Zdaj sva že tretjič skupaj!• bibabuh
• Od: 12.11.2009
Zdaj sva že tretjič skupaj!
23.11.2009 21:51
ah jaa..kuko d rečm..no bom nekak u izi začeła hehe :d no ja mam jest tipa s kremu sva šla že 2x narazn in dej sva 3-tjič skupi an..in prvo nzadne k sva se vidła tip čiz otrpnu k me vidu in poł me čez pou ure **** d sm fułł shujšała in d me bo on zrdiu č nebom zčela jest(em to d sm u 3 tednih tok shujšała..je bla kriva ena bolezn k tud jest nism mogla komid sm še pila sj se še zdej pouznajo posledice in č šenkat zbulim bom pa res na klinčnmu dol ustala..no sam pustmo dej to) in pol neki je negou frend reku k je frendica spšvala k smo bli zuni moiga tipa kuko kej lubezn pa to pa on ja sj vidš ane (hodila sm namreč prednemu ne zravn nega ) in reča pač njegou dorb frend d ja sj vidš pred njemu hod ane sm pač se ustaula sm ga ubjela pa to pa biu čiz vesu pol ane in gor in dol..in to polsm pa pač čz ene pou urce se mu umaknla ker so se ga s frendi zakadil s trvao jest se nism hotla pa moje frendice ker emn res ni sedl ane..in pol ud tkt se nisva več vidla nč sam slišala sva se vidla se prau se nisva že 14 dni no ja sj pač on je iz krana an in to je tko dost delč stran od medvod tko d navadn sam..dej ta tedn je šou pa še bordat oz ta vikend k je biu ane in ga sploh nism nč slišala in to ne vidla ..pol sm ga mal slišala u nedelo prek fb-ja..donz pa s5 nč in to ..ah ja res nvmm in dej u suboto k nej bi bla jest sama doma to dej k bo ane, sm mu hotla rečt č pride do mene pa greva km skupi vn ane in to..in pol tko berm na fb-ju ma kto napisan kdo gre zmano 28.11 smučat/bordat v austrijo ane in tko sam uno mi use skup dol pdl d bi sploh mu rekla dej k ga bom nslednič slišala č bi pršu k bo itaq reku d gre bordat al pa še hujš tko k je prejšn tedn naredu reku d pride medvikendom d greva skupi vn ane..in tipo je šu u austrijo bordat s frendom pa s sestro pa mtko..ful dobr ann in nč mi ni reku jest sm res čkala d me tipo klikne kej na msnju pa reče saj d nemore al pa kr kol nčč..sj poklicat me itaq nebi mogu ane ker je s5 brez tlfona..in pol valda dej kele problem a nej ga sploh prašam z suboto č pride al pa če bi pršou d se mau vidva po dougmuu cajtu al rajš sploh ne k si bo ziher kšne frende najdu pa šu znimi bordat /smučat..tko d ja res nevm pa že naslošno nvm kaj nej nrdim..mava mi2 kle že od zčetka porblem ..njegoua biuša žoka an..in ona sekos nemu že nzčetku guvurila jest sm **** gor in dol in tip mi na zčetku sploh ni dau konc ampak me sam **** na celi črti ane..pol drugič je blo neki d sva šla nrazn ker mene ni blo u šoli k me je n pršu z mutorjom iskat an..ful tko no čudn je use skupi..res nvm kaj ne nrdim pr nemu..mau ga vidm poklicat ga nemorm pol en problem negoua biuša utika se v naju že od augusta ..itdd..res tko d mau nasvetouu*plisss res huala že u naprej č se je tole dał komu sploh prebr in še bl huala tistim k so prprauleni saj prbližn mal okvirno pomagat mi kaj nej nrdim*
• SaRa*
• Od: 17.11.2009
Re: Zdaj sva že tretjič skupaj!
24.11.2009 20:37
hay! no jst sm tuki mau prebrala....lej če maš ti njega res ful ful rada in veš d ma on tut ful ful rd tebe....mislm d tuki ni problema....če mu kej pomenš bo pršu k tebi če ne pa bo rajši šou bordat...od njegove biuše-reč mu nej jo pokliče pa nej se pomeni z njo....al pa ga prosi če lohk čist prekine stike z njo.....
