Kako osvojiti dekle?

1 | 2 | >>
nekdoooo • Od: 20.10.2009 • Prispevkov: 13
Kako osvojiti dekle? 20.10.2009 23:30
Laughing
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: Kako osvojiti dekle? 20.10.2009 23:41
težko Laughing
billika5 • Od: 22.3.2009 • Prispevkov: 3
Re: Kako osvojiti dekle? 21.10.2009 23:26
prvo ugotovi če si ji ušeč in pol jo zmuti kaj Razz
buuh • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 11
Re: Kako osvojiti dekle? 22.10.2009 16:35
ja najprej poskrbi, da te bo punca sploh opazila.
potem, ko bosta že kaka dva dni flirtala (če bosta...) ... se pravi. spogledovanje, nasmeh itd (ponavadi mam js raje, če fant naredi prvih nekaj korakov. torej nasmehni se ji!) potem poskusi vzpostaviti kontakt z njo. to ne pomeni, da moraš začeti napadati njeno sošolko, da ti da msn od te punce. ampak..da recimo, če imate gdaj ob istem času kosilo.. se postavi v vrsti za njo pa reči nekaj u tem smislu, da je danes spet za drek kkosilo, ali pa da je danes po čudežu nekaj užitnega za pojesti... če se bo strinjala, je to pomojem že dober znak.
ko bosta tako par dni "komunicirala" (se spogledovala, se pozdravljala itd.) potem jo lahko prosiš msn (tu je dovoljeno prositi tudi njeno frendico, če nje ne upaš) ..
potem pa bo itak že use šlo. pač si pišeta po msn-ju.. začneta govoriti u šoli.. itd.
čez čas ji rečeš: oh kakšen beden petek je danes. kaj če bi šli ven? ... in se dogovorite ti pa ona pa vajini kolegi (ker jaz na njenem mestu prvič nebi hotela iti sama) .. in pol.. bosta začela tudi sama ven hodit. IN TEMU SE REČE SREČEN PRIMER....

kaj pa se lahko zgodi, če punca ni vate???
torej.. ko boš poskrbel da te bo opazila..
in ti ne bo vračala nasmehov, nebo poskusila tudi sama vzpostaviti stika s tabo, se te bo izogibala itd.. potem jo raje pusti... ker verjetno tudi tebi nebi bilo lepo, če bi te negdo ves čas nadlegoval itd...

upam, da sem kei pomagala
sosed • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 23
Re: Kako osvojiti dekle? 22.10.2009 19:12
buuh pravi:
potem, ko bosta že kaka dva dni flirtala (če bosta...) ... se pravi. spogledovanje, nasmeh itd (ponavadi mam js raje, če fant naredi prvih nekaj korakov. torej nasmehni se ji!) potem poskusi vzpostaviti kontakt z njo. to ne pomeni, da moraš začeti napadati njeno sošolko, da ti da msn od te punce. ampak..da recimo, če imate gdaj ob istem času kosilo.. se postavi v vrsti za njo pa reči nekaj u tem smislu, da je danes spet za drek kkosilo, ali pa da je danes po čudežu nekaj užitnega za pojesti... če se bo strinjala, je to pomojem že dober znak.
ko bosta tako par dni "komunicirala" (se spogledovala, se pozdravljala itd.) potem jo lahko prosiš msn (tu je dovoljeno prositi tudi njeno frendico, če nje ne upaš) ..
potem pa bo itak že use šlo. pač si pišeta po msn-ju.. začneta govoriti u šoli.. itd.
čez čas ji rečeš: oh kakšen beden petek je danes. kaj če bi šli ven? ... in se dogovorite ti pa ona pa vajini kolegi (ker jaz na njenem mestu prvič nebi hotela iti sama) .. in pol.. bosta začela tudi sama ven hodit. IN TEMU SE REČE SREČEN PRIMER....

in ti ne bo vračala nasmehov, nebo poskusila tudi sama vzpostaviti stika s tabo, se te bo izogibala itd.. potem jo raje pusti... ker verjetno tudi tebi nebi bilo lepo, če bi te negdo ves čas nadlegoval itd...

zakaj ne bi šla sama ven in ka je to kaj takšnega?
buuh • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 11
Re: Kako osvojiti dekle? 23.10.2009 17:41
sosed pravi:
buuh pravi:

zakaj ne bi šla sama ven in ka je to kaj takšnega?

