Trmasti lasje....• Jac
• Od: 9.2.2009
Trmasti lasje....
19.8.2009 11:50
Heyyy jas sem brala to za emo frizure && to ne... pa mam jas ful kodraste lase... speglam si jih lahko samo mam pol fuuuuuul suhe zaj pa če ve katera kaj naj naredim da bi bli bol močni al pa če jih lahko kak drugače zravnam • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Trmasti lasje....
19.8.2009 11:53
S kako kremo? Pač vlko krem obstaja za lase: za suhe, mastne... Eno bolj mastno si kupi, da se ti nebojo izsušli ne (:_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • happykid
• Od: 18.8.2009
19.8.2009 12:20
ja da se kupit šampon da maš mal bol raune lase...drugače pa so tudi šamponi da nimaš tak suhe lase od likanja las..in ta se ti nebodo uničili • disketa
• Od: 26.7.2009
19.8.2009 12:34
hmm.. menjaš za moje? x)
• Jac
19.8.2009 12:55
disketa pravi:hmm.. menjaš za moje? x)
če maš ravne & dolge takoj • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
19.8.2009 13:05
happykid pravi:ja da se kupit šampon da maš mal bol raune lase...drugače pa so tudi šamponi da nimaš tak suhe lase od likanja las..in ta se ti nebodo uničili
toti šamponi en kurac velajo, pol ma samo mastne ko hudič xP • disketa
• Od: 26.7.2009
19.8.2009 13:43
Jac pravi:
disketa pravi:
hmm.. menjaš za moje? x)
če maš ravne & dolge takoj mam ja.. so we have a deal? XD • sarcii
• Od: 23.2.2009
19.8.2009 15:00
Js nek brala npr k se ti na morju PosuŠijo so tud Suhi al pa po pranju al p npr ti an...Pomaga č si daš Mal Une krene za sončene gor ampak res Mal. p še bolš je d je una za Špricat...Men je pomagal k sm mela res suuuHe lase...Ampak pri usakmu je drgačn uČinek..
• Jac
19.8.2009 21:10
disketa pravi:
Jac pravi:
disketa pravi:
hmm.. menjaš za moje? x)
če maš ravne & dolge takoj mam ja.. so we have a deal? XD yes xD • babika
• Od: 9.7.2009
25.11.2009 17:12
hh.jst mam tut skodrane Lasee. in če si jih rawnam .postanejo suhi ..
tistaki ima skodrane si želi imeti ravne tista ki ima pa ravne hoče met pa skodranee jst si fuuL želim met raune lasee da bi si pol laH emo-frizurce delala- • Munda
• Od: 30.5.2009
25.11.2009 21:43
dalše kot do ramen si pusti pa ti bojo bolj ravni, ker če maš krajše se ti bojo zvijali zarad tega ker so lažji, tak se je meni dogajalo , zak pa ko mam nekje do lopatic pa mam že po pranju naravno bol ravne kot sem mela cca. leto nazaj ko sem mela lase samo malo čez uhe aja pa tax sem jih vsaki dan fajn peglala na velki temp. _________________ \m/ • frufru
• Od: 21.10.2009
26.11.2009 13:39
KO SI UMIJEŠ GLAVO SI LASEE OBRIŠI Z BRISAČO IN JIH POTEM MED FANANJEM ČESAJ(v isto smer .tako da bodo ravne) ..
ZA KONEC SI JIH NAMAŽI Z KREMO ZA MASTNE LASE(ali z gelom) IN JIH ZRAVNAJ Z RACVNALCEM • Zimbzze
• Od: 9.11.2009
26.11.2009 15:04
Js mam tut take lase... kodraste in fuuul goste pa močne. In mam mal daljšega paža frizuro, likam pa si sam pinjo... jst svoje lase dobesedno sovražim tut če mi pravjo da mam grozn lepe lase, pa bi mela rajš daljše in take wavy Ne vem, meni je pa zdej bolš k mam krajše, kr prej sm mela mal čez rame in sm mela zloo kodraste lase in sm bla koker en geek xD • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
26.11.2009 19:36
elou.
šampon GLISS asia straight (vijolčn je ). Pa od GARNIERa zelena oz zej mislim da majo neko novo zlate barve, taka vlka krogla je. 1.min maska ki si jo morš pa OBVEZNO dat pred ravnanjem las. Ker js odkar to uporabljam se bol svetjo. Pol pa ko si jih zlikaš si pa našpricaš GOT2BE sparkling ( prozorna stvar z špriclo pa z roza štoflcom). Če pa hočeš da se ti še bolj svetjo pa uporabiš NIVEA diamond gloss. Sam če boš uporabljala nivea izdleke pa si ravnala lase ti pol ful izpadajo. Za likane lase je najbolš met schvarzkopf ( in pol maš Schaumo pa gliss) pa fructis tud ni tak slab. (: Usaj pr men je tok. _________________ don't take life too seriously, no one gets out alive anyway • Breenah
• Od: 4.12.2009
4.12.2009 20:25
Nekaj ti povem. Jas mam zelo skodrane lase in sem si jih vedno likala do lani.Prav tako use moje sošolke.Zej ko smo pa ž mal "starejše" pa smo prišle k pameti da so kodrasti lasi lahk čist kul. Kako frizuro si boš pa z ravnimi naredla?(no sej lahk sam so kodrasti vlko bol zanimivi). Tak da probaj met 1 mesec skodrane lasi in boš vidla da je čist okej.Tisti ko pa imajo ravne lasi pa si res na hard želijo skodranih, zato si jih ne uniči preveč in se jih probaj navadit. xoxo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.