Moja postava ni lih perfektna

buuh • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 11
Moja postava ni lih perfektna 26.11.2009 18:45
Moja postava ni lih perfektna

In sm se odločla, da bi lahko probala Somatoline cosmetic. To je tisto sranje k ga skos vrtijo po reklamah na TV .. da kaao zgubiš 33% maščobe??? js bi se rada rešila recimo.. 20% use maščobe, k nočem bit tko suha kot je ta na sliki,ampak pač,da neb bla lih taka kot sm..

no in tle mamo problem.. ne poznam nikogar k bi to že prej uporabljal..
in mam neki prašanj.
a je gdo od vas to probu?
a deluje?
a je pač to primerno zame (15 let mam) ?
a so kšne negativne posledice?

če gdo ve, naj mi prosim odgovori, ker sem probala že na 10000 načinov zgubit obseg okrog stegen in bokov, pa mi enostavno ne uspeva (sm probala z športom.. in to ne kakšen dan ali dva.. amapak sm kar nekaj časa vstrajala, in še vedno vstrajam, ampak ni vidnih učinkov.. je pa dobro za počutje Wink ... )

čauu
Robyyka • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 3
Re: Moja postava ni lih perfektna 27.11.2009 17:26
ammm.....poznam eno k je to mela pa ni nč deloval tko da ... to so sama napihovanja..deluje samo zdrava prehrana in šport !!!! pa itaq je vse odvisn od tvojga metabolizma... Exclamation Shocked
lolek000 • Od: 1.10.2009 • Prispevkov: 24
Re: Moja postava ni lih perfektna 27.11.2009 18:21
Js te kemije nebi uporablu u nobenmu primeru... (mi ni potrebo) ...sigurno so tudi stranski učinki, ki pa ne pišejo in jih tudi ne povejo...

Raje jej bolj zdravo prehrano... Odmisliš sladkarije, čipse, kokice, mastno hrano... Jej več sadja... Na spetu si preberi še kaj o zdravi prehrani... zelo veliko piše...
Več se ukvarjaj s športom...hodi na sprehode...

Sigurno si boš tako najlažje in najbolj zdravo uredila svojo postavo... Kemičnih izdelkov je pa danes zelo veliko na trgu. Učinki so pa bolj slabi...

Tudi GNLD ima nekaj izdelkov za... Menda so odlični za zgublanje teže...
[povezava]
Piši jim pa ti bodo sigurno kaj predlagali...

Ne bo se pa vse to zgodilo kar čez noč... Sad

Uspešno...
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: Moja postava ni lih perfektna 28.11.2009 19:27
yeah, js sm stara 12 pa je mela mama eno zeleno kremo. tako vlko. nevem če je bla od somatoline cosmetic vem pa da ni ona ko so jo nazadne vrtel ko ena spi. No in men je pomagal. Je pa res da nism ono ful debela. Ampak pol morš to skoz mazat.
Re: Moja postava ni lih perfektna 28.11.2009 23:40
Fake0riginaL pravi:
yeah, js sm stara 12 pa je mela mama eno zeleno kremo. tako vlko. nevem če je bla od somatoline cosmetic vem pa da ni ona ko so jo nazadne vrtel ko ena spi. No in men je pomagal. Je pa res da nism ono ful debela. Ampak pol morš to skoz mazat.

mogoć je ona od Nivee.Silhuette al neki takega.
teckica • Od: 9.6.2009 • Prispevkov: 27
Re: Moja postava ni lih perfektna 30.11.2009 13:59
moja botra jo je uporabljala (40 let je stara) in je rekla da učinkuje (sam ona tud vsak dan teče)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.