to je odvisno od tega, kakšna je tista punca, k jo hočeš..
js naprimer verjetno nebi sama upala prvič z njim ven iti, ker bi potem mislila, da tip hoče nekaj na silo dosečti..itd..
aja..
če punca noče sama ven s tabo it, to ponavadi pomeni, da ni vate...
recimo primer:
mojo frendico osvaja en tip z šole. k ga pač js osebno ne poznam, ampak sam tk navidez..
in me je prosu njen msn... in sm mu ga dala. in si zdei normaln pišeta in use. in jo je on že 2× povabu ven, pa je vedn nek izgovor našla. prvič je rkela, da nima prevoza. drugič je rekla,da gre le, če grejo tut frendi.. tko da ja.. odvisn od posameznice,če hoče sama s tipom prvič ven al ne. in odvisn od tega, kok je tip hud ;D
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Kako osvojiti dekle? 24.10.2009 11:10
Vseeno kak, samo brez osladnosti ker to romantično pa uh in oh in ah je bedno zlo Very Happy
Čbelca • Od: 26.6.2009 • Prispevkov: 103 • Kraj: seattle
Re: Kako osvojiti dekle? 24.10.2009 20:02
pa ne navalit×D
pa probi najdet neke skupne interese al pa neki... samo ne preveč težit
pa fajn se zrihti, to se prvo opazi, iskreno povedano (pr fantih je tak mnda isto, ne lagat)Wink
sosed • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 23
Re: Kako osvojiti dekle? 24.10.2009 21:23
vallykalove pravi:
pa ne navalit×D
pa probi najdet neke skupne interese al pa neki... samo ne preveč težit
pa fajn se zrihti, to se prvo opazi, iskreno povedano (pr fantih je tak mnda isto, ne lagat)Wink

Ja je,sam kere ste pa v emo oblačičih pa ste meni osebno grde.
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: Kako osvojiti dekle? 25.10.2009 1:03
se strinjam z sosedom....
Re: Kako osvojiti dekle? 26.10.2009 23:04
sej teh je malo, take so že redkost=P
zaljubljeni • Od: 27.10.2009 • Prispevkov: 6
Re: Kako osvojiti dekle? 27.10.2009 21:14
jaz pa sem zaljubljen v eno sošolko. no z njo celi čas kontaktiramo po msnju in v šoli. hodimo v kino skupaj itd. no sedaj, ko pa sem prost in je ona, pa mi ne gre in ne gre da bi jo osvojil. ena sošolka je zvedla da sem v njo in mi piše, da pa ona nažalost ni v mene, sedaj bi rad zvedel kako bi jo čimhitreje osvojil. prosil bi vas za pomoč.
na tem forumu ne piše nič pametnega, vse to sem že probal in ne učinkuje. Sad
Re: Kako osvojiti dekle? 27.10.2009 21:22
ja, u tem primeru je malo odvisno od tega, kak se njej zdiš. js bi ti svetovala, da navališ, kr po mojem res drugga nima učinka, če je res, tko ko rečeš. nwm, probi pol, da se u kini usedeš poleg nje in jo primereš za roko,ka ti js vem, to je po mojem nekak najboljš, če je tak tumasta, da ne ve, da jo maš pač ful rad. nwm, probi to. pa da ji pol magari poveš, da jo maš rad. mislm, probat ni greh. pa obv ji moeš, če boš to res naredo, pol povedat, da nisi hoto tko na silo, ampq da se ti je izmikala.
aj, nwm, bluzim js. ampq mogoč bo šlo. probi, če se ti zdi=)
srečno
Re: Kako osvojiti dekle? 27.10.2009 21:24
hvala, bom probal
Re: Kako osvojiti dekle? 27.10.2009 21:26
kaj misliš kako bo reagirala
lolek000 • Od: 1.10.2009 • Prispevkov: 24
Re: Kako osvojiti dekle? 27.10.2009 21:33
Sam to za roko, to je tko čudn. Ker ene to narobe razumejo.
Js bi ji tpru povedu d mi je ... pa kaj čutm do nje...
Pol se morš trudt pa jo čimbl spoznt ( interese, želje...)
Čez neki časa bi jo pa tko probu dobit na samem pa ji povedat kej lepga.
Drugač jo pa povabš vn, če noče sama gre loh tut s prjatlco. XD

Važn je d se oba dobr spoznata. Pol tist naprej je dokaj enostavno.
K si enkrat tm d bi jo rd prašu morš jo pa obvezno dobit kje na samem pa jo prašaš pa morš jo objet al pa v učke gledat. K tist prek msnja: " A bi ti...?" je tko brez pomena.

