dokaži, da nisi normalen!

1 | 2 | >>
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
dokaži, da nisi normalen! 15.8.2009 14:58
ok evo eno temo za vse zblojene ljudi, ki rabijo kraj, kjer si lahko dajo duška, brez da bi jih kdo obdojal Smile

kle lahko pišeste kar vam paše- recimo kašne xyz izjave, situacije.. dajte si duška, samo 1x smo mladi! xP

aja lahko dodaste tudi kašne zblojene slikce, povezave, zgodbice, vice.. ma karkoli, samo da ni povprečno in suhoparno Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: dokaži, da nisi normalen! 16.8.2009 21:50
Ja tui meni se je zmešalo. Pomagajte prosim. Zdi se mi, da vidim božičkove jelenčke!! Jaa jelenčki, jas tuii znam leteet.. wiiiu. Veeterček neesi me do Landončkaaaaa.<33.. Pa jas SEM normalna, samo mi ni jasno zakaj sem me tak ashley pa mary kate zanimata? Zakaj ne nicole pa paris? eh ja.. pa itaq nea morš pri tem nič, ker če ti dreva na glavo pade, se morš samo vstat, pa se v grobu trikrat preobrnit, pol si pa še bolj zdrav kot si kdarkoli v posmrtnem življenju bil. Tak da ja, SEM normalna.
Re: dokaži, da nisi normalen! 17.8.2009 12:40
jaz si bom pa dala duška nad mojo sošolko ki je totalna prasica!!!:@
prokleta **** boš ti mene neke **** v glavo..bodi z svojin pa ne osvajaj drugih. prokleta prasica prikopim te na 220w pa te scvrem.kaj z tistima 2 nevtronoma ki jih maš nič ne delaš? sploh znaš razmišlat? daaj tiste tvoje tangice pa minike ti raztrgam z golimi rokami potem pa še tebe. z alfanožekom bi te gor odprla pa tvoje lepe krvaveče rane z soljo fuul.. mater bi se ti v ksiht smejala ko se boš tam drla pa cvilila pa me prosila pa obljubljala da neboš več takšna.. samo ne. jaz se te nebom usmilila.na.a ni šans. magari se potem cvrem v peklu na veke vekou.
AMEN!

se opravičujem ampak ko ti zavre moraš nekaj nardit ne?
xD
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: dokaži, da nisi normalen! 11.10.2009 14:40
Jas morem nekaj pisat, ker se mi da. Se opravičujem že vnaprej,sao vseeno.. (;

NEDELJSKI DOLGCAJT
No, danes je ned, mene pa tak grlo boli ne, da nevem če bi res čez okno skočla p apoletela tak kot batman al kaj naj nee..

Vglavnem, jas sem se čeri skoraj z mamo stepla nee..

No pač, smo gledli včeraj jas, brat, pa en njegov kolega oni film Transformers ne.. pač pomoje je to on že kake 5× gleal, samo gleda pa samo zarai megan fox ne, ker mu je pune doraa ne.. pa pač jas nisn mela ničesa za delat, pa sem polek gleala.. mama nam pa je skozi gušla kao keri bedn film je to, pa je pač skozi pravla, da bi ona gleala nekega slovenskega ko si ga je dol v petek potegnla nee..

Noo in mi smo se ak drli na njo da film še traja sao pol ure, pa da naj neha ne, p aona skozi nazaj guši da kao ni kvalitetn pa da je izguba cajtaa pa jao nee pojma nima.. V glavnem, bratu (Luka), ki ga ljubkovalno kličemo Henri, je **** pa ji je reko "debilka".. Meni je že kuj hudo blo, ker sem vnaprej vedla da zaj pa res neo tiho, pa se mama začne jokat pa se dret kaj ji je lastni sin reko.. mi se ji pa vsi oravičujemo pa jo prosimo če bi se lahko o tem čez pol ure pogovorili, ona pa ne in ne, pa nam kr ugasne tv, kao da uveljavlja avtoriteto.. tuu je pa meni **** ne, pa sem jo tak na easy bek porinla, glih tolko da je šla bek od tv-ja, pa da sem ji dalinc vzela..

Ona pa pol čisto se začne dret, da jo lastna hčerka odriva, pa da naj grem iz njenega stanovanja. Brat Henri, ki je itak preponosen da bi vztrajal v takem se obuje, pa še nama hitro reče, da lahko gremo gleat film do sosede.. midva s kocko(kolega) cela vesela, kera carska ideja ne, pa še to pač ker ma soseda vedno za žret ene ful dore napolitanke ne.. Samo mama je bla itak čisto preveč v betuu da bi to pustla, pa se začnee opet dret. da nea gremo nikam, dokler ne pospravimo kopalnice ki bi jo mogli že kao v petek.. V glavnem, kar ena bedna naloga, sao tolko da nam guši nekaj za brezveze.. Midva s Henrijom se pa začnema dret na njo, da je **** pa da nama uničuje life, ona pa reče da smaa razvajena, midva ji pa takoj nazaj da je itak ona za to krivaa, pač da sma taka kot sma.. Fak, kaj sma ji rekla, nič ji ni blo jasno, samo blokada, pa se začne jokat pa se smilit sama sebi..

