KAKO MU POKAZATI, DA ME NE ZANIMA VEČ?

FamilyGirl • Od: 23.10.2009 • Prispevkov: 65
KAKO MU POKAZATI, DA ME NE ZANIMA VEČ? 2.12.2009 22:08
HeLoUU!

Imam eno težavico. prejšnje leto mi je bil en sošolec zelo všeč. Ker sem direktna, sem mu to tudi povedala. Tudi njemu sem bila všeč (in sem mu še zdaj - to je problem!!!), vendar mi ni ničesar rekel, ker je taka prpa, da ne vem, če kje obstaja še večja.
Kakorkoli ... med poletnimi počitnicami sem malo razmišljala o tem in ugotovila, da to nikamor ne pelje. Imela sem srečo, saj mi je bil le všeč in sem ga z lahkoto brisala s svoje glave (srca? Confused ).
Prejšnje leto se je kar solidno obnašal do mene, letos pa je vse skupaj že preveč neumno in trapasto. Vse kaže, da sem mu še bolj všeč kot sem mu bila in morda misli, da je tudi on meni še zmeraj, vendar to ne drži!! Kako čem mu to pokazati , NE povedati? Ves čas je v moji bližini in se že skoraj norca dela iz samega sebe,. samo zato, da bi bil v središču pozornosti in bi ga opazila. Jaz ga samo na hitro ošvrknem s pogledom in nadaljujem z delom. Kako naj mu pokažem? Toook mi gre že na živce! Ves čas je mi ali smehlja, ali me gleda, ali me 'zalezuje' - vedno, skoraj vedno ej v moji bližini ... Že polno kapo ga imam!

Ali mi lahko kdo prosim svetuje? Zelo vam bom hvaležna!

Hvala!
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: KAKO MU POKAZATI, DA ME NE ZANIMA VEČ? 3.12.2009 0:00
ignoreraj ga, sam če pa te nebo zastopu je najbolše da mu poveš pač da te ne zanima več pa da naj neha delat norca sam s sebe, sam to mu povej na samem ne pred vsemi

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.