A vas je kdaj strah???

1 | 2 | >>
toohappy • Od: 2.3.2009 • Prispevkov: 15
A vas je kdaj strah??? 2.3.2009 21:41
a vas je kdaj strah zarad čist brezveznih svari in odločitev v lajfu....k pol sam slabu vidte u teh stvareh...plis napište kaj....res me zanima..... Rolling Eyes
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: A vas je kdaj strah??? 3.3.2009 19:32
ofkors... js sm ful tak tip človeka da se non stop neki sekiram
js bi se mogla malo sprostit se mi zdi x)
mah strah me je da bi vidla tipa s kako šjoro
strah me je da se nebi več štekali
strah me je da se ne bi dobro odločla za sql
strah me je velikih odločitev
ampk bom preživela xD
Re: A vas je kdaj strah??? 4.3.2009 16:54
Tut mene js strah različnih odločitev, in pol premlevam, če sm se prav odločla al ne.
Ja pa ful se sekiram, kr hočem, da pač nobenmu nism smotana in bedna.
Pač usem hočem bit kul.
Ja pa učas me je strah teme, mislim če gledam grozlivko, sploh ne morm spat. Sej nekateri to tut.=)
Česa me je še strah...
Ne spomnem se več, če se še kej napišem. =) Very Happy
Re: A vas je kdaj strah??? 4.3.2009 20:18
aia in strah me je jaunega ponižanja -.-
Re: A vas je kdaj strah??? 5.3.2009 0:06
ja mene je tut tko strah da bi se ful osramotila pa u sql..čeprou tok ne da bi pa res bla nervozna ampak sj pravjo mal strahu je za vsazga dobr Wink

tko od drugih stvari se pa ful bojim višine.. Embarassed to je ful beda pr športni al pa tko k ne morm nč če hočm kej dobim napad zto k enostavno ne preneem pogleda dol oz me je TOOK strah da bi pala čeprou vem da ni možn..pol so še zobozdravniki, kobilce, pajki pa to gomazeče..blaah..pa še bi se dal naštevat..Razz

fajn se meiteee
Ashley • Od: 31.10.2008 • Prispevkov: 30
Re: A vas je kdaj strah??? 5.3.2009 16:08
hm...mene je pa sam strah ponoč sama hodt ukol XO
drgač pa nč drujga
theBoy • Od: 22.2.2009 • Prispevkov: 64
Re: A vas je kdaj strah??? 5.3.2009 20:35
Hja..tud mene je učasih..pa si rečem jbg.. zaka bi se sekiro..en lajf je..izkoristi ga Very Happy Wink
Re: A vas je kdaj strah??? 5.3.2009 22:30
trenutno? strah me je žiuljenja.

ja vem da je fu*kneno. pa kei me briga kaj si mislte.

-.-
Re: A vas je kdaj strah??? 7.3.2009 22:20
klavstrofobija Embarassed
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: A vas je kdaj strah??? 17.3.2009 16:54
pa ljudje logično da vs je strah... sej usak človek ma svoj strah usi se nečesa bojimo un k se pa dela neki pogumnga pa to ane pa sam laže k ps teče...
sej tut jst mam pred vlikimi stvarmi strah......
sam sej pač ane določene loka sam mal premagaš za določene maš pa prjatle pa usebe k ti stojijo ob strani v dobrem in slabem pa te tulažjo pa pazjo pa tko anprej ane:D
tko da smejte se pa tko ane žvite sam enkrat k vs je pa strah pa mal zamište pa štejte č ste sami valda č mate pa kšnga zravn vm bo pa že ponudu svojo podporo:D
someone • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 56
Re: A vas je kdaj strah??? 7.4.2009 21:26
jah..jzt mam fobijo pred morskimi psi p pred insekti [lol] p pred tem d ostaneš hrom.. drgč me je p trenutn naibl strah za frendou lajf k je v smrni nevarnosti.. Crying or Very sad
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: A vas je kdaj strah??? 9.4.2009 16:25
someone pravi:
jah..jzt mam fobijo pred morskimi psi p pred insekti [lol] p pred tem d ostaneš hrom.. drgč me je p trenutn naibl strah za frendou lajf k je v smrni nevarnosti.. Crying or Very sad

aja Shocked boga ei...kaj pa mu je? Sad
LucQ • Od: 8.4.2009 • Prispevkov: 25
Re: A vas je kdaj strah??? 9.4.2009 18:06
Ashley pravi:
hm...mene je pa sam strah ponoč sama hodt ukol XO
drgač pa nč drujga

mene isto...če grem sama sm čist prestrašena je mam pa svojo činčilo sabo me pa ni nč strah Laughing Very Happy pač...
someone • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 56
Re: A vas je kdaj strah??? 9.4.2009 20:21
pupaa94 pravi:
someone pravi:

