Prvi seks• kaia16
• Od: 12.10.2009
Prvi seks
29.11.2009 10:48
Mene zlo zanima, koko nej bi poteku sex (prvič) ? Je vse tko kt v filmih al se razlikuje (kako) ? S fantom bi rada sexala, pa ne vem kako, on je že, jaz pa še ne. Vendar se bojim da bo od mene za prvič preveč pričakoval. Povedati mu pa ne želim. Kolikor sem gledala kakšen romantičen film in uvod v spolni odnos (ne spolni odnos) si nekako malo predstavljam kako naj ni to bilo. Vendar ne vem. Mi lahko vsaj približno poveste :
- kako dolgo traja ponavadi - kaj vse moram početi - kako se začne - kako doživeti orgazem Nazadnje urejal/a kaia16 29.11.2009 12:06; skupaj popravljeno 1 krat • Aljaa
• Od: 24.6.2009
Re: Prvi seks
29.11.2009 11:22
Am... NE bo tk ko u filmu. kr te o prvič bolelo, orgazm boš pa doživela ko boš ene tretjič seksala. prvič pač mal potrpiš.
pol je pa norodobrfajn : ) • TheSecondOne
• Od: 20.9.2009
29.11.2009 15:16
Ok. Če fantu ne poveš o sebi in tvojih izkušnjah strahovi itd, je itak bw se v kaj takšnega spuščati. Ker s fantom se moraš pogovarjati o tvojih občutkih, tvojih strahovih... Adn so on. (in obratno da nebo zapostavljenosti) Drugače pa vsaka ženska drugače doživlja svoj "Prvi". Prvič drugič tretič boli, potem je pa v redu. In ja dvomim da katera doživi orgazem že po tretjem sexu. (Govorimo o punci, ki nima predhonih spolnih izkušen) Meni je prišlo (med sexom) šele po kakšnemu mesecu. Obstajajo pa tudi punce, ki jim nikoli ne pride. Vse ob svojem času.
• klepetulja
• Od: 12.11.2009
29.11.2009 20:36
se točno strinjam s tabo TheSecondOne s fantom se morata o tem pogovorit in si zaupat pričakovanja in morebitne bojazni pa bo vse skupaj bolše izpadlo=) • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
30.11.2009 14:18
brez pogovora in zaupanja zveza ne bo dolg trajala...no, mene me recimo prvič sploh ni bolel, se mi je pa zdelo tko ful na hitro (to ne mislim na sex, ampak na to, ko mi ga je vstavu notr...pač jst sm mislna da bo to mal dali trajal, pol je blo pa ful hitr tega konc...ubistvu mi ga je dal noter še preden sem se tega zavedla)...orgazem sm pa jst doživela po parih mescih, je pa najboljš se s tem ne obremenjevat, k če hočeš doživet orgazem in si rečeš: danes pa ga morem dožvet, pol si ful preveč pod pritiskom in se ne sprostiš, tko da pol sigurno ne boš doživela orgazma.
kako stvar poteka? presenečena boš, ko boš ugotovila, da že znaš sexat. ker kle ni lih neke teorije, kaj moreš delat, zato ker enostavno začutiš, kaj moreš delat in kako to gre pa veliko užitkov • kimy
• Od: 7.12.2009
7.12.2009 14:27
heyyy ...se spomniš ko te je bilo strah prvega poljuba s fantom si mislila da neboš...kaj prav naredilaaa in kko se je izkazal super......tko bo tud z sexsom...če te ima fnt rad te ima rd tkšno kot si ...nema veze...... • kimy
• Od: 7.12.2009
7.12.2009 14:29
kaia16 pravi:Mene zlo zanima, koko nej bi poteku sex (prvič) ? Je vse tko kt v filmih al se razlikuje (kako) ? S fantom bi rada sexala, pa ne vem kako, on je že, jaz pa še ne. Vendar se bojim da bo od mene za prvič preveč pričakoval. Povedati mu pa ne želim. Kolikor sem gledala kakšen romantičen film in uvod v spolni odnos (ne spolni odnos) si nekako malo predstavljam kako naj ni to bilo. Vendar ne vem. Mi lahko vsaj približno poveste :
- kako dolgo traja ponavadi - kaj vse moram početi - kako se začne - kako doživeti orgazem heyyy ...se spomniš ko te je bilo strah prvega poljuba s fantom si mislila da neboš...kaj prav naredilaaa in kko se je izkazal super......tko bo tud z sexsom...če te ima fnt rad te ima rd tkšno kot si ...nema veze...... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.