HELP• frufru
• Od: 21.10.2009
HELP
23.12.2009 17:34
Čau.
mam blem. pišem rap kumade samo nevem kako kje s čim posnet...zdej mam že tolko kumadov da bi jih začela snemat, NUJNO RABIM POMOČ ..SICER BI RADA MELA POSNETE DO 10 JANUARJA.zelo bi mi pomagal če mi daste kako zamisel. hvala že vnaprej.. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: HELP
23.12.2009 17:40
ja to nea vem s čim lahko posnameš, (s kamero verjetno?) no pač ko boš posnela, lahko daš na youtube pa če maš dobre te bo vlko folka poslušalo tak kot smayota, pa ga zaj vsi poznajo ne (: lahko pa tui kaj na bravo al pa cool pišeš, vprašaš pa naredijo intervju, al pa zaj lahko greš na toti slovenija ima talent (:_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • frufru
23.12.2009 17:57
ja to vem..samo blem je v tem da nevem kako posnet..ane to me ubistvu zanima.. hvala za nasvet Nazadnje urejal/a frufru 23.12.2009 18:01; skupaj popravljeno 1 krat • PorceLan
23.12.2009 18:01
ja saj kaj ata nea zna? lahko kakega deda vprašaš ne, sao prvo si morš kamero zrihtat, ziher jo ma kdo pa askaj če ti jo posodi_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • frufru
23.12.2009 18:03
ja sam to ni tko k mislišš..melodija v ozadju nočem šumenja--pa kamera posname slko in zvok rabim zvok samo • PorceLan
23.12.2009 18:04
aia te pa nea vem, idi na kaki forum ko se gre o glasbi ×d_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • dari
• Od: 8.3.2009
23.12.2009 18:55
pejdi u kšn poceni studio..za demote bo ka ruredu...
jst poznam par folka iz okolice ajdovšine k majo take amaterske studiote in bi ti po moje z veseljem ustregli... če ne pa si nabavi en bolši mikrofon in ga prklopi na računalnik..še prej si pa zrihtej en program za snemanje... npr (gold wave).... in kdr snemaš daš bit na slušalke in repaš... kdr je pa posneto pa use skp zložeš...s emi zdi de se da v tem programu gold wave to narest... če ne pa (multiquence) prgram.... veliko sreče... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.