi postaula tako uprašanje,tko ku si ti zastopu..pol bi blo res tko ku si reku xD whatever..Čudno sm napisala..xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.