drgač pa mam tut jst tipa z gorenjske pa sm jst s primorske....pa še zmeri hodva tut če se kej **** na usake tolk.....sej lej če te ma res rd bi zate naredu use tku d pomojm bo pa že odpovedu eno bordanje zrd tebe če se nista že tok časa vidla..... upm d sm kej pomagala HFxD • bibabuh
25.11.2009 21:35
SaRciiiiKa pravi:hay! no jst sm tuki mau prebrala....lej če maš ti njega res ful ful rada in veš d ma on tut ful ful rd tebe....mislm d tuki ni problema....če mu kej pomenš bo pršu k tebi če ne pa bo rajši šou bordat...od njegove biuše-reč mu nej jo pokliče pa nej se pomeni z njo....al pa ga prosi če lohk čist prekine stike z njo.....
drgač pa mam tut jst tipa z gorenjske pa sm jst s primorske....pa še zmeri hodva tut če se kej **** na usake tolk.....sej lej če te ma res rd bi zate naredu use tku d pomojm bo pa že odpovedu eno bordanje zrd tebe če se nista že tok časa vidla..... upm d sm kej pomagala HFxD Huałłaa ti* Nazadnje urejal/a bibabuh 25.11.2009 22:43; skupaj popravljeno 1 krat • Munda
• Od: 30.5.2009
25.11.2009 21:56
ženska če bi se tebe kej razumelo kaj se tu mučiš pisat bi blo tut fajn ... _________________ \m/ • bibabuh
25.11.2009 22:39
Munda pravi:ženska če bi se tebe kej razumelo kaj se tu mučiš pisat bi blo tut fajn ...
hehe vrjamm d se me nč nerzume k ja glih nism dobra pr rzlaganju problemou in pol use skupi namečm res res use ann.. in ja čiz vrjmm d me nrumete kšni..ker jest res stvari zakompliciram d jih bl nemorm..sm to tud že dostkrat od frendic slišla in morm ponvad kšne stvari tud po 5x povedat d em rzumejo kaj hočm hehe • scar tissue
• Od: 9.10.2008
25.11.2009 22:50
Jah leej . nekak nwem klikn ga na msn.ju poklič kar kol ..pa mu reč
d pač hočš vedt a sploh še kej čut dotebe . Pa mu povej d ga maš rada pa d nej zdej pove kaj si misl k če bosta še dl tko skupej k sta zdej bo nakonc bolečina sam še večja . glede biuše ma pa SaRciiiiKa prou (: Pač reč mu nej se pomen pa glede unga k je njej vrjeu . če bo še kej tazga mu sam reč . lej a boš men vrjeu . zarad mene pa bod tko nizk pa vrjem uni k je sam lubusumna k te hoče nzaj . Upaam d sm ti kej pomagala (: • bibabuh
25.11.2009 22:58
PerFecT pravi:Jah leej . nekak nwem klikn ga na msn.ju poklič kar kol ..pa mu reč
d pač hočš vedt a sploh še kej čut dotebe . Pa mu povej d ga maš rada pa d nej zdej pove kaj si misl k če bosta še dl tko skupej k sta zdej bo nakonc bolečina sam še večja . glede biuše ma pa SaRciiiiKa prou (: Pač reč mu nej se pomen pa glede unga k je njej vrjeu . če bo še kej tazga mu sam reč . lej a boš men vrjeu . zarad mene pa bod tko nizk pa vrjem uni k je sam lubusumna k te hoče nzaj . Upaam d sm ti kej pomagala (: huałaa..bom ga pršałaa drgač pa ja zdej sm ga pršała za sobot in se bova vidła...če nebo kj umes pršlo an* kr uno upam fuł..sj to d me ma neki rd pa to an sj mi govori res uno sam ncajte (to pomoje tud zto ker ga doug nism že vidla..slišm ga pa tko kdr je možn anee ) se mi res zdi kukr d mi sam laže an in to pač..sam enkat mu pa pač vrjamm an..tko čudn pač..no sj res je pa tud d je zapupanje on prmen že zlo dobr načeu tkt k sva šla 2gič nrazn an..tołe głede biuše sm nekak zrihtała..sm d bi on prekinu stike zno je mau težko sj sta skregana pa use sam ona to pač govri negoumo najbolšmu prjatlu ane in on valda nemu in č je ona zrav to pol še prtarjuje..namreč sj ne hdojo oni na isto šolo sam njuna pa njena šola sta tko druga zravn druge ane..ker tm ukranu so une šole use bl nakupu ane..in pol je to bl težko če se njegou najbolši prjatu z nj druž d se on nebi ane k je pač znemu k sta sošolca tu in use..ahhh ja..dej je zande čase ona čiz neki sladka do mene..in s5 in to ziher neki naklepa ..k zmerik je taka neki ma zaberegom..:/ ah ja..drgač pa šenkat ti huała ga bom tud to upršala sam ga bom rjš uživo d vidm njegou udziu ..č mi bo to lohk u uči povedu al pa kj..* |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.