Skrivaj sem vanj, iščem ga z očmi v množici, več si ne upam• chocolate
• Od: 13.1.2009
Skrivaj sem vanj, iščem ga z očmi v množici, več si ne upam
13.1.2009 23:35
No hodm v 1.letnik v Lj...ker živim v kraju ka je prbližno 30km oddaljen od Lj. se vsako jutro peljem z vlakom v šolo.Z dvema frendicama ka hodta na isto sql k jst..In vsak jutr je na tem vlaku tud en tip ka ga do zdj-vrjel al pa ne-še nikol nism vidla(pa žviva v istm kraju ka ma tm okol 5.ooo prebivauceu..=) )..je starejši od mene..previdevam da je str 18..no neki cajta smo vedno sedel pač tko jst pa uni2 frendici pa zravn ns on pa še trije njegovi frendi..no uglavnm..neki cajta sploh nism obračala pozornosti nanga,pol mi je pa po parih "srečanjih" ratu všeč..in sm se zaljubila vanga..in vsak jutr ga videvam in ka se vračam iz sql je tud vedno na istm vlaku..in zadne cajte sm začela kr že preveč zjat vanga pa ga iskat s pogledom med množico ljudi na postaji..sam sm zmedena ker nwm če on sploh ve da jst obstajam..dostkrat me pogleda,pa zadnč ka smo šli ven iz vlaka sem šla jst na istih vratih vn kt on,sam sm šla prej ven in pol ka je še on pršu ven(on gre levo,jst grem pa desno..=) )sm se obrnila nazaj da bi ga vidla še 1x ..in v tistm momentu je tud on gledu v to smer kamor gremo mi v sql..in v to smer ne gre dost folka..ene 7 nas gre..tko da pol sm se valda hitr obrnila in on najbrž tud..je pa problem ka sm fuul sramežljiva..sj vem da boste rekl da nj mu namigujem da mi je všeč,ampak se bojim da on o men ne misli enako kt jst o njemu in da se bom ****..če bi blo tko mi najbrž neb blo fajn ga vsak dan gledat,medtem ka bi on mislu kwa mi je..:/
zto rabm pomoč,ker sm totalno obupana..vem da čas dela svoje,sam nwm kko bo,ker je on vedno s frendi jst pa s frendicama..:/ in pomojm je tud on bl sramežljiv in ne bi naredu 1.koraka.. plisss..pomagite..svetujte kaj nj nrdim..pa če ma kdo že kšno izkušnjo s podobnim primerom nj jo napiše pa nj pove kaj je naredu/nrdila.. tnnnx..zloo vam bom hvaležna=) pa upam da nism preeeveč zakomplicerala zadevo..bl na kratko ne morm pojasnt:) • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
Re: Skrivaj sem vanj, iščem ga z očmi v množici, več si ne upam
14.1.2009 19:39
evo tkle bom js rek če si nisi sam/a sposobn/a dobit punco/fanta si jo/ga enostavno ne zaslužiš!! In to vela za use tiste ko iščete pomoč za kaj takiga._________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • sunshineGirl
• Od: 11.1.2009
14.1.2009 20:01
Pomojm.. bo najbolš..
Da se začneš z nim mal pogovarjat pa tko...(na vlaku) Pa pol sčasoma.. ga praši za msn .. Pol pa se bo že začel počas kej odvijat.. HF* • jogurt
• Od: 9.10.2008
14.1.2009 22:41
tak kot je rekla sunshineGirl.pa mal se mu nasmehn pa kdaj se po ''nesreč'' vanga zalet pa rečeš čao ko greš dol z vlaka...pol bo pa že opazu da si tam • Popcorn
• Od: 28.9.2008
19.1.2009 13:47
sunshineGirl pravi:Pomojm.. bo najbolš..
Da se začneš z nim mal pogovarjat pa tko...(na vlaku) Pa pol sčasoma.. ga praši za msn .. Pol pa se bo že začel počas kej odvijat.. HF* Ja stari. iz njim se probt enkrat pogovarjat ane. pol pa glej njegou udziu ane. pol ga pa tko nekak probi uprašat na msn.ju na msn.ju se pa tut pogovarji iz njemu ane. in pol bo lohka še kj več.[: Usosrečo.^^ • Ashley
• Od: 31.10.2008
19.1.2009 18:34
najaži je način d se s svojim frendicam usedeš tko d zdiš zravn nega začnite se pogovarjat u šolli in po praš čist tko kamm pa ti hoodš??
STARA FORA, AMPAK DELUJE!!!!! (sm sprobala neki podobnga) • chocolate
20.1.2009 16:25
tnx za odgovore=)
bom probala nekak izpelat vse skupi..upam da mi bo ratal.. • anjja
• Od: 11.1.2009
5.2.2009 20:55
Stopi do njega pa mu reči vsaj zdravo če nisi prepričana če ve da obstajaš. • GreenBlondie
• Od: 22.12.2008
6.2.2009 14:52
Js tut trenutno "delam na enem projetku,kakršen je ta XD "
Ampak moj ma 24, js pa 15, tko da je še težje :S Pozanimi se za ime in priimek prvo (č še neveš), potem ga poišči kje na facebooku, netlogu...mogoče bo kaj sreče Postopoma se daleč pride. Poskušaj pa najprej pridobit na svojo stran kakšnega izmed njegovih frendov, če si ne upaš kar direkt Srečno punca • sss
• Od: 25.12.2008
6.2.2009 15:08
jaz pa moja prijateljica pa sve začele na bazenu ... v enega sve se zagledale no kaj sem ti hotela povedat je to da sem ga pač kar tko vprašala za msn ... ti bi tudi lahko pač če sedite blizu rekla prijateljicama da se poskusite z njimi pogovarjat če ste že blizu ... vprašaš naprimer: ja s kere šole pa ste vi? • chocolate
9.2.2009 0:02
tnx=) bom probala kšnga od teh nasvetov upoštevat..oz.od vsazga po mau..XD ..na netlogu pa facebook-u ga ni..če bi biu bi bla cela stvar kr dost lažja..tko da če vsaj ne bi biu skoz s frendi :S ampak dobr..zdj ga poskušam mau gledat v oči ka gremo z vlaka pa te fore..pa bomo vidl kwa bo..upam na najbolšee..tnx še 1x za nasvete..upam da bo kj od tega vžgal.. čauuu:) • GreenBlondie
• Od: 22.12.2008
9.2.2009 17:26
chocolate pravi:tnx=) bom probala kšnga od teh nasvetov upoštevat..oz.od vsazga po mau..XD ..na netlogu pa facebook-u ga ni..če bi biu bi bla cela stvar kr dost lažja..tko da če vsaj ne bi biu skoz s frendi :S ampak dobr..zdj ga poskušam mau gledat v oči ka gremo z vlaka pa te fore..pa bomo vidl kwa bo..upam na najbolšee..
tnx še 1x za nasvete..upam da bo kj od tega vžgal.. čauuu:) preprosto utipkaj njegovo ime u google, če je kje, ti ga bo vn vrgl In ja, kr pogumno |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.