Kreme & spreji za samoporjavitev.
• asuzenaBitch
• Od: 9.5.2009
Kreme & spreji za samoporjavitev.
9.5.2009 12:39
Ali imate kaj izkušenj z kremami za samoporjavitev kajti mene zanima njihova uporaba ker je moja koža res preveč bela...
• Smutzy
• Od: 12.4.2009
Re: Kreme & spreji za samoporjavitev.
9.5.2009 13:39
Elou!
Jst mam tudi zlo svetlo kožo, še posebi na nogah in po telesu, roke so mejbi mal temnejše. Sam sm res bela. Sinčenje pri meni ne pride v poštev, ker me sam opeče na rdeče, ne pa na rjavo. Zato sm se odločla za samoporjavitvno kremo. In res že 1. in 2. dan si bolj rjav. Sam mene moti da je ta barva taka oranžkasta. Pa to da se moraš res natančno mazat kr drgač si lohko lisast in izpadeš kot debil Pa tudi na delih kamr maš kožo bol nagubano (kolena, komolci, kakšna brazgotina,...) ti pride bol rjavo ker tm se več kreme zbere na kupi. Pa tudi po vratu sme bla cela lisasta ker je tam koža pač bol nagubana. Sam za po nogah je krema najbrž precej uredi, zaj z roke pa odvisno kakšno barvo bi rade. Ker to je taka oranžkasta :S Torej ma ta krema dobre in slabe lastnosti zej pa o tem kok so zdrave nilč ne vem sam po moje ne morjo bit lih ful zdrave :S (: Omg sm se razpisala <_< Sorčyyyy =P Ajd, baaaay baaaaaaaay <3333 • PeeKaBoo
• Od: 7.5.2009
9.5.2009 13:48
Jst na vašm mestu ne bi uporabljala teh krem za samoporjavitev.
1x sm uporabla pa več nikol!!! no da povem svojo zgodbico pač sm si lansk let 1x kupla kremo za samoporjavitev. In sm si pač namazala po nogah in rokah :S.. takrat mi je blo ful lepo..wauuuuu kero lepo kozo mam (sm si rekla)... čez 2 dni sm bla usa lisasta, komi sm spraula dol to kremo!!! fuj .. kokr da sm zebra pou sm bla rjava pou bela. tko da js raj tega ne bi uporabljala, čeprov maš belo kožo !! rajš sm čist bela kokr pa lisasta!! • jaaCii
• Od: 26.4.2009
9.5.2009 15:04
js jo uporablam in res nč ne smrdi pa tut ne pušča lis..pa koža je bl rjava ni oranžkasta • ancheeq12
• Od: 15.3.2009
10.5.2009 9:53
Jah.. Js priporočam od Dove • maych
• Od: 28.2.2009
10.5.2009 14:02
[quote="Smutzy"]Elou!
Jst mam tudi zlo svetlo kožo, še posebi na nogah in po telesu, roke so mejbi mal temnejše. Sam sm res bela. Sinčenje pri meni ne pride v poštev, ker me sam opeče na rdeče, ne pa na rjavo. Zato sm se odločla za samoporjavitvno kremo. In res že 1. in 2. dan si bolj rjav. Sam mene moti da je ta barva taka oranžkasta. Pa to da se moraš res natančno mazat kr drgač si lohko lisast in izpadeš kot debil Pa tudi na delih kamr maš kožo bol nagubano (kolena, komolci, kakšna brazgotina,...) ti pride bol rjavo ker tm se več kreme zbere na kupi. Pa tudi po vratu sme bla cela lisasta ker je tam koža pač bol nagubana. Sam za po nogah je krema najbrž precej uredi, zaj z roke pa odvisno kakšno barvo bi rade. Ker to je taka oranžkasta :S Torej ma ta krema dobre in slabe lastnosti zej pa o tem kok so zdrave nilč ne vem sam po moje ne morjo bit lih ful zdrave :S (: Omg sm se razpisala <_< Sorčyyyy =P Ajd, baaaay baaaaaaaay <3333[/quote] -------------------------------------------- čist tko je prou use je res zdej js jo mam 1 tedn pa sm nekje bela, nekje oranžnkasta ja. hja krema za 5 al pa za 30-40 € je razlika. tko da nwem no. sm probala ker sm bela k jogurt..in sonce me sploh ne prime...ajd _________________ maych;) • asuzenaBitch
10.5.2009 20:34
Aha huaLa za use odgovore ane. sam zdj sm p še neki slišala... da kreme puščajo madeže po svetlih oblačilih in postelnjini. in res mi ni v interesu da tkoj ko zašvičam postanejo oblačila lisasta in dobim izgled krave. xD • asuzenaBitch
13.5.2009 15:55
še kdo kšne izkušnjee?
• XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
13.5.2009 18:29
lih izkušnj nimam kr nikol nism niti potrebovala kr me poleti ful prime sonce xD
drgač smpa že precej prebrala o tem in je to dosti dosti bolj zdravo za kožo kot pa sončenje alpa solarij.. tko praujo.. kr zrad sonca in solarija potemniš ker se koža nekako brani, ker jo žarki uničujejo.. pr kremi pa je to drugače, ne bom pametovala kr nvem kko deluje xD ampk uglaunem bolj je zdravo kot sončenje. _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • myself
• Od: 3.4.2010
29.5.2010 12:41
asuzenaBitch pravi:Ali imate kaj izkušenj z kremami za samoporjavitev kajti mene zanima njihova uporaba ker je moja koža res preveč bela...
js ti glih neje preveč priporočam tele kreme za samoporjevitev.k js sem se to mazala lani.prvič. in sem bla pol k krawa. nwm no.. sej to je udvisn od tipa kože tko d.. nwm no.. kokr žliš. • ucauca
• Od: 16.9.2009
29.5.2010 22:42
jst sm že kr naravno mal bl črn....mislm črn ne glih čist beu...drgač pa dej bikini gor pa pejt vn ne pa da so napraulena najbl • fukickaa
• Od: 31.5.2010
31.5.2010 16:57
PeeKaBoo pravi:Jst na vašm mestu ne bi uporabljala teh krem za samoporjavitev.
1x sm uporabla pa več nikol!!! no da povem svojo zgodbico pač sm si lansk let 1x kupla kremo za samoporjavitev. In sm si pač namazala po nogah in rokah :S.. takrat mi je blo ful lepo..wauuuuu kero lepo kozo mam (sm si rekla)... čez 2 dni sm bla usa lisasta, komi sm spraula dol to kremo!!! fuj .. kokr da sm zebra pou sm bla rjava pou bela. tko da js raj tega ne bi uporabljala, čeprov maš belo kožo !! rajš sm čist bela kokr pa lisasta!! ja če nea paziš se ti to tui lahko zgodi ja . moreš pravilno uporavljat! če si pol dobro roke umiješ pa si lepo namažeš nebi smelo bit nobenih problemou . nea smeš kuj nekaj mazat sem pa tja. pa koža more bit čist suha pred mazanjem, pa moreš se krožnim gibom izogibat jas sem se lani tui nekaj mazala ja .. mene se tui težko sonce prime pa sm bolj bela . tak da rajši tote kreme uporabljam. je ziher ful bolj zdravo od sončenja . |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.