Upam d sm kej pomagu. Smile
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: Kako osvojiti dekle? 27.10.2009 21:34
miaTHEshoe pravi:
Vseeno kak, samo brez osladnosti ker to romantično pa uh in oh in ah je bedno zlo Very Happy

To se pa čist strinjam k poj če tip pretirava ti gre že počas vse skp na bruhanje moj je to delu in po enmu tednu je bil...PAPA! hih
Sam bod to kar si pa bo. Pomoje...
Re: Kako osvojiti dekle? 27.10.2009 21:37
ok hvala, sej v petek gremo v kino, z njeno prjatlco pa jo bom prašu
Re: Kako osvojiti dekle? 27.10.2009 21:43
ja, sej vrjetn se že kr poznate, če ste skoz skupi pa to. moreš ji pač dat vedit na prjazn način, to bo po mojem še najbolj, ja... nevsiljivo. sej vem, da je čudno, samo punce smo tko... nočemo preveč na grdo=)
trixie • Od: 30.9.2009 • Prispevkov: 9
Re: Kako osvojiti dekle? 23.11.2009 13:16
Uf..jaz imam imam podoben primer Sad

Nazadnje urejal/a trixie 3.12.2009 16:18; skupaj popravljeno 1 krat
Ribica • Od: 4.11.2009 • Prispevkov: 102
Re: Kako osvojiti dekle? 23.11.2009 17:38
trixie ne vem no nimam glih izkušenj s tem ampak ok po moje je najbol d ga enkat prosš če te posprem al pa ne vem da greš lepo do njega ga lepo pogledaš in mu pač poveš kaj čutš. sej če mu nisi ušeč itak pol nimaš kej zgubit če si pa mu pa loh velik dobiš. Wink
blessim • Od: 1.11.2009 • Prispevkov: 8
Re: Kako osvojiti dekle? 23.11.2009 18:41
odvisno od tega katero dekle in kakšne fante ima rada.
jst sama vedno prisegam na higieno.Najbolj padam na tipe ki jim vedno diši iz ust in ki veedno lepo dišijo.Potem oblačenje igra tut veliko vlogo.
Potem pa pač obnašanje.
ne bit preveč nedostopen pa finočast ampak bot neki vmes.nasmehn se ji kdaj ne pa špilat enga k se ma za neki več.
bot dostopen ampak preveč pa tut ne.potem ti bot prvi ki bo šov do nje.jst sama osebno sovražm tipe ki so sramežlivci k se skrivajo po vogalih pa prek kolegov do mene pridejo.
stop do nje ji dej roko se predstav.pa mal klepetej.pač mal o šoli itd.nakonc pa reč se vidmo in adijo.nasledn dan jo lahko že pozdravš in pač prek facebooka ji rečš za msn/cifro kakorkoli že.pol se pač pogovarjita in če se bosta ujela vsaj mal jo povab na pijačko.
ne preveč govort o sebi bot smešn ne se preveč matrat bit smešn ker **** to opazmo.
bot to kar si pa ne špilat neki več!PA NE PRED NJO GOVORT KOK TI JE KŠNA PIČKA HUDA.
to je to.
iz lastnih izkušnj pač.
velik sreče
trixie • Od: 30.9.2009 • Prispevkov: 9
Re: Kako osvojiti dekle? 23.11.2009 19:34
Ribica, fora je to, da nikol ni sam

Nazadnje urejal/a trixie 3.12.2009 16:19; skupaj popravljeno 1 krat
Lanikaaa • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 65
Re: Kako osvojiti dekle? 23.11.2009 21:45
sam ne jo pustit prmir. =D resno!
nekdoooo • Od: 20.10.2009 • Prispevkov: 13
Re: Kako osvojiti dekle? 24.11.2009 23:39
buuh pravi:

u mojem primaru je tak da že imama neke stike ampak so taki občasni pa niso nič posebnega zanjo. enkrat sem šev na obisk k sestri od te u kaatero sm ( z njeno sestro sma prjatla) no in jz sm šev v sobo od te k katero sm... neki sm ji uzv kar nebi smeu.. in je pogruntala in mi je zamerla.. do zdaj je pomojem že pozabila samo nikakor je nemorem povabit cn ker vem da bo rekla da ne.. ona ve da sm vanjo.. mene pa zelo moti da ima toliko fantov okoli sebe- " prjatlov ki so vanjo" in sm preveč lobosumen. nevem kaj naj zdaj naprej prosim pomagjte

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.