Slovenija ima talent• loveyou
• Od: 20.7.2009
Slovenija ima talent
3.5.2010 14:26
hey!
no mene pa zanima: -koliko vas gleda Slovenija ima talent? - kod je vaš favorit? Zakaj? - kaj si mislite o včerajšnjim polfinalom (saj je bil polfinale?)? - kaj si mislite o 50-ih, ki so šli naprej? no moji favoriti so definitivno plesna skupina MAESTRO (sej je logično... • evaTHErainbow000
• Od: 8.3.2010
Re: Slovenija ima talent
3.5.2010 14:50
maaeestrooo • delfina
• Od: 9.2.2010
3.5.2010 14:55
men so tut maestro ful hudi • Leyci113
• Od: 9.2.2010
3.5.2010 15:03
Jaz pa nimam favorita,navijam pa za:Perta Vodeta,Alena Vogricna Vesel,Maestro,onega opernega pevca(bol plešast)
Včerajšni polfinale je bla totalna polomija...Ok-maestro so šli naprej(zaslužli),sam se mi pa ne zdi fer,do Boštjana,da ni šel naprej in so dali Faniko za v finale(iz usmiljenja TO JE MOJE MNENJE O POLFINALIH VČERAJ • Pupika
• Od: 6.7.2009
3.5.2010 15:55
Leyci113 pravi:Jaz pa nimam favorita,navijam pa za:Perta Vodeta,Alena Vogricna Vesel,Maestro,onega opernega pevca(bol plešast)
Včerajšni polfinale je bla totalna polomija...Ok-maestro so šli naprej(zaslužli),sam se mi pa ne zdi fer,do Boštjana,da ni šel naprej in so dali Faniko za v finale(iz usmiljenja TO JE MOJE MNENJE O POLFINALIH VČERAJ se podpišem..boštjan si je zaslužo ;( • Insane
• Od: 12.7.2009
3.5.2010 16:58
jas navijam za maestro. včeraj sem bla še zato da bi šou BB naprej ampak mi je blo včeraj tak bed ko je šla ona fanika naprej. mislim dost lepše je peu pa vse. mislim ni blo rpavično ne.. ker je dost lepše pela. pa samo iz usmiljenja so jo poslali naprej. sej vem da je boga pa sve.. samo tu bi se naj gledalo na talent ne pa na tvoje psihično/fizično stanje no.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.