Kaj kupiti fantu za 18tko?• Patrisha
• Od: 17.10.2008
Kaj kupiti fantu za 18tko?
21.4.2009 15:32
Hej!
Se opravičujem, če tema ni ravno primerna. Mojo problem je kar velik in UPAM, da mi boste lahko pomagali. S fantom sva skupaj slabo leto in čez 3 dni praznuje 18. rojstni dan. RES ne vem, kaj naj mu kupim. Rada bi ga presenetila, ampak ne vem s čim. PROSSIM pomagajte mi (: • tvoja tamala
• Od: 19.5.2009
Re: Kaj kupiti fantu za 18tko?
7.6.2009 20:45
Patrisha pravi:Hej!
Se opravičujem, če tema ni ravno primerna. Mojo problem je kar velik in UPAM, da mi boste lahko pomagali. S fantom sva skupaj slabo leto in čez 3 dni praznuje 18. rojstni dan. RES ne vem, kaj naj mu kupim. Rada bi ga presenetila, ampak ne vem s čim. PROSSIM pomagajte mi (: hej. vidim da je minilo že nekaj časa od tega ko si to napisalaa. no sedaj imam jaz isti problem.. nevem kaj fantu kupiti za 18. rojstni dan. skup sva pa že eno leto in pol .. kaj si ti svojemu kupila ? • BlondPrestige
• Od: 5.4.2009
7.6.2009 20:55
jst tut newem kaj nej svojmu kupm
bo meu pa 17 let zaželeni so predlogi XD • busanc
• Od: 17.2.2009
8.6.2009 7:07
no...sej to pa ni tak prublem!!!naprimer mu kupš enka fuuuuullll vlkiga pliškota al paal pa unga medvedka zalublenca me to you pa zraun kak parfu al pa kako foro na primer na navadno majco daš sliko kojna pa napišeš ŽREBEC kej tazga no pa spuročte mi ko ste mu kuple!!!!
• Patrisha
8.6.2009 11:02
katiaaLOVESyou pravi:
Patrisha pravi:
Hej!
Se opravičujem, če tema ni ravno primerna. Mojo problem je kar velik in UPAM, da mi boste lahko pomagali. S fantom sva skupaj slabo leto in čez 3 dni praznuje 18. rojstni dan. RES ne vem, kaj naj mu kupim. Rada bi ga presenetila, ampak ne vem s čim. PROSSIM pomagajte mi (: hej. vidim da je minilo že nekaj časa od tega ko si to napisalaa. no sedaj imam jaz isti problem.. nevem kaj fantu kupiti za 18. rojstni dan. skup sva pa že eno leto in pol .. kaj si ti svojemu kupila ? jst sm mu dala najino sliko naredit u puzle, zraven sem dala pliškota in milko v srčku.za puzle je bil ful vesel. takoj, ko je odbila polnoč,(njegov rojstni dan) sem mu dala darilo in sva oba puzle sestavlala do 1 zjutraj • BlondPrestige
• Od: 5.4.2009
8.6.2009 20:46
dobr to z pliškotom pa temi srčki mi je že stara fora mislm sej je lepo pa use ane sam to sm mu že prejšn let kupla ta let pa res nimam ideje kaj...čeprov mi je ušeč tole z puzli XD • Krissy
• Od: 9.4.2009
9.6.2009 21:52
olii
jst mam enak problem...sva skupi 1 leto in on bo meu 18 let...ni lih mahnen na kašne pliškote..tku da nevm kej nej.... tole s puzli mi je ful dora ideja..sam nevm ki se to da delt??? • Patrisha
10.6.2009 22:31
Krissy pravi:olii
jst mam enak problem...sva skupi 1 leto in on bo meu 18 let...ni lih mahnen na kašne pliškote..tku da nevm kej nej.... tole s puzli mi je ful dora ideja..sam nevm ki se to da delt??? lah u Müllerju al pa tam, k razvijajo slike. • bzabuko5
• Od: 12.5.2009
11.6.2009 14:03
Patrisha pravi:
Krissy pravi:
olii
jst mam enak problem...sva skupi 1 leto in on bo meu 18 let...ni lih mahnen na kašne pliškote..tku da nevm kej nej.... tole s puzli mi je ful dora ideja..sam nevm ki se to da delt??? lah u Müllerju al pa tam, k razvijajo slike. jz mam fanta pa je star 12 ler ubistvu bo in sm mu kupila bonboniero gel za toširanje axe in sprej za pod pazduho axe • MeeGii
• Od: 7.4.2009
20.6.2009 15:44
Patrisha pravi:
katiaaLOVESyou pravi:
Patrisha pravi:
Hej!
