so mi rekli da on ni zame, ker je moj biuši njegov frend

Leea • Od: 14.7.2009 • Prispevkov: 29
so mi rekli da on ni zame, ker je moj biuši njegov frend 13.12.2009 20:41
No uglaunem jst mam en blem.... Mene je en tip prasu ko mi je ful usec pa ga mam ful rada Embarassed
Pa zej se ze doug nisma slisala pa vidla.. pa so mi rekl da un ne bi biu z mano ker je moj biusi njegou frend pa da ne bi blo kej narobe....
mi2 se pa mama pomoje ful rada Embarassed
pa rada bi bla z njim!!!
Ka nej naredim???? pliss help me!!!!
Ze vnaprej hvala za odgovore in nasvete ! Very Happy
hf.*
lola00 • Od: 13.9.2009 • Prispevkov: 28
Re: so mi rekli da on ni zame, ker je moj biuši njegov frend 13.12.2009 22:10
ejla...pa..če se masta rada bi blo škoda da se ozirata na druge...imata priložnost in bi blo škoda jo spušat...
ja ljubezi ne zbiramoo ampak se kr zgodi...Very Happy
tko da..klinc gleda druge
Very Happy
Re: so mi rekli da on ni zame, ker je moj biuši njegov frend 13.12.2009 22:16
lola00 pravi:
ejla...pa..če se masta rada bi blo škoda da se ozirata na druge...imata priložnost in bi blo škoda jo spušat...
ja ljubezi ne zbiramoo ampak se kr zgodi...Very Happy
tko da..klinc gleda druge
Very Happy

ja pa jaa...sam ce me ne poklice pa nc.. pa men je ful hudo.. za njega ne vem ampak jst ne morem brez njega!!! sploh ne spim vec.. za solo se tezk ucim .. ko nevem ka misli si!! a ga nej poklicem al ka?? sam ko me je strah njegovga odziva oz. odgovoraa !!!!! Crying or Very sad
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: LOve :( 13.12.2009 22:28
Leea pravi:
No uglaunem jst mam en blem.... Mene je en tip prasu ko mi je ful usec pa ga mam ful rada Embarassed
Pa zej se ze doug nisma slisala pa vidla.. pa so mi rekl da un ne bi biu z mano ker je moj biusi njegou frend pa da ne bi blo kej narobe....
mi2 se pa mama pomoje ful rada Embarassed
pa rada bi bla z njim!!!
Ka nej naredim???? pliss help me!!!!
Ze vnaprej hvala za odgovore in nasvete ! Very Happy
hf.*

ei bv se sekirat zarad biušga č se mata se mata rada love premaga use uvire
scar tissue • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 184
Re: so mi rekli da on ni zame, ker je moj biuši njegov frend 15.12.2009 21:21
Ja in če je frend biušiga ?
*****i gaa .. Life goes on ( ;
ne ozirej se na duge č tje ful ušeč in ga maš rada . (:
Re: so mi rekli da on ni zame, ker je moj biuši njegov frend 15.12.2009 21:32
PerFecT pravi:
Ja in če je frend biušiga ?
*****i gaa .. Life goes on ( ;
ne ozirej se na duge č tje ful ušeč in ga maš rada . (:

huala usem Smile
zej se je tak use spreobrnal... un noce met vec menee.. men pa tut ni do njega ko sn zvedla enih par stvari Crying or Very sad .....
nisma skp..sam useen hvala za use Very Happy Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.