O **** nam se meša ker se film že izteka, ona pa objokuje usodo in dejstvo da je to **** družino.. itak je nismo mogli v takem stanjupustit same, ker ni garant da se nebi kr obesla.

No in pol smo se mogli tak like eno uro z njo pogovarjat, in smo zaradi tega čisto do konca film zamudli.

Keri bet od dneva
Re: dokaži, da nisi normalen! 11.10.2009 15:11
PorceLan

pr vm pa skos neki dugajaa sam ress bed..(:
princessMJ • Od: 7.7.2009 • Prispevkov: 39
Re: dokaži, da nisi normalen! 11.10.2009 18:41
wahahaha! jz sm pa nesmrtna! Razz
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: dokaži, da nisi normalen! 11.10.2009 21:30
No jst sm pa vampir ane in sm se učeri dobila z Edwardom Cullenom
Pač prosu me pa je ane da ker če bi jo keri iz njihove familije ugriznu bi se začela vojna al kko že to gre uglaunm jst bom Bello ugriznla - ja clo tako čast mam pri njih ane - da nebo problemou pa usga tega in z Jacobom smo se menli že da nebo teh frk pa usga tega ko je nepotrebno da nebomo več tega mel pol sva šla pa z Jasperjem na en čik pa mi je pokazu šoping list za jutri pa je gor pisalo; Blood, Blood, BELLA. Pa sn se takoj zgrozla češ kaj mata pa zdej onedva in sm šla mau raziskovat in sm zvedla da je on ubistvu **** z Bello in sm šla povedat Edwardu in Edward se je **** in sva šla še midva in je blo res tak prijetno ane da sm kr čutla njegovo TOPLOTO - drgač je on mrzu ane - in pol je ratu tale moj Edward že neki kosmt in pol je neki zazvonil in .. SM SE ZBUDLA ..
no moja soba je pa takale; Ma bele stene sepravi pousod je mehko nimaš nikjer nečesa kar je trde oblike pa mam tako fajn belo oblekco - ja use je u belem a ni to fajn ?! - po mam pa po taki modi narjen da mam rokave skupi sešite pa sn ponosna da mamo mi oblekce po najnovejši modi ;D ja pa lokacija je Ljubljana, Polje ;D
eno izjemno opravičilo usm braucem ker vem da sm povedala svoj življenjepis ;D
HF ^^
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: dokaži, da nisi normalen! 11.10.2009 23:24
Insane pravi:
jaz si bom pa dala duška nad mojo sošolko ki je totalna prasica!!!:@
prokleta **** boš ti mene neke **** v glavo..bodi z svojin pa ne osvajaj drugih. prokleta prasica prikopim te na 220w pa te scvrem.kaj z tistima 2 nevtronoma ki jih maš nič ne delaš? sploh znaš razmišlat? daaj tiste tvoje tangice pa minike ti raztrgam z golimi rokami potem pa še tebe. z alfanožekom bi te gor odprla pa tvoje lepe krvaveče rane z soljo fuul.. mater bi se ti v ksiht smejala ko se boš tam drla pa cvilila pa me prosila pa obljubljala da neboš več takšna.. samo ne. jaz se te nebom usmilila.na.a ni šans. magari se potem cvrem v peklu na veke vekou.
AMEN!

se opravičujem ampak ko ti zavre moraš nekaj nardit ne?
xD

HaHaHaHa...svaKa ćasT.
Najaće mi je to, ko si rekla da jo boš na 220w prkloplaa...
Zakooon.!!
Jes bi naRdila isTo...bi Tui meŁa Take boLane..xD
TechnoRainbow • Od: 10.10.2009 • Prispevkov: 17
Re: dokaži, da nisi normalen! 13.10.2009 9:35
jst sm pa zspala pa se nism mogla zbudiit!
sm sanjala d so tstari pršli domou, pa brata obadva ob tei uri, jst sm hotla pa sama biit!
pol sm se na srečo zbudila xD

I love dance!
Dancer • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 26
Re: dokaži, da nisi normalen! 13.10.2009 15:32
Enostavno obožujm. Viki kremo pa poLi salamo v Sirovi ŠtručKii..MaikeMii Very Happy
LaLi • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 38
Re: dokaži, da nisi normalen! 13.10.2009 21:22
Dancer pravi:
Enostavno obožujm. Viki kremo pa poLi salamo v Sirovi ŠtručKii..MaikeMii Very Happy

