težave z mozolji

1 | 2 | >>
rdeca • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 18
težave z mozolji 12.10.2008 17:55
mene pa zanima kak se vi soočate z mozolji?js jih mam ful velik pa nevem kak se jih nej rešim!prosim da mi poveste kak nasvet!
Barby • Od: 10.10.2008 • Prispevkov: 49
Re: težave z mozolji 12.10.2008 18:08
Piling od garnier-a s cinkom pomaga. Pa korektor ko ti fajn izsuši. Drgač pa baje pomaga usak večer baby puder. Nism pa še probala. Very Happy
Re: težave z mozolji 12.10.2008 18:13
Barby pravi:
Piling od garnier-a s cinkom pomaga. Pa korektor ko ti fajn izsuši. Drgač pa baje pomaga usak večer baby puder. Nism pa še probala. Very Happy

aja baby puder...a z njim se nej po celem obrazu namažem al kok?!
Barby • Od: 10.10.2008 • Prispevkov: 49
Re: težave z mozolji 12.10.2008 18:52
Ja po mozoljih, da ti jih bo izsušil hitr. Drgač pa ni treba po koži, tam ko jih nimaš. Pa pol zjutri si umij s pilingom, da odstraniš suho kožo pol dol, pa mal vlažilne kreme pa je to to.
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: težave z mozolji 12.10.2008 19:26
...men so pa nejbl pomagal eni izdelki od afrodite. črpou nikol nism mela nevem kok problematično kožo sam useen po tem sm vidla največjo spremembo obadva izdelka prideta skupi 10€ pa men se je splačal ful
Marjeta • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 9
Re: težave z mozolji 13.10.2008 20:38
sTrinjaam se z Barby ...jssT uporablam tale baybi puder...1oo% pomaga...
k ga je men mama priporočala sm se ji smejala...a zdeei..use bi naredla za baybi pudr Smile Smile
Nincy • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 37 • Kraj: Ljubljana
Re: težave z mozolji 19.10.2008 11:11
ej najbol pomaga krema Vichy Normaderm...kupš jo pa lahko u domači lekarni...stane pa okol 20€...ful pomaga res...pa še maščobe na koži odpravlja tko d se ti koža na obrazu ne masti pa sveti...
[link]
Re: težave z mozolji 19.10.2008 11:17
Nincy pravi:
ej najbol pomaga krema Vichy Normaderm...kupš jo pa lahko u domači lekarni...stane pa okol 20€...ful pomaga res...pa še maščobe na koži odpravlja tko d se ti koža na obrazu ne masti pa sveti...
[link]

a si šur da pumaga res..k aj to sam tep pumagal a je tut kšni frendici pa to?
girlinlove • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 2
Re: težave z mozolji 19.10.2008 11:24
Ja nwm js sm mela full mozoljov.Zdej jih pa nimam več tolk.
Zju3 si usak dan umijm ubrz pa pol zvečer enako, sam ne iz mrzlo al pa vročo vodo ampak mlačno.Pa 3x na tedn si iz pilingom umijm ubrz, pa je pol usakič bolš.
Eni pravjo da je dobr če si namažš predn greš spatmozolj iz zobno pasto, js sm to večkrat probala pa mi ni nč pumagal Confused
Drgač pa ne smeš mozolje stiskat k pol je sam slabš.
Nincy • Od: 18.10.2008 • Prispevkov: 37 • Kraj: Ljubljana
Re: težave z mozolji 19.10.2008 12:05
ancy pravi:
Nincy pravi:
[link]

a si šur da pumaga res..k aj to sam tep pumagal a je tut kšni frendici pa to?

