zakaj vedno naletim na napačne fante?• Outsiderka17
• Od: 21.1.2009
zakaj vedno naletim na napačne fante?
5.1.2010 13:28
imam problem s fanti..
kadar s katerim mal "zaserjem", si potem tudi dalje želim imeti kaj z njim,on ni za to, in deležna sem samo ignorance any advice? • ...<3
• Od: 4.1.2010
Re: zakaj vedno naletim na napačne fante?
5.1.2010 15:24
jz mislim da pravega ne boš našla na kakem žuru, ko bo čiz pjan... kr takim fantom ponavadi ni do resnih in daljših zvez. ubistvu pa dandanes skoraj ne moreš najti fanta, ki je resen. usi so tak otročji -.-"
• LZyMN
• Od: 29.11.2009
5.1.2010 16:15
...<3 pravi:jz mislim da pravega ne boš našla na kakem žuru, ko bo čiz pjan... kr takim fantom ponavadi ni do resnih in daljših zvez. ubistvu pa dandanes skoraj ne moreš najti fanta, ki je resen. usi so tak otročji -.-"
dejte mal drgac govort, niso vsi otrocji • ...<3
5.1.2010 16:39
LZyMN pravi:
...<3 pravi:
jz mislim da pravega ne boš našla na kakem žuru, ko bo čiz pjan... kr takim fantom ponavadi ni do resnih in daljših zvez. ubistvu pa dandanes skoraj ne moreš najti fanta, ki je resen. usi so tak otročji -.-"
dejte mal drgac govort, niso vsi otrocji očitno si ena svetla izjema =) skoraj vsi so otročji tista k te ma more bit vesela... =) • LZyMN
5.1.2010 16:42
...<3 pravi:
LZyMN pravi:
...<3 pravi:
dejte mal drgac govort, niso vsi otrocji očitno si ena svetla izjema =) skoraj vsi so otročji tista k te ma more bit vesela... =) trenutno me nima pa nobena • Outsiderka17
• Od: 21.1.2009
5.1.2010 17:09
LZyMN pravi:
...<3 pravi:
dejte mal drgac govort, niso vsi otrocji hehe... u bistvu nism bila tok pjana, pa tut alkohola ne pijem velik, u bistvu sam na kakih žurkah, tam me pa ni velikokrat, seveda te pjača sprosti, vendar čustva ostanejo....:S sej pol čez nekaj časa pozabim, sam useen spomin ostane... in potem mi je prau čudn še naprej ohranjat nek prijateljski odnos.. ta fant pa je povrh usega od zloo dobre frendice bratranc.. in je ponavad tko, da se na tak način odnos hitro uničiš, js pa tega nočem. • ...<3
5.1.2010 17:09
LZyMN pravi:
...<3 pravi:
LZyMN pravi:
...<3 pravi:
dejte mal drgac govort, niso vsi otrocji očitno si ena svetla izjema =) skoraj vsi so otročji tista k te ma more bit vesela... =) trenutno me nima pa nobena kulk si pa star?? ja ampak punce smo ponavadi bolj resne od fantov =) nekot prei psihično odrastemo =) • LZyMN
5.1.2010 17:25
17 • kayo15
• Od: 29.10.2009
5.1.2010 17:39
LZyMN pravi:17
s kje pa si?? • LZyMN
5.1.2010 17:43
haha • dari
• Od: 8.3.2009
5.1.2010 18:58
...<3 pravi:jz mislim da pravega ne boš našla na kakem žuru, ko bo čiz pjan... kr takim fantom ponavadi ni do resnih in daljših zvez. ubistvu pa dandanes skoraj ne moreš najti fanta, ki je resen. usi so tak otročji -.-"
o pa se da dobit pravega in pravo na žuru... jst sm spoznu mojo punco na nekem žuru.. in se je prou fajn obneslo... in si rekla de punce prej odrastete ...to je res.. ampak obnašanje veliko punc je nesramno npr. nekatere punce menjajo tipa ku kr gate vsak tedn druzga... če bi bila bolj zrela(psihično razvita) tega ne bi della... (poznam kar nekaj takih) ... no in še neki za to temo... provej najdt fanta u treznem stanju in na začetki se sam pogovarjej pa tko ne sam srat tm... • ...<3
5.1.2010 20:09
dari pravi:
...<3 pravi:
o pa se da dobit pravega in pravo na žuru... jst sm spoznu mojo punco na nekem žuru.. in se je prou fajn obneslo... in si rekla de punce prej odrastete ...to je res.. ampak obnašanje veliko punc je nesramno npr. nekatere punce menjajo tipa ku kr gate vsak tedn druzga... če bi bila bolj zrela(psihično razvita) tega ne bi della... (poznam kar nekaj takih) ... no in še neki za to temo... provej najdt fanta u treznem stanju in na začetki se sam pogovarjej pa tko ne sam srat tm... jz sm govorila za sebe. vedno naletim na tipe ki so nezreli ter neresni. take punce, ki fante menjujejo ko gate so npr. ene moje sošolke, ki so samovšečne in mislijo da, da lahko imajo vse tipe na tem svetu, ter da s tem kažejo svojo telesno zrelost. drugače pa je lepo slišat da so nekatiri fanje resni v zvezah. =) • pupaa94
• Od: 15.3.2009
5.1.2010 20:19
ei nisi edina jst tut zmeri anletim na prasce....
ponavad je tko ok pijm ga tut ane sam zmeri v družbi rfendou pa tko pa še to ne dostkat sm zdravstvenik bodoči tko da za zdravje je rteba skrbet xD lol sam pač tko tipi ok resnga nwm kok res nom najdla ane pač mladi smo še pa naumni sam pa da zemr naletim na une ****će k bi se sam gunil ukol pa tut nwm kk mi rata pa mam zmeri kšnga 18 al pa 19 let starga tko da ja kriza sos? • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
5.1.2010 20:26
lepa dekleta ljubijo barabe haha:P šalaa brko (no ja nekaj je resnice)
sicer pa ja, jas tui vedno na take naletim, tisti one night pa to, skoraj noben ded ni tak vsaj za neka 2 mesca, čeprav meni je to vrei, ker jas tui nea morn bit z enim nevem kak dolgo ker mi bed postane, sao ja, dedi po prasci _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • LZyMN
5.1.2010 20:28
PorceLan pravi:dedi so prasci
prevec generaliziras • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
5.1.2010 20:36
LZyMN pravi:
PorceLan pravi:
dedi so prasci
prevec generaliziras generaliziraš haha. ki si to najdo (se vem kaj pomeni sao vseeno) Razz ja vem da niso vsi, sao to je že malo težko da bi ena na takega naletela, v vsakem dedu je nekaj barabe ja je odvisno od vsakega posameznika in ja, nea morem rečt da se vsi enako obnašajo (sem ki trdila drugače? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * Nazadnje urejal/a PorceLan 5.1.2010 21:24; skupaj popravljeno 2 krat • LZyMN
5.1.2010 20:41
PorceLan pravi:
LZyMN pravi:
PorceLan pravi:
dedi so prasci
prevec generaliziras generaliziraš haha. ki si to najdo (se vem kaj pomeni sao vseeno) ja vem da niso vsi, sao to je že malo težko da bi ena na takega naletela, v vsakem dedu je nekaj barabe ja je odvisno od vsakega posameznika in ja, nea morem rečt da se vsi enako obnašajo (sem ki trdila drugače? nisi. sam tko zvenis kukr da si • dari
• Od: 8.3.2009
5.1.2010 21:29
...<3 pravi:
dari pravi:
...<3 pravi:
