The All-American Rejects

kiko • Od: 8.1.2010 • Prispevkov: 4
The All-American Rejects 8.1.2010 18:33
hi Very Happy mene pa zanima če kdo posluša bend the all american rejects? Cool katere pesmi so vam všeč Question meni je ta skupina zelo dobra! kaj mogoče kdo ve kje bi se lahko dobile majce od tege benda:D
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: The All-American Rejects 15.1.2010 16:46
meni je edino vrei gives you hell. pa swing swing (zaradi besedila) drugač me preveč na simple plan spominjajo. tyson je lušn kr no, na toma spominja haha Wink saj ne, samo simpatična pa sta (:

majce pa na kakih boljšjih sejmih (al kak se napiše) pa na koncertih Very Happy lahko se prek fb kaj zmeniš.. (:
Re: The All-American Rejects 15.1.2010 19:05
PorceLan pravi:
meni je edino vrei gives you hell. pa swing swing (zaradi besedila) drugač me preveč na simple plan spominjajo. tyson je lušn kr no, na toma spominja haha Wink saj ne, samo simpatična pa sta (:

majce pa na kakih boljšjih sejmih (al kak se napiše) pa na koncertih Very Happy lahko se prek fb kaj zmeniš.. (:

tenks:D
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: The All-American Rejects 15.1.2010 20:44
yeah oni so carji. najbolša mi je I wanna trenutno. Drugač se pa majce prek spleta naročajo.
manDariina • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 42 • Kraj: somwhere.over.the.rainbow(:
Re: The All-American Rejects 15.1.2010 21:16
men je huda sam gives you hell<3
drgač pa ne tko d bi bla največji fan.xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.