O.o faaq. Zle se mi je pa use zagraužalo..hahaha xD
Re: dokaži, da nisi normalen! 14.10.2009 13:43
LaLi pravi:
Dancer pravi:

O.o faaq. Zle se mi je pa use zagraužalo..hahaha xD

Sam je huD okuS Very HappyVery Happy
buuh • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 11
Re: dokaži, da nisi normalen! 14.10.2009 15:38
Dancer pravi:

omg!
ta je pa hudaaa..
bi blo treba probat Wink

(sam se bojim, da bom kozlala glede na to, kako sem občutljiva na slabo hrano ^^...)
TechnoRainbow • Od: 10.10.2009 • Prispevkov: 17
Re: dokaži, da nisi normalen! 14.10.2009 16:50
Dancer pravi:

OMG Shocked nism glih za take reči xD

I love dance!
Re: dokaži, da nisi normalen! 14.10.2009 19:37
Dancer pravi:

gLih zdeLe jem. =D

pa pomfRi pa soLaTA JE TUT NAJBOL
(maš solaTo v skledi s kisom oljo in soljo na krožniku pa Pomfri..in pol pač na vilco nabodš pomfri in greš s tem direktno v solato in ubistvu je to pol..kisu pomfri Razz )

čeproW jogurt Pa kakav je tut Ql.

pa toast s sirom pa nuteLoo :d

pa na kruhu kisla smetana posuTa s cuKrom..

sei je še kei sam sm pozabLa al pa se ne spomnm...

Red moRte probaT. Razz
LaLi • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 38
Re: dokaži, da nisi normalen! 14.10.2009 19:41
Dancer pravi:
Dancer pravi:

gLih zdeLe jem. =D

(maš solaTo v skledi s kisom oljo in soljo na krožniku pa Pomfri..in pol pač na vilco nabodš pomfri in greš s tem direktno v solato in ubistvu je to pol..kisu pomfri Razz )

Red moRte probaT. Razz

Ja kisla smetana s cukrom to pa se strinjam da je dobr ja.Wink..emm ostalo pa.. no comment hahaha Very Happy
prfukutulcek • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 4
Re: dokaži, da nisi normalen! 14.10.2009 19:48
tok faking happy človk...I see dead people!!! xD
TheLisT • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 19
Re: dokaži, da nisi normalen! 14.10.2009 21:37
js sm šla dns med glaunim odmorom na pir (prvo uro mto zakoličla) in sm spila 2 tavelka unijona + tekilco in sm spala celo nasledno uro - zgodlo. uglaunem drgač pa.... sm dokej normalna pomojem. =P
Re: dokaži, da nisi normalen! 15.10.2009 18:04
LaLi pravi:
Dancer pravi:
Dancer pravi:

gLih zdeLe jem. =D

Red moRte probaT. Razz

Ja kisla smetana s cukrom to pa se strinjam da je dobr ja.Wink..emm ostalo pa.. no comment hahaha Very Happy

a ste že probali pomakat kruh v kokakolo? Very Happy
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: dokaži, da nisi normalen! 15.10.2009 18:29
suč jo, suč jo, suč jo, suč jo, suč jo, suč jo
laaaalalalaaaaj laalalaaaaaaaaaaa lalaaaaaaaaaaaaaaj
Re: dokaži, da nisi normalen! 18.10.2009 15:20
Klikni za povečavo.

Laughing
Re: dokaži, da nisi normalen! 18.10.2009 21:31
PorceLan pravi:
Klikni za povečavo.

Laughing

NAAAJAĆA XD
Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Re: dokaži, da nisi normalen! 19.10.2009 15:28
disketa pravi:
LaLi pravi:
Dancer pravi:
Dancer pravi:

gLih zdeLe jem. =D

Red moRte probaT. Razz

a ste že probali pomakat kruh v kokakolo? Very Happy

OMFG.
Normalna xDDD
Sam jst morm enx probat sir + nutelo k mi je že en folkec reku de je fino (???) xD
Sam viki krema in poli u sirouki???
No way mama xD

Jst sm že kruh in kokakolo xD
In une slane palčkee.
Sam nič posebnega (:
Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Re: dokaži, da nisi normalen! 19.10.2009 15:30
PorceLan pravi:

Laughing

Hah xD
Najači ej Laughing
Re: dokaži, da nisi normalen! 20.10.2009 7:57
ej folk, se napiše NAJJAČI.. samo tolko da veste Very Happy
glede kašnih stvari znam bit zatežena ja Laughing

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.