LOCKERZ.COM - povejte mnenje.• Smutzy
• Od: 12.4.2009
LOCKERZ.COM - povejte mnenje.
27.12.2009 16:10
Eii.
Lohde ste že slišali za to spletno stran Lockerz, če ne pa slišite oz. berete zej. (: Pri tej strani se gre za to, da zbiraš točke. Z vsakodnevnim obiskom dobiš 2 točke, če odgovoriš na dnevno uprašanje pa še dve (se mi zdi). Ko dosežeš določeno število točk, si lahko izbereš nagrado, ki naj bi ti jo potem poslali. In kakšne so nagradee ? Skoraj prelepe, da bi lahko blo res. Različne apple reči (iPod tuch, prenosnik,..), skuter,nintedo,dvd-ji, igralne konzole, usb ključi, nekaj je tudi ličil, dobre likalnik za lase,.. Registriraš se lahko samo, če ti en member pošlje invitee oz. vabilo za registracijoo. Ko se registriraš, pa narediš korist tudi tistemu, ki ti je vabilo poslal. Namreč, ko se registrira 20 frendou, ki si jih povabil ti, dobivaš celo leto dvokratno število točk. Zanima pa me, če je kdo od vas tuki prijavljen. Pa tko nee.. če sploh verjamete v to ? Je kdo že dobil kakšno nagrado ? Kr jaz ne vem, kaj naj si misliim. Kr nveem. Da kar tko podarjajo take drage reči.. :S Nvem noo. Zato pa tuki zej pišem da mi pomagate mal ustvarit končno mnenje nee. xD Če pa bi se kdo rad registriral, naj mi da v tej temi ali prek zasebca napiše svoj email, pa mu pošljem invite. Tako boste meli korist tako vi kot tudi jaz nee. ;D Huala usem, ki boste pisali svoje mnenjee. (: Bajj.** • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: LOCKERZ.COM - povejte mnenje.
27.12.2009 16:31
to ma moj brat, samo moreš ful dolgo vse nekaj nevem kaj pač pune frendov moreš met če hočeš kaj dobit, on je kuj po forumih pa fb pa to proso da so ga dodali ×d
dobo ni nič, sao je mel ful vlko točk, zaj je enemu drugemu dal toti svoj račun ker se mu ni več dalo drugače je meni to bolano (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Insane
• Od: 12.7.2009
27.12.2009 18:42
jas pa moj sosed sma tudi to furala neke časa..
samo sma itq ugotovila da je to kar nekaj ne.. pa pol nisva več.. pač probala sva za vsak slučaj.. ;D mela pa sva že tolko točk da bi lahko nevem kaj dobila.. samo pol itq nič ni blo s tega. • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
27.12.2009 18:58
jooojoooooojoj, ne nasedat temu. To je SCAM. Te spletne strani v bistvu delajo reklamo. In ko ti "pogledaš" določeno število reklam, ti dajo nekaj denarja ali pa nagrado. Ampak oni so še na bolšem. S tem ko ti klikaš za BV zaslužijo ogromno denarja!
Na koncu je pa še vprašanje, če sploh kdaj dobiš denar al nagrado... • Smutzy
• Od: 12.4.2009
28.12.2009 12:45
Eh..bed noo.
Torej s tem ni nič. Čeprou na netu sem izsledila da eni so neki dobili (iPhone skin, majcoo, dvd-je) in so se tudi zraun tko slikali, da so pač dokazalii. Sam zej pa ne vem če pošlejo tudi tiste nagrade kamr so bol dragee ne. -.-" |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.