aja Shocked boga ei...kaj pa mu je? Sad

um..zastrupiteu krvii.. Crying or Very sad sam zj je že bolš..
smeskica22 • Od: 12.3.2009 • Prispevkov: 21
Re: A vas je kdaj strah??? 10.4.2009 16:13
js sm neki cajta nazaj mela tu pa tam taka obdobja ko me je blo strah življenja-odločitev, odgovornosti, prihodnosti usega tega... sam zej je pa čist drgač Smile nem rekla da se čist ničesar ne bojim sam se pa ne bojim več odločitev pa tega tk ko prej... bojim se pa smrti bližnjih al pa kake hude bolezni Confused
JasnaTheCrazy • Od: 18.12.2008 • Prispevkov: 59
Re: A vas je kdaj strah??? 21.6.2009 15:05
js se obupnu bujim višine Shocked
BlankLook95 • Od: 30.7.2009 • Prispevkov: 186 • Kraj: Tam kjer se nahaja Satan.!
Re: A vas je kdaj strah??? 31.7.2009 0:07
Mene je strah da bi me kdo prizadeu vedno in povsod sam čakam kdaj me bo kdo prizadeu..Strah me je tut tega da bi kdo spoznau kok sm ranliva.. Confused
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: A vas je kdaj strah??? 31.7.2009 15:26
ful ratam histerična če se mi kaka vrata ne odprejo pa sem notr zaprta, kr me je strah da bom kr tam not ostala.skos me za nekaj skrbi gdo bo kaj reku pa kak bo izpadlo pa take fore.strah me je da bi se kakemu frendu/frendici kaj zgodilo in js nebi vedla in nebi mogla pomagat :/
to je ubistvu to
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: A vas je kdaj strah??? 11.8.2009 13:36
am vbistvo me ni kakih takih stvari strah.. bolj življenskih če lahko tak rečem (: ..
pač tui za frende, da bi se jim kaj zgodilo.. za živali<3.. pa da naenkrat bi kr vsi umrli.. pa nevem.. prihodnosti tui včasih.. kak bo, pa s kom bom bla, se bom prav odločevala, pa tak.. pa tui npr da bi me kaki ded ko bi bla pune pijana izkoristo, al pa da bi se mimo kdo pripelal pa bi jas kr notri v avto šla on bi pa bil pijan, pa bi se pol kam zaleteli.. nevem no (:
Southwind • Od: 23.2.2010 • Prispevkov: 35
Re: A vas je kdaj strah??? 23.2.2010 23:38
Seveda, se mi zdi, da imamo vsi svoje strahove. Je pa samo od nas samih odvisno, kako to sprejmemo in pokažemo navzven.
Sama se bojim izgube, porazov.. Sicer rada tvegam, je pa vseeno nekje v meni tisti strah - kaj če mi ne uspe? Ampak poskušam strahove čimbolje skriti, to mi uspe s kakim pogovorom, ko mi prijateljica vlije upanja in samozavesti. Sicer sem pa že po naravi precej samozavesten človek, tako da s tem nimam nekih težav.

Lp, Southwind
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: A vas je kdaj strah??? 24.2.2010 19:55
hm. od stvari in bitij me je strah močeradov. neki na njih me odbija. pa še zacviljo ful ko stopiš na njih. =/ verjetn zarad tega.
strah me je, da se frendi sam norca delajo iz mene ko se družjo z mano. ker so pač večinoma usi starejši in pol maš tak filing. nevem zaka. (:
hmm, pa tega da verjetn ne bom prežvela naslednih dveh let, ker ubistvu ne bom mela več frendov ker grejo usi iz šole in se bojo pol ful spremenil.
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: A vas je kdaj strah??? 24.2.2010 20:46
živim u strahu
Juliet • Od: 2.2.2009 • Prispevkov: 8
Re: A vas je kdaj strah??? 26.2.2010 17:49
nemoči. prihodnosti. sebe. življenja na sploh...
maichy • Od: 28.11.2009 • Prispevkov: 11
Re: A vas je kdaj strah??? 23.4.2010 20:50
uf ... jas mam pa klavstrofobijo Embarassed pa kaj pol ...
frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
Re: A vas je kdaj strah??? 24.4.2010 19:56
mene je strah de bi se o meni začele širit laži ali govorice...strah me je da bi se gdaj narobe odločila .strah me je tut tega da ljudem nebi bila všeč če bi naprimer gdaj v javnosti kaj govorila ali pa tega da bi si gdaj nardila sramoto... Shocked Shocked Shocked

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.