Čist en **** klasičen najstniški problem.

Hruus • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 4
Čist en **** klasičen najstniški problem. 6.3.2010 20:03
Čaaau punce & fantje.

Tooorej.. S tipom na naši šolo se spogledujem že od 1.septembra.. drugače pa se ne poznava ravno.. Vseeno pa mi je dost ušeč in bi rada pristopila do njega..

Prijatelji mi dajejo mešana mnenja..

Svetoval so mi da bi prek msn.. ampak jst bi useeno dejansko pristopila do njega in ga pač povabila na kafe.!

Kaaj pa Vi mislte.? MSN.? KAFE.?

In fantje ( če vas je tukaj kaaj.?) kako se bi vam zdelo da vas ena čist neznana punca povab vn.?

... Very Happy
skorpion • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 124
Re: Čist en **** klasičen najstniški problem. 6.3.2010 20:13
hei
amm mislim da bolše da greš do njega pa ga kam povabiš... Wink

drugače pa ja fajn občutek če kar ena pride do tebe pa to... zanimivo v glavnem Cool Very Happy
Hruus • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 4
Re: Čist en **** klasičen najstniški problem. 6.3.2010 20:19
skorpion pravi:
hei
amm mislim da bolše da greš do njega pa ga kam povabiš... Wink

drugače pa ja fajn občutek če kar ena pride do tebe pa to... zanimivo v glavnem Cool Very Happy

aaahm. Si mi dau pogum.. taku da pomoje bo tale tedn odločiln.. Very Happy
PiikiCaa • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 102
Re: Čist en **** klasičen najstniški problem. 6.3.2010 20:24
Č si kj preveč sramežljiva pa č nis zih a bo tip sprejeu povabiu č stopš du nega pomoje da je bol da ga še mau prek msnja skuznaš drgač pa uso srečo Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.