Vprašanje za punce ?????

jaky • Od: 23.9.2009 • Prispevkov: 10
Vprašanje za punce ????? 26.9.2009 12:05
A ste že kdaj punce nehale fantu pisat kk vm je biu full sipmatičen na začetku. Pač tkole je blo na eni žurki smo se spoznal in sva si full pač dopadla, in pol sva se še parkrat dubila pa to....pa sm problem je v tem kk sm full tih al pa sremežliv, mern na začetku....kaj vi pravte punce če je fnt bolj sremežljiv? Pa pol sva se še neki časa dopisovala sms pol pa kr na enkrat se je vse zaustavl.....a mislte da rabi premislek kk naprej al ne vem? no punce sej najbrs vete o čem govorim? Že za naprej se vam zahvaljujem za odgovore.
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: Vprašanje za punce ????? 26.9.2009 15:42
ja če je ona tebi skos prva pisarla se je vrjetno naveličala...če je tko ji piši ti pa jo prašaj kako pa kaj pa če bi se še kaj dobila pa to
Re: Vprašanje za punce ????? 26.9.2009 16:16
jah, men je ušeč če je fant mau sramežljiu, ampak če sma si ušeč naj on nardi prvi korak al kku nej rečm Very Happy kr če ni nobenga znaka od njega pač obupam Very Happy pokaž tej punci, da ti je ušeč Very Happy mislm, men je supr, če fant kdaj pa kdaj zardi al pa kej tazga, sam ni mi ušeč, da ko je u moji družbi, da nima kej povedat al pa kej, bolš je, da kr neki bluzi ko pa da je tiho Very Happy mora bit samozavest, ampak sam tolk, da je lhku sramežljiv Very Happy zapleteno Wink
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Vprašanje za punce ????? 26.9.2009 18:29
Hjaaa.. Meni je boljše če fant ni sramežljiv pa če je odprt pa da se pač lahko o vsem z njimmeniš ne, ker jas tui nisem nekaaj sramežljiva.. Če je pa punca sramežljiva, te ji je pa pomoje fajn da je on tudi, da nea samo ona čudno izpadee.. al kak (: Kaj to tota, pač ona o kateri se to gre, ona je sramežljiva al ne? Sicer pa zakaj je pa nea poklišeš, napišeš sms da bi se dobila pa bi si pač povedla oz.razjasnila kar si pač mata?
Re: Vprašanje za punce ????? 26.9.2009 21:04
meni osebno, zgledajo oni fuuuul sramežlivi ko neki geji -.- no mislim nasploh mi ni všeč to Very Happy
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Vprašanje za punce ????? 27.9.2009 9:44
mah pokaž d ti je ušeč..
ni neke ful fajn d je tip preuč sramižljiv.. pa če tko ne da dobenga znaka od sebe
si mislim d mu je blo sam dc d si je piso z mano al pa karkol..
tko da upraši jo če bi se lahk kej dobla al pa kej Rolling Eyes
kokos • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 55
Re: Vprašanje za punce ????? 27.9.2009 17:47
ej...men je usen kak si ti....sam če bi mojem tipi (ki ga ni) morala jz prva in skos pisat bi znurela plus to pa de je fant še sramežljiv:O:O:O:O...ej morš bit bolj samozavesten....pa bo sramežljivost minila......ej drugač je če je punca sramežljiva kot pa fant kr to čudn izpade use skup....kr fant je fant..a zastopiš kaj ti hočm rečt!!!!napiš ji sms ...če ma čas za pijačo Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Vprašanje za punce ????? 28.9.2009 14:18
pa ja, sj men je tut, da mora bit mau samozavestn pa to.sam niso mi pa ušeč tisti k so zmerm neki 'glauni' u družbi pa to.taki mi grejo pa na žiuce.mislm, nek sramežlivosti mora pa že met Very Happy
Re: Vprašanje za punce ????? 29.9.2009 23:21
jaky pravi:
A ste že kdaj punce nehale fantu pisat kk vm je biu full sipmatičen na začetku. Pač tkole je blo na eni žurki smo se spoznal in sva si full pač dopadla, in pol sva se še parkrat dubila pa to....pa sm problem je v tem kk sm full tih al pa sremežliv, mern na začetku....kaj vi pravte punce če je fnt bolj sremežljiv? Pa pol sva se še neki časa dopisovala sms pol pa kr na enkrat se je vse zaustavl.....a mislte da rabi premislek kk naprej al ne vem? no punce sej najbrs vete o čem govorim? Že za naprej se vam zahvaljujem za odgovore.

Sej jst sm v svoji druzbi full druzabne pa to nč sramežljiu....sm mal sm še puzabu napist.....s to punco kk smo se neki časa dubivala....sm tako okamenel da sm jo sm gledu kk zaklad kk je tuk sladka pač res posebnega (no sej sva se pol pogovarjala pa to).....in zdej pazi to....pač smo šli na enga full dobra Dj-a in smo pustil da se punce znorijo pa mogoče sm biu res mal visljiu kk sm enkrat sm reku če bi šla plesat z mano sam.... sm takoj vedu da nč ne bo...tk da sm jo pustu na miru da se znorijo......sm zdej že par dni ne dubim niti enga odgovora ne nč (sm napisu sms pa to) res ne vem kwa ji je da sm ji tuk zameru....sm če mi še ni nč pisala pol me najbrs še ni odpikala al ne vem :O.....aje...
lalxx • Od: 1.10.2009 • Prispevkov: 7
Re: Vprašanje za punce ????? 1.10.2009 9:43
pa ej men je pa cute ful če je tip sramežliu...čeprou je pa res da če je tip preveč sramežliu se punca ustraši pa začne dvomit u to da je tipu ušeč a štekaš...pa tisto ko si reku da se ti zdi da si biu preveč usiljiu k si jo plesat povabu al neki...itak da to ni res...z moje strani gledano je to kul...odloč se pa zdej sam ka boš še kej naredu...sam glede na to da ti ne odpiše je pomoje škoda truda za njo razen če je ona tut ful sramežljiva (čeprau odpisala bi lahk useen).... čau Wink
Re: Vprašanje za punce ????? 1.10.2009 23:31
lalxx pravi:
pa ej men je pa cute ful če je tip sramežliu...čeprou je pa res da če je tip preveč sramežliu se punca ustraši pa začne dvomit u to da je tipu ušeč a štekaš...pa tisto ko si reku da se ti zdi da si biu preveč usiljiu k si jo plesat povabu al neki...itak da to ni res...z moje strani gledano je to kul...odloč se pa zdej sam ka boš še kej naredu...sam glede na to da ti ne odpiše je pomoje škoda truda za njo razen če je ona tut ful sramežljiva (čeprau odpisala bi lahk useen).... čau Wink

Ma ja vsaj neki....sej sm ji napisu sms da mi naj pove kje pa kaj sm naredu narobe pa nč......jutr se mybe srečamo pa bom probu se pogovorit z njo( če se bo pustila) če ne pa nč Smile....hehe
karmiee • Od: 17.12.2009 • Prispevkov: 13
Re: Vprašanje za punce ????? 17.12.2009 14:25
men je p kr quol, čj fant sramežliu Razz sj ž mam tipa, ta p ni sramežliu Very Happy eh men je use ql.. Question

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.