o pa se da dobit pravega in pravo na žuru... jst sm spoznu mojo punco na nekem žuru.. in se je prou fajn obneslo... in si rekla de punce prej odrastete ...to je res.. ampak obnašanje veliko punc je nesramno npr. nekatere punce menjajo tipa ku kr gate vsak tedn druzga... če bi bila bolj zrela(psihično razvita) tega ne bi della... (poznam kar nekaj takih) ... no in še neki za to temo... provej najdt fanta u treznem stanju in na začetki se sam pogovarjej pa tko ne sam srat tm... jz sm govorila za sebe. vedno naletim na tipe ki so nezreli ter neresni. take punce, ki fante menjujejo ko gate so npr. ene moje sošolke, ki so samovšečne in mislijo da, da lahko imajo vse tipe na tem svetu, ter da s tem kažejo svojo telesno zrelost. drugače pa je lepo slišat da so nekatiri fanje resni v zvezah. =) veliko tipou je resnih v zvezah... in veliko jih hoče bit ma ne dobijo punce... lejte punce n smete gledt zmirm največjih frajerjev na šoli, ker je še veliko fajn fantov ki pa na hitro zgledajo taki čudni... in prav tako mi tipi n smemo gledat najboljših punc... • vuvu
• Od: 2.7.2009
19.1.2010 2:45
dari pravi:
...<3 pravi:
dari pravi:
...<3 pravi:
o pa se da dobit pravega in pravo na žuru... jst sm spoznu mojo punco na nekem žuru.. in se je prou fajn obneslo... in si rekla de punce prej odrastete ...to je res.. ampak obnašanje veliko punc je nesramno npr. nekatere punce menjajo tipa ku kr gate vsak tedn druzga... če bi bila bolj zrela(psihično razvita) tega ne bi della... (poznam kar nekaj takih) ... no in še neki za to temo... provej najdt fanta u treznem stanju in na začetki se sam pogovarjej pa tko ne sam srat tm... jz sm govorila za sebe. vedno naletim na tipe ki so nezreli ter neresni. take punce, ki fante menjujejo ko gate so npr. ene moje sošolke, ki so samovšečne in mislijo da, da lahko imajo vse tipe na tem svetu, ter da s tem kažejo svojo telesno zrelost. drugače pa je lepo slišat da so nekatiri fanje resni v zvezah. =) veliko tipou je resnih v zvezah... in veliko jih hoče bit ma ne dobijo punce... lejte punce n smete gledt zmirm največjih frajerjev na šoli, ker je še veliko fajn fantov ki pa na hitro zgledajo taki čudni... in prav tako mi tipi n smemo gledat najboljših punc... kukr gdaj.. ponavadi je tak da tisti najlepši pa kao najbol kul mislijo da so nevem kaj pa mislijo da lahk imajo vse kar hočejo.. včasih je pa obratno.. sicer pa ni vse lepota..moraš človeka prej spoznat .. (: moje mnenje.. • ...<3
19.1.2010 8:39
se strinjam... človeka je najprej treba spoznat. ni vse videz... ;D
• leichyka
• Od: 23.1.2010
23.1.2010 0:20
Otročji in neresni...vsem je vazen le sex-s.....kam smo prsli ijoi • babylove
• Od: 9.5.2009
23.1.2010 12:42
jaaaaaa preveč sooo otročjiiiiiiii
jst pač enga k mi je ušeč star pa je 23 ga uprašam '' bi hodu z mano???'' pol mi reče ''dej mala najdi koga svojih let .. k mi ne moreš dat kwa si zelim'' pol mu pač rečem '' res misleš da ne morem s tabo seksat al kwa '' pol se začne režet ''hahahah '' pol sm pa šla .... sm bo vidu naredila bom da se mu bo mešalo .... moški preveč otročjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii • LZyMN
23.1.2010 12:47
to je blo s tvoje strani se bl otrocje • ...<3
23.1.2010 14:58
babylove pravi:jaaaaaa preveč sooo otročjiiiiiiii
jst pač enga k mi je ušeč star pa je 23 ga uprašam '' bi hodu z mano???'' pol mi reče ''dej mala najdi koga svojih let .. k mi ne moreš dat kwa si zelim'' pol mu pač rečem '' res misleš da ne morem s tabo seksat al kwa '' pol se začne režet ''hahahah '' pol sm pa šla .... sm bo vidu naredila bom da se mu bo mešalo .... moški preveč otročjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolko si pa stara??? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.