Se opravičujem, če tema ni ravno primerna. Mojo problem je kar velik in UPAM, da mi boste lahko pomagali. S fantom sva skupaj slabo leto in čez 3 dni praznuje 18. rojstni dan. RES ne vem, kaj naj mu kupim. Rada bi ga presenetila, ampak ne vem s čim. PROSSIM pomagajte mi (: hej. vidim da je minilo že nekaj časa od tega ko si to napisalaa. no sedaj imam jaz isti problem.. nevem kaj fantu kupiti za 18. rojstni dan. skup sva pa že eno leto in pol .. kaj si ti svojemu kupila ? jst sm mu dala najino sliko naredit u puzle, zraven sem dala pliškota in milko v srčku.za puzle je bil ful vesel. takoj, ko je odbila polnoč,(njegov rojstni dan) sem mu dala darilo in sva oba puzle sestavlala do 1 zjutraj a res? btw.. ideš na sektorske večer? • BeiibSarii
• Od: 23.6.2009
7.7.2009 22:05
Patrisha pravi:
Krissy pravi:
olii
jst mam enak problem...sva skupi 1 leto in on bo meu 18 let...ni lih mahnen na kašne pliškote..tku da nevm kej nej.... tole s puzli mi je ful dora ideja..sam nevm ki se to da delt??? lah u Müllerju al pa tam, k razvijajo slike. Koolk paa too kej stane če daš sliko v puzzle? A lahko naročiš katerokoli velikost? Amm..aja..tja nesš sliko kar s fotoaparata al skupirano al kako? (: • adrijana
• Od: 6.7.2009
8.7.2009 0:35
hm...darilo...
po mojem bi full vžgalo,če bi mu kr preprosto kupla en dober prfum, okrog pa bi dala malo pisemce na katerem piše neko dobro izivalno sporočilo! zravn pa lahko kupiš kako bombanjero al pa, če hočeš, da mu zavre kri-kupi kondome!! nevem no, pač ena moja nora ideja! veliko sreče!!! • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
14.7.2009 21:33
pa kup eno butelko pa ne lih za 3€ ala pa šampanc pa ga fajn ohlad pa ga pol spijta na večer ko bo fajn rosn • tt_
• Od: 25.6.2009
14.7.2009 23:05
jas si želim od punce za 18ko hmmm en strasten dolg poljub in pa fešto pa pune priajtlov z inštrumentami od staršev pa kitaro če ne baritona hehe • masha115
• Od: 10.5.2009
15.7.2009 15:59
Patrisha pravi:
katiaaLOVESyou pravi:
Patrisha pravi:
Hej!
Se opravičujem, če tema ni ravno primerna. Mojo problem je kar velik in UPAM, da mi boste lahko pomagali. S fantom sva skupaj slabo leto in čez 3 dni praznuje 18. rojstni dan. RES ne vem, kaj naj mu kupim. Rada bi ga presenetila, ampak ne vem s čim. PROSSIM pomagajte mi (: hej. vidim da je minilo že nekaj časa od tega ko si to napisalaa. no sedaj imam jaz isti problem.. nevem kaj fantu kupiti za 18. rojstni dan. skup sva pa že eno leto in pol .. kaj si ti svojemu kupila ? jst sm mu dala najino sliko naredit u puzle, zraven sem dala pliškota in milko v srčku.za puzle je bil ful vesel. takoj, ko je odbila polnoč,(njegov rojstni dan) sem mu dala darilo in sva oba puzle sestavlala do 1 zjutraj in kko si to nardila..? mislm kam si nesla to narest? =)* plis odg. • iiiNes
• Od: 16.7.2009
16.7.2009 14:28
nooo.. • LadyCindy
• Od: 28.3.2009
15.12.2009 23:32
Patrisha pravi:
katiaaLOVESyou pravi:
Patrisha pravi:
Hej!