men sta to 2 frendice priporočale k sta že prej uporablale...pa je njima ful pomagal pa ena od njiju je mela prej ful mozolou zdj jih pa nima skor nč več...men je tut ful pomagal..js jo še zdj uporablam in si usak dan pred grem spat z to kremo namažm...tko da nevem no..js sm mel aže prej tko druge kreme pa mi nubena ni tok pomagala kokr ta
Re: težave z mozolji 19.10.2008 13:28
Če ne pomaga nič od zgoraj naštetega, pa ne moreš nič izgubiti z obiskom pri dermatologu, on bo tvojo kožo znal najbolje oceniti in ti predpisal kreme in zdravila, ki ti bodo res pomagala Smile
Tapridna • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 3
.... 19.10.2008 20:00
em..js pa bi vprasala pac za toti baby puder...naj bi pomagau ne...al more bit kaksen poseben?? kaksna posebna znamka al je useen..??tisti ko pac ga uporabljate... Very Happy
Re: težave z mozolji 22.10.2008 9:13
js sm si zdej kupla kremo od niveje (nivea visage young bye-bye spot)!pa je kr mal bolš...sam učas še kr nastane kak mozoljček! Very Happy
drgač pa baby puder tut ni slab...fajn pomaga Smile
sanjaradasanja • Od: 9.8.2009 • Prispevkov: 42
Re: težave z mozolji 25.8.2009 10:33
impulz pravi:
...men so pa nejbl pomagal eni izdelki od afrodite. črpou nikol nism mela nevem kok problematično kožo sam useen po tem sm vidla največjo spremembo obadva izdelka prideta skupi 10€ pa men se je splačal ful

a lahk plis poveš kak te 2 izdelka zgledta plis...bm probla
new • Od: 23.5.2009 • Prispevkov: 85
Re: težave z mozolji 25.8.2009 10:48
baje je dobra tud zobna pasta...
tko da si jo daš čez noč na mozolje...

k ga opaste takoj nanj nanesete zobno pasto, ki mozolj posuši še preden pride tko bl vn oz. na plan...
Čbelca • Od: 26.6.2009 • Prispevkov: 103 • Kraj: seattle
Re: težave z mozolji 25.8.2009 10:51
new pravi:
baje je dobra tud zobna pasta...
tko da si jo daš čez noč na mozolje...

k ga opaste takoj nanj nanesete zobno pasto, ki mozolj posuši še preden pride tko bl vn oz. na plan...

ja, in te pol peče koža in to, ne bi js tega, če obstaja toooolk stvari, ziher pomaga kera bolj ko pa zobna pasta=)
....... • Od: 2.5.2009 • Prispevkov: 52
Re: težave z mozolji 25.8.2009 11:41
no jz mam tut ful mozoljev pa sm šla h kozmetičarki pač in mi je ful pomagal sei jih mam še vedno sam se pa res opazi razlika aja pa še ona ti svetuje lahka kak si morš obraz čistit pa s čim je najbolš pa to... drgač pa si lahka tut pri kozmetičarki kupiš neki za čiščenje kože je kr drag sam men je pomagal .
hf
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: težave z mozolji 25.8.2009 13:48
hjooj. jas sem mela tote ogrce.. pa sem šla k kozmetičarki. kak pa tooo boli. kaa si nor. jas sem ji po petih minutah rekla naj neha. če pa mene to res tak boli. jas nea zastopim totih enih ko hodijo vsak mesec tja, pa da še kr vztrajajo. joj, nikol več. drugače pa jih jas zaj niam, tak da je nekaj malo pomagalo (: pa ja, oni piling si naredi vsak večer, pa jas še mam neko kremo eucerin ko je tui pune vrei.. dobi se pa v lekarni (:
Re: težave z mozolji 25.8.2009 20:03
PorceLan pravi:
hjooj. jas sem mela tote ogrce.. pa sem šla k kozmetičarki. kak pa tooo boli. kaa si nor. jas sem ji po petih minutah rekla naj neha. če pa mene to res tak boli. jas nea zastopim totih enih ko hodijo vsak mesec tja, pa da še kr vztrajajo. joj, nikol več. drugače pa jih jas zaj niam, tak da je nekaj malo pomagalo (: pa ja, oni piling si naredi vsak večer, pa jas še mam neko kremo eucerin ko je tui pune vrei.. dobi se pa v lekarni (:

ja, ka ti je pa delala, da te je tak bolelo?
tiaa • Od: 5.11.2008 • Prispevkov: 8 • Kraj: Kopeer
Re: težave z mozolji 26.8.2009 0:13
jz sm pa šla k zdravnici pa ni hotla pomagat. pol sm se pa ful bunla kok motijo pa tko . mi je pa napisala antibiotike pa eno kremo. sam je pomagalo fuuul. tko da doklr sm une antibiotike jemala nism mela niti enga mozola več : )
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: težave z mozolji 26.8.2009 15:27
vallykalove pravi:
PorceLan pravi:

Ja najprej mi je z neko paro, pol pa pač stiskala ):
Pa tu spodiii tak bolii auu.
