Vzorniki

xdestructionx • Od: 24.5.2009 • Prispevkov: 13
Vzorniki 13.12.2009 11:19
Zanima me kdo je vaš vzornik oziroma kdo izmed slavnih vam je všeč in bi radi bili kot on?? ;D & zakaj??

P.S. upam da ta tema še ne obstaja, našla je nisem. (:

Men je najbol ušeč KAT VON D, ni neki ful znana sam mi je ful ful ušeč. In tut js bi mela tok tatujev
enkrat ;D
xdestructionx • Od: 24.5.2009 • Prispevkov: 13
Re: Vzorniki 13.12.2009 11:20
& enkrat bi tut js mela tok tatujev. Prej pozabla dokočat ;D
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: Vzorniki 13.12.2009 15:33
Dj Activator

Klikni za povečavo.

sam se vrtim v to smer Smile muzika je moj kljuc do svobode zto pa se ukvarjam s produciranjem in DJingom Smile Dj Activator je pa od zmer bil nekdo k si loh pogledu kko hitro je uspel in to sam zto kr ma talent in zeljo. in mu je ratal Wink
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Vzorniki 13.12.2009 15:45
Gemma Ward <3

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Klikni za povečavo.

Zakaj? zato ker ona je pa res čisto preveč perfektna, čisto vse ma kar si vlko kera želi (lepe roke, noge, dolgi vrat, baby doll face, foogenična je..) aaah.. meni je ona tak popolna, jas bi jo lahko celi dan gledala pa mi nebi blo dovolj, pač najlepša je (:
Re: Vzorniki 14.12.2009 11:44
Klikni za povečavo.

res..kdo ga ne bi?
cokoholik • Od: 21.12.2008 • Prispevkov: 30
Re: Vzorniki 14.12.2009 21:08
Klikni za povečavo.

Kiki Kannibal <3 Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.