Punce...poomoč?

ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Punce...poomoč? 6.7.2010 10:10
Hej. Jztgre drug tedn na morje in verjetno bom dobla menstruacijo glih nekaj dni pre te, da jo bom mela še na morju...
Zdj me pa zanima čekatera kaj ve kako lahko pospešiš menstruacijo, da bi jo prej dobla?
Frendica mi je rela d če piješ rdečo vino, jo dobiš rej, ampk na ta način ne bi rajš probvala, tko da, a vekaea mogoč kak bi lahk pospešila? Question
Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Re: Punce...poomoč? 6.7.2010 11:06
Oila.
Jst sm ponavadi šla kar k moji osebni zdravnici in ji povedala da grem na morje in mi je napisala recept za tablete,ki prestavijo menstruacijo .. tako da se zamakne dokler neprideš z morja.
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: Punce...poomoč? 7.7.2010 1:05
ja kaj pa ce bi pac tampone uporabljala na morju pa nebos za nc prikrajsana .. Wink
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: Punce...poomoč? 7.7.2010 12:52
vatrena19 pravi:
ja kaj pa ce bi pac tampone uporabljala na morju pa nebos za nc prikrajsana .. Wink

ma nimam neke želje po tamponih... mam tk odpor do njih.. nkol jih še nisn uporablala p to...
sm res bi rada d bi jo dobla pred morjem d je neb mela če grekko to pč... Confused
hubabuba • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 102
Re: Punce...poomoč? 7.7.2010 18:02
jz ti nepriporočam tabletk kr se je nekaterim zgudilu d so mel pol k so bli starejši posledice..tamponou pa tud ne zarad bakterij.

sj če ti ne traja dougu lahku potrpiš tiste 3 dni na morju brez kopanja.
rajš to kukr pa da riskeraš in maš pol probleme ..
srčk14 • Od: 31.5.2010 • Prispevkov: 21
Re: Punce...poomoč? 7.7.2010 19:56
am se strinjam s svojo prejšno..komentorko..torej z spelah..
jzt usebno če že grem na morje pač mal putrpim ane..3/4 dni pa je..
men usebno mi je tampon ful neprijetn.pa tud zrd ukužb..prou sm ga ustaula in use..ampak preprosto mi ni ušeč ..nwm..pač ni mi..zdej tbletke..je ena moja frendica jih uzela..pa se ji je pol čist use zmešla menstra ni bla usak mesc..ipa take..in je mogla h ginekologinji zard tega..pač si hlače gor oblečš čež kupalke swe uležš na plažo in pač se sončšš..SmileSmile..kkšno dobro knjigo pa je.ane>???

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.