Zunanji videz?• massq
• Od: 10.9.2009
Zunanji videz?
27.11.2009 12:41
Hej!
Tipi dejte plis povedat kok vm je pomembna zunanjost punce? K js nism glih neka manekenka s perfektno postavo uživitee • 005
• Od: 17.5.2009
Re: Zunanji videz?
27.11.2009 21:26
massq pravi:Hej!
Tipi dejte plis povedat kok vm je pomembna zunanjost punce? K js nism glih neka manekenka s perfektno postavo uživitee mam približno enako grajeno teLo.=S • pokerface
• Od: 29.3.2009
28.11.2009 18:34
005 pravi:
massq pravi:
Hej!
Tipi dejte plis povedat kok vm je pomembna zunanjost punce? K js nism glih neka manekenka s perfektno postavo uživitee mam približno enako grajeno teLo.=S smo na istim • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
28.11.2009 19:23
pokerface pravi:
005 pravi:
massq pravi:
Hej!
Tipi dejte plis povedat kok vm je pomembna zunanjost punce? K js nism glih neka manekenka s perfektno postavo uživitee mam približno enako grajeno teLo.=S smo na istim tud z moje strani. :S _________________ don't take life too seriously, no one gets out alive anyway • cokoholik
• Od: 21.12.2008
28.11.2009 23:05
massq pravi:Hej!
Tipi dejte plis povedat kok vm je pomembna zunanjost punce? K js nism glih neka manekenka s perfektno postavo uživitee Mam prbližn enak telo :S:S • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
29.11.2009 16:56
pomoje toti fuuuuul ni tak ful ne sekirite se pupe • natasaa
• Od: 26.11.2009
29.11.2009 17:03
cokoholik pravi:
massq pravi:
Hej!
Tipi dejte plis povedat kok vm je pomembna zunanjost punce? K js nism glih neka manekenka s perfektno postavo :? nebom zdej rekla da sm ful neki debela sam nism pa suha :shock: mam tako ful čudno postavo: široke rame (kr sm trenirala en šport in mi je od tega ostalo), u trebuhu sm bolj suha (sicer mam mal ''špeha'' okrog popka sam pod joškami sm pa suha), boki & stegna se mi pa spet fuuuul razširijo posledica tega pa je pol tut velka rit :? in res me zanima kko me vidjo tipi? uživitee :) Mam prbližn enak telo :S:S Ja podobn mam tud js.:S:S ampk najbolj na žiuce mi grejo pa booki..ampk sn spoznala,da se bv sekirat ..itk večina tipov rajš vidi da majo kej za prjet drgać pa see bokov ne da znebit ker so kosti tk ..pač "razširjene".. al kk se pač naj izrazim.. drgač pa ono mašćobo na njih se pa znebiš tk,da .. "ščipaš" to maćobo ampk ne prefejst da ne bo bolel.. tk ene 2× do 3× na dan.. =) al pa ko se stuširaš si z brisaćo 10 sekund drgneeš po bokih ampk spet ne prefejst k zna bit potem fajn rdeeć.:D ampk pomaaaga (: nepomagajo pa nobeni trebušnjaki saj je to samo krepitev trebušnih mišic ne pa bokov.. tk,da raj poskuste z tem* aja pa pite več vode ko pa sooka xD ćaau<3 Nazadnje urejal/a natasaa 29.11.2009 18:22; skupaj popravljeno 2 krat • LZyMN
• Od: 29.11.2009
29.11.2009 17:29
kolk je pomembna zunanjost?
odvisno od posameznika. meni osebno nc. ksnemu pa loh ful. • any
• Od: 26.5.2009
30.11.2009 14:59
LZyMN pravi:kolk je pomembna zunanjost?
odvisno od posameznika. meni osebno nc. ksnemu pa loh ful. PRVI K JE TO REKU......... BRAVO. sicr js zase ne menm da sm prfektna, sam ne zdim pa se mi grda in če se bote ve sprejele take ko ste vas bojo tut drugi • limonaa
• Od: 22.10.2009
30.11.2009 16:59
nas je pa velik s tako postavo =P js mam tut zlo podobn.
sam sm se zmeri zarad tega ful sekerala no sej se še zdej mal , sam mi pa usak tip reče da mu mam lepo postavo. za boke pa šezmeri govorim da si jih bom enkrat dala odrezat haha ker mam res ful široke. sam lih zarad tega sva se prejšnič s tipom kregala mal =P ker njemu je too konc na punci (: da jo ma kje za prjet med khm.. glede riti k mam tut tko mal veliko me pa sošolc sekera da mam nigger ass haha xP ampak spet je to večini tipou ušeč , tut njemu ker jo je že dostkrat prjeu haha. uglaunm ne se sekerat punce ker ste fantom čist sexy (: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.