THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!!1 | 2 | 3 | >>• nalepka
• Od: 12.10.2008
THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!!
6.1.2009 17:35
hei!no jz mam en velik problem...in sicr to d me je mt dala na thc test, in je biu (itak) pozitiven, pol mi je pa še rekla, da me bo dala še enkrat na ta test (čez kšne 8 dni.). No mene zdej zanima če obstaja kakšna varianta da 'prelisičm' ta test. Kr sošolka mi je rekla, da če spiješ res FUL vode pa Ful limon poješ, d je test pol kao negativn pa čeprou pohaš. Sam na internetu ne najdem nobenga tazga članka k bi mi to razkriu in bi res prosila da če kdo kej ve o tem da me obvesti • monja
• Od: 10.11.2008
Re: THC TEST: NUJNA POMOČ!!!!!!!!!
6.1.2009 18:15
žal ... pri tem ti res ni rešitve ... sicer pa tak al tak limone ne vplivajo voda pa še manj ... kolko jas vem ... lahko pa probaš!
srečno! LP Monja • sunshine
• Od: 7.10.2008
6.1.2009 19:57
en moj frend je spiu velik cedevite pa je bilo menda potem negativno .. nevem pa ne kak je zaj na tem =D jas mam tut neke probleme, ka mi je mama rekla da me bo dala na test ce se ji bom kda sumljiva .. ker pa velikokrat pridem pocena dam .. ×D .. No vlko srece pa pisi kaj kak je blo.
• nalepka
6.1.2009 20:49
aha no tenx useen • mikana
• Od: 5.10.2008
6.1.2009 21:01
sm šla zdej mal po neti pogledt..
pišejo da morš velik vode bit pa se čim več gibt.. se izogibt mastni hrani in ležanju pred tv:P dgač pa nej bi se dalu kupt tut test k ga lhku sam nardiš in nej bi bil poceni.. (pomoje ga dobiš u kšni lekarni) zdej kaku kadiš..oz. kulku cajta.. pa ti bom lhku še kej povedala.. drgač pa je še en link ti bom dala od enga foruma sz to temo.. pa si preberi.. vso srečo.. [link] • ludatmala
• Od: 13.11.2008
6.1.2009 22:17
Ljj ti damm en naswet k ress poomaga.. spii full ress ful tekočine en dann sam tekočino pii pa laufat peid.. pol drug dan pa tui pi ful tekočinee.. pa pejd u savnoo paa boo pol use qll • jura
• Od: 6.1.2009
6.1.2009 23:13
lej. test sem dobo že pa sem kadil 2 uri predn sem se gor pohcal pa mi je negativno pokazalo pa kadim redno. pa mami sem povedo. ja mama kadil sem pa kaj zaj ! pa je blo • jura
• Od: 6.1.2009
6.1.2009 23:15
pa nea probaaj kaj drugega verjami da ti neo vreji tak ko meni ni blo • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
6.1.2009 23:25
če si bla tok korajžna ko si začela bot tut zdej pa priznaj pa prenes to tk ko se spodobi_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Popcorn
• Od: 28.9.2008
7.1.2009 18:52
Mene da mtka na THC test usak mesc. ker res prevečkrat dam zadeta pridm.
In so me res malkrat dubil. Pač jst sm pred temu testom tko ukol 2 dni nism tok pohala kokr ponavad pač sam ena basa na dan names 3 - 4. pol en dan pred testom morša pa velik vode popit. HaveFun. • nalepka
7.1.2009 20:19
aja no že vem kaj bom nrdila..dons sm pohala in mi bo najbrž pozitivno pokazal...ampk kr zadne cajte res ful velik vode spijem, bom probala vodo natočt not namest d bi se polulala...mogoče mi clo rata hehe:D
• Popcorn
7.1.2009 22:29
nalepka pravi:aja no že vem kaj bom nrdila..dons sm pohala in mi bo najbrž pozitivno pokazal...ampk kr zadne cajte res ful velik vode spijem, bom probala vodo natočt not namest d bi se polulala...mogoče mi clo rata hehe:D
Aja. no pol to ni lih najbolš.[: aja ne dajat vode! nikol ker se res takoj upaz. alpa si probi zrihtat koga k nepoha.[: tut to smo mi že delal.[: • anchuuu
• Od: 15.3.2009
24.3.2009 17:07
pravjo da limone pa voda pomagata =P
• XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
24.3.2009 18:50
a kr skor usi pohate al kaj
-.-' krneki... _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Teykaa
• Od: 20.3.2009
24.3.2009 19:06
pr nm pa res nben ne deLa Teh THC testov..kr će ne bi res ceLa naša šoLa ****.kr en ćez druzga neki kadijo..pa kr neki je to će kdo mene uprašaa..bv:)
• miisHy
• Od: 6.11.2008
24.3.2009 19:22
ja samo res.. v čem je poanta tega da to kadite ? ne rečem za tiste ki majo astmo.. tisti lahko kadijo ker je to za njih zdravilo.. drugač pa.. ni to brezveze ? denar pa to.. =) • manciii
• Od: 12.1.2009
25.3.2009 17:35
Omfg!...Pa kaj vi skor usi pohate al kai!?? Ei folk...Rajš nehite...k to res ni ql... Sei sami vidte kam to pele..( razni testi,****...) In uglaunm....kaj mate od tega??? Nevem no.... Upam da boste počas nehal....za vaše dobro... (Pa da si ne bo kdo mislu da komu pamet solim...sam res,sam povem • bincaa
• Od: 27.3.2009
27.3.2009 8:22
manciii pravi:Omfg!...Pa kaj vi skor usi pohate al kai!??
Ei folk...Rajš nehite...k to res ni ql... Sei sami vidte kam to pele..( razni testi,****...) In uglaunm....kaj mate od tega??? Nevem no.... Upam da boste počas nehal....za vaše dobro... (Pa da si ne bo kdo mislu da komu pamet solim...sam res,sam povem [list=] No ti bom pa jaz odgovorila zakaj to delamo.[/list] Večina nas to dela zato da se sprostimo in da nam je vsaj 1x na teden lepo in smo v ˝raju˝ ... Kajenje cigaret oz Đointov ljudi sprošča ... Ko smo napeti ali živčni nam zapaše en čik al pa tva po je pa spet use uredi . no to je rečeno za mene in moje prijatelje lp. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Let's rock your own life ![/list] • smeskica22
• Od: 12.3.2009
27.3.2009 13:29
nevš rabla nobene vode pa limone pa nevem kajše use če nevš pohala a veš • GreenBlondie
• Od: 22.12.2008
27.3.2009 14:18
rajši se sposadem z lajfom in sem pol u raju ceu tedn,
kt sam 1x na tedn. Sej tistkrt si res u nebesih, ampak pol...težave ne izginejo, samo še dodatne se kopičjo...pol zapušiš še enga, da bi zginle use, pa še enga, pa še enga...kam to pele? Men je neodgovorno no. Otročje. Beed čist. • miisHy
• Od: 6.11.2008
27.3.2009 15:35
če pohaš samo enkrat na teden se vidi to tedn dni v krvi pa v scanji v lasah pa do eno leto.. tak da teden dni pusti to pri miri pa se rajš vode napij pa hodi lulat dosti pa bo pomagalo.. • Popcorn
27.3.2009 16:06
XcrazyyX pravi:a kr skor usi pohate al kaj
-.-' krneki... don't like it? well FUCK IT. • Popcorn
27.3.2009 16:12
bincaa pravi:
manciii pravi:
Omfg!...Pa kaj vi skor usi pohate al kai!??
Ei folk...Rajš nehite...k to res ni ql... Sei sami vidte kam to pele..( razni testi,****...) In uglaunm....kaj mate od tega??? Nevem no.... Upam da boste počas nehal....za vaše dobro... (Pa da si ne bo kdo mislu da komu pamet solim...sam res,sam povem [list=] No ti bom pa jaz odgovorila zakaj to delamo.[/list] Večina nas to dela zato da se sprostimo in da nam je vsaj 1x na teden lepo in smo v ˝raju˝ ... Kajenje cigaret oz Đointov ljudi sprošča ... Ko smo napeti ali živčni nam zapaše en čik al pa tva po je pa spet use uredi . no to je rečeno za mene in moje prijatelje lp. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Let's rock your own life ![/list] Aveeš zakaj mi usi pohamo, zto ker k smo zadeti smo čist u svojmu svetu, boli nas kurac za useeee.[: In ja basa te res sprustiii. <333333 • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
27.3.2009 16:19
Popcorn pravi:
bincaa pravi:
manciii pravi:
Omfg!...Pa kaj vi skor usi pohate al kai!??
Ei folk...Rajš nehite...k to res ni ql... Sei sami vidte kam to pele..( razni testi,****...) In uglaunm....kaj mate od tega??? Nevem no.... Upam da boste počas nehal....za vaše dobro... (Pa da si ne bo kdo mislu da komu pamet solim...sam res,sam povem [list=] No ti bom pa jaz odgovorila zakaj to delamo.[/list] Večina nas to dela zato da se sprostimo in da nam je vsaj 1x na teden lepo in smo v ˝raju˝ ... Kajenje cigaret oz Đointov ljudi sprošča ... Ko smo napeti ali živčni nam zapaše en čik al pa tva po je pa spet use uredi . no to je rečeno za mene in moje prijatelje lp. ------------------------------------------------------------------------------------------------ Let's rock your own life ![/list] Aveeš zakaj mi usi pohamo, zto ker k smo zadeti smo čist u svojmu svetu, boli nas kurac za useeee.[: In ja basa te res sprustiii. <333333 ja štekam da vam je fajn. vrjamem da se počutš zakon.. samo to nikamr ne pelje.. =( težave se samo kopičijo počas zasvojen rataš in zmiri hujš je. ne nč kritiziram in se zgražam js samo pravim u vaše dobro - da to ni ok...! tud js sovražim lajf in ne uživam u skor nobenem dnevu ma useeno ne bom podlegla neki umetni, neresnični sreči k vem da bo sam zmiri slabše... plis zamislte se malo... kam vas to pele...? rajš uživite brez drog , usaj potrudte se malo k samo to je recept za srečo u lajfu... =( i just think it's sad... _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • impulz
27.3.2009 20:23
THC testa ne morš prelesičt vrjem sm sama fulkrat probala pa no go...loh sam ful pijš pa se ful rekreeraš....ko ti delajo test bo pa črtica vrjetn mau mn opazna in se loh zgovarjaš da je to še od zadnič to je pa tud to :]
P.S: nej bi pa pomagal da do testa ješ samo kruh pa piješ vodo sam tega pša nism nrdila :] hf* |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.