zaljubljen v BF• twix13
• Od: 6.10.2009
zaljubljen v BF
7.9.2010 20:48
sas
js sm 1. letnik mediske in pac te prve solske dni, sm se ful zasteko z eno (in edino:P) sosolko(, če mene uprasas najlepsa...). in sma ful prjatla pa tko in pol na fbju opazim pac d je z enim tipom skoz in uprasam ce sta se skup in rece da ja! in to zi dve leti (svet se mi jezrusu..) ka nj pa zj? ful nebi rad d bi bla prizadeta (ce bi sla z njenim tipom narazn) in pa rad bi jo za sebe.... :/ pa še usepovsod sedim zraun nje, nic ne poslusam, pisem....faq no... ce bi bla samska ( ko je prsla na sql) zej nebi bla vec.... drgac tko ko dam kak kompliment, da je lusna in tko, me sam tist pogleda "aloo js mam tipa drgac...." • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: zaljubljen v BF
7.9.2010 21:46
tu lahko rečem samo besedo asss ehm hhh težka (sorry samo pri takih stvareh sem navajen spuščat glasove ki jih je mal teško zapisat no whatever) ok še enkrat ssssssss hmm no tu pa res nimaš nič za narejit (ok edino če tipa vbiješ samo to no...). Ne res nimaš ni za narejit razen da pač najdeš drugo ljubezen...
Če te kaj zanima vpraši xD _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • twix13
7.9.2010 21:56
to vem pa tud sam... • Pačupa
7.9.2010 21:58
minal?_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • princessme
• Od: 27.1.2010
8.9.2010 13:52
Pačupa pravi:tu lahko rečem samo besedo asss ehm hhh težka (sorry samo pri takih stvareh sem navajen spuščat glasove ki jih je mal teško zapisat no whatever) ok še enkrat ssssssss hmm no tu pa res nimaš nič za narejit (ok edino če tipa vbiješ samo to no...). Ne res nimaš ni za narejit razen da pač najdeš drugo ljubezen...
Če te kaj zanima vpraši xD haah ;D dobr se ti to izražaš ni kej drgač pa ja. ne tipu punce krast :S • mjaw
• Od: 17.1.2010
8.9.2010 14:35
ne tipu punce krast • twix13
8.9.2010 16:01
hh...nebo mi. in pa tuk ful sma frenda, da zj pocas cela sola misli, da sma skup... xD
drgac pa (upam in) mam obcutek da bo pustila tipa k ga ma..... pa drgac kej? kko smo? • Pačupa
8.9.2010 18:21
ok mogoče bo res fanta zapustla samo ne takoj v akcijo te ker se nebo glih vreji izšlo samo pač prvo kot prvo ji samo stoj ob strani (če se z fantom razideta al kaj takega xD )_________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Pačupa
8.9.2010 21:22
twix13 pravi:hehe...vem js to.
super te ^^ _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • twix13
8.9.2010 22:50
punce...kdo bi jih razumel. U soli mi razlaga kak tipa neb nikol prevrala...zvecer mi pa posle sms, lupcka, objemcek in srcka....
ka si nej mislim? xD • pk4life
• Od: 20.7.2010
8.9.2010 22:57
kaj si misl.. d te ma z zlo dobrga prjatla.. to sploh ni slabo.. heh mgoče p clo ndomestiš nenga tipčka kdaj.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.