Prjatla sma že od tkt k sva nehala nost plenice• KatjaVirus
• Od: 12.4.2010
Prjatla sma že od tkt k sva nehala nost plenice
4.7.2010 21:18
No...Jz bi sam en nasvet
Pač mam frenda k je moj sosed. Prjatla sma že od tkt k sva nehala nost plenice No in skos sva bla skupi. On je 2 let starejši od mene. No..Zdej k je 1. letnik smo se nehal družt. Kr naenkt pa sma se spt ful zaštekala. In tk..Po msn-ju sma se menla za bazen d b šli, kino..Pa d bi me z motorjam pelu.Pa po sms-ih sva si tud pisala. K ga je frendica proti moji volji uprašala če bi hodu z mani je reku ne? Ka nej si mislem zdej? • RoaRx3
• Od: 4.3.2010
Re: NUJNA POMOČ
4.7.2010 21:20
KatjaVirus pravi:No...Jz bi sam en nasvet
Pač mam frenda k je moj sosed. Prjatla sma že od tkt k sva nehala nost plenice No in skos sva bla skupi. On je 2 let starejši od mene. No..Zdej k je 1. letnik smo se nehal družt. Kr naenkt pa sma se spt ful zaštekala. In tk..Po msn-ju sma se menla za bazen d b šli, kino..Pa d bi me z motorjam pelu.Pa po sms-ih sva si tud pisala. K ga je frendica proti moji volji uprašala če bi hodu z mani je reku ne? Ka nej si mislem zdej? Jzt mislim, da je prjatlca prav storila. Kolikor jzt tukaj vidim je nekaj med vama. Nekdo pač mora zmeraj narediti prvi korak, hja? Zdej pa če sta si usojena, se razumeta koker si napisala in use mislim, da sta res za skp. Zdej pa samo še odvisno od njega kaj je rekel? Že veš? • soonck
• Od: 16.2.2010
Re: Prjatla sma že od tkt k sva nehala nost plenice
4.7.2010 21:32
hmmmm.. možno da si mu kot frendica in nč več, loh pa da neki čut do tebe p reče pač pred frrendi: ona? aah kjeee.. pust času čs. • KatjaVirus
4.7.2010 21:49
RoaRx3 pravi:
KatjaVirus pravi:
No...Jz bi sam en nasvet
Pač mam frenda k je moj sosed. Prjatla sma že od tkt k sva nehala nost plenice No in skos sva bla skupi. On je 2 let starejši od mene. No..Zdej k je 1. letnik smo se nehal družt. Kr naenkt pa sma se spt ful zaštekala. In tk..Po msn-ju sma se menla za bazen d b šli, kino..Pa d bi me z motorjam pelu.Pa po sms-ih sva si tud pisala. K ga je frendica proti moji volji uprašala če bi hodu z mani je reku ne? Ka nej si mislem zdej? Jzt mislim, da je prjatlca prav storila. Kolikor jzt tukaj vidim je nekaj med vama. Nekdo pač mora zmeraj narediti prvi korak, hja? Zdej pa če sta si usojena, se razumeta koker si napisala in use mislim, da sta res za skp. Zdej pa samo še odvisno od njega kaj je rekel? Že veš? Ja sej sm rekla d ga je frendica uprašala če bi biu z mani pa je napisu d ne • KatjaVirus
4.7.2010 21:50
soonck pravi:hmmmm.. možno da si mu kot frendica in nč več, loh pa da neki čut do tebe p reče pač pred frrendi: ona? aah kjeee.. pust času čs.
hvala hvala hvala sej ta tedn grema na bazen:P oziroma..gremo • soonck
• Od: 16.2.2010
4.7.2010 21:56
oooooo zakon zakon zakon ! <3 • RoaRx3
4.7.2010 22:01
KatjaVirus pravi:
RoaRx3 pravi:
KatjaVirus pravi:
No...Jz bi sam en nasvet
Pač mam frenda k je moj sosed. Prjatla sma že od tkt k sva nehala nost plenice No in skos sva bla skupi. On je 2 let starejši od mene. No..Zdej k je 1. letnik smo se nehal družt. Kr naenkt pa sma se spt ful zaštekala. In tk..Po msn-ju sma se menla za bazen d b šli, kino..Pa d bi me z motorjam pelu.Pa po sms-ih sva si tud pisala. K ga je frendica proti moji volji uprašala če bi hodu z mani je reku ne? Ka nej si mislem zdej? Jzt mislim, da je prjatlca prav storila. Kolikor jzt tukaj vidim je nekaj med vama. Nekdo pač mora zmeraj narediti prvi korak, hja? Zdej pa če sta si usojena, se razumeta koker si napisala in use mislim, da sta res za skp. Zdej pa samo še odvisno od njega kaj je rekel? Že veš? Ja sej sm rekla d ga je frendica uprašala če bi biu z mani pa je napisu d ne Oprosti no; nism vidu sorry. • KatjaVirus
4.7.2010 22:02
RoaRx3 pravi:
KatjaVirus pravi:
RoaRx3 pravi:
KatjaVirus pravi:
No...Jz bi sam en nasvet
Pač mam frenda k je moj sosed. Prjatla sma že od tkt k sva nehala nost plenice No in skos sva bla skupi. On je 2 let starejši od mene. No..Zdej k je 1. letnik smo se nehal družt. Kr naenkt pa sma se spt ful zaštekala. In tk..Po msn-ju sma se menla za bazen d b šli, kino..Pa d bi me z motorjam pelu.Pa po sms-ih sva si tud pisala. K ga je frendica proti moji volji uprašala če bi hodu z mani je reku ne? Ka nej si mislem zdej? Jzt mislim, da je prjatlca prav storila. Kolikor jzt tukaj vidim je nekaj med vama. Nekdo pač mora zmeraj narediti prvi korak, hja? Zdej pa če sta si usojena, se razumeta koker si napisala in use mislim, da sta res za skp. Zdej pa samo še odvisno od njega kaj je rekel? Že veš? Ja sej sm rekla d ga je frendica uprašala če bi biu z mani pa je napisu d ne Oprosti no; nism vidu sorry. nene...sej kul! hvalla • KatjaVirus
4.7.2010 22:03
soonck pravi:oooooo zakon zakon zakon !
<3 sporočila bom čimprej.. <3<3 ceu tedn držte pesti • RoaRx3
4.7.2010 22:04
Drgač pa je lahka, da je tud sramežljiv tko, da bi reku JA. Drgač pa uživita na bazen pa boš poveala mal kako je blo pato. • KatjaVirus
4.7.2010 22:10
RoaRx3 pravi:Drgač pa je lahka, da je tud sramežljiv tko, da bi reku JA.
Drgač pa uživita na bazen pa boš poveala mal kako je blo pato. povem tnx • KatjaVirus
5.7.2010 12:53
Hhh...Sej sta mi že dva pomagala pri nasvetu, ampak...Bi še kakšn komentar prou pršuHvala.. • Larx Cannibal
• Od: 28.10.2009
• Kraj: Ljubljana^^
5.7.2010 15:33
Hej mogoče je tip mau sramežliu in pač je reku NE da bi se znebu tvoje frendice.....fantom gre tut na kura*c če jih druga oseba sprašuje o tem valda da bo reku ne. pač najbolš da pustiš da se samo razplete, da se še bol zbližata in to, bo pršlo samo od sebe (da te praša) drgač ni pa nč narobe če ga ti prašaš • KatjaVirus
5.7.2010 16:05
hvala hvala:D
• princessme
• Od: 27.1.2010
5.7.2010 17:04
pomoje tvoja frendica tega ne bi smela naredt..
in lhk je reku ne sam zto kr ga je ONA to uprašala.če bi bla ti bi lahk blo drgač.. aia..pa užiwita na bazenu.k pomoje si mu ušeč xD • KatjaVirus
5.7.2010 19:28
princessme pravi:pomoje tvoja frendica tega ne bi smela naredt..
in lhk je reku ne sam zto kr ga je ONA to uprašala.če bi bla ti bi lahk blo drgač.. aia..pa užiwita na bazenu.k pomoje si mu ušeč xD hvala hvala:D upajmo d mate prou:P • KatjaVirus
14.7.2010 12:18
soonck pravi:hmmmm.. možno da si mu kot frendica in nč več, loh pa da neki čut do tebe p reče pač pred frrendi: ona? aah kjeee.. pust času čs.
ja sam sporočim vam da smo bli na bazenu:D in blo je zlo fajn=) Naju s frendico je sks tunkau.xD smo ble več pod vodo k nad vodo:D ja in no midva sma se že puguvarjala po msn-ju in sm mu rekla d če me bo tunkau mu bom kupalke dol dalaxD no... in res me je tunku in sm mu hotla kupalke dol dat sam ni šlo.in jih je pol on men. sam ne čistxD no in pol k smo že dumou šli sma si po sms-ih pisala in sm se mu ˝zahvalla˝ d me je tunku pa nauču kok grejo kupalke dol in on tk napiše hehe nzk. in pol js tk da ga bom pa naslednič jaz naučla kok grejo dol.pa je reku ok pol pa sm rekla d grmo s frendico špilat simsexD in sm napisala čau<3 on je pa napisu ti kr kr morm it spat kr mam šiht. fajne sanje nočko<3 NO TO JE TO:D ČAU<3 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.