Se opravičujem, če tema ni ravno primerna. Mojo problem je kar velik in UPAM, da mi boste lahko pomagali. S fantom sva skupaj slabo leto in čez 3 dni praznuje 18. rojstni dan. RES ne vem, kaj naj mu kupim. Rada bi ga presenetila, ampak ne vem s čim. PROSSIM pomagajte mi (: hej. vidim da je minilo že nekaj časa od tega ko si to napisalaa. no sedaj imam jaz isti problem.. nevem kaj fantu kupiti za 18. rojstni dan. skup sva pa že eno leto in pol .. kaj si ti svojemu kupila ? jst sm mu dala najino sliko naredit u puzle, zraven sem dala pliškota in milko v srčku.za puzle je bil ful vesel. takoj, ko je odbila polnoč,(njegov rojstni dan) sem mu dala darilo in sva oba puzle sestavlala do 1 zjutraj oo fuuuuul dobr.. isto je kupla moja frendica svojmu tipu za obletnco k sta bla skupiii ušeč mi je • Soundbox
• Od: 23.11.2009
16.12.2009 3:41
Jao jao.. Kake punce pa ste da ne poznate svojih fantov dost dobr da bi jim lahko kupile en pametn dariu??
Dejansko je najbolš it mal po trgovinah in tista stvar k ti bo pa uno, waa to mu bo zih ušeč, bo verjetno taprava, če le ne bo preveč neumna. Lahko je kaka mal bol butasta stvar, smešna. Bo po mojem še najbolš Pretiravanje je vedno odveč. Dostkrat je dobra samo ena mala majčkena malenkost, ki jo daš s srcem. • cebelca14
• Od: 13.12.2008
16.12.2009 11:19
moj lubi je meu pred enmu tednu 16ko in je rekuda noče darila.. tko da sm mu pol pač iz tiste table iz plute, ona ko je za zapiske al pa kej nardila tako ful vlko čestitko in pol sm mu nardila še knjižico prenosnih poljubčkov: pač slikala sm se tk da sm devala lupčke z ono opcijo ko te večkrat zapored slika... in sm pol te slikce prlepla v platnice ki sm jih tut sama nardila.
no in je biu ful veseu:P velik idej se pa najde po netu, na ustvarjalnih blogih, ki jih res ne manjka:* _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 • Leea
• Od: 14.7.2009
17.12.2009 20:07
jst predlagam da grete u VENERA SHOP hahahahahahha tam se vedno kej najde pa verjemte ful bo veseu • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
19.12.2009 23:43
Patrisha pravi:
katiaaLOVESyou pravi:
Patrisha pravi:
Hej!
Se opravičujem, če tema ni ravno primerna. Mojo problem je kar velik in UPAM, da mi boste lahko pomagali. S fantom sva skupaj slabo leto in čez 3 dni praznuje 18. rojstni dan. RES ne vem, kaj naj mu kupim. Rada bi ga presenetila, ampak ne vem s čim. PROSSIM pomagajte mi (: hej. vidim da je minilo že nekaj časa od tega ko si to napisalaa. no sedaj imam jaz isti problem.. nevem kaj fantu kupiti za 18. rojstni dan. skup sva pa že eno leto in pol .. kaj si ti svojemu kupila ? jst sm mu dala najino sliko naredit u puzle, zraven sem dala pliškota in milko v srčku.za puzle je bil ful vesel. takoj, ko je odbila polnoč,(njegov rojstni dan) sem mu dala darilo in sva oba puzle sestavlala do 1 zjutraj alo alo, pliis vse mi s totimi puzli povej, ki si jih dala naret, točno naslov, kolko si dala za to & kak si tja nesla na klučko al sprintano pa je to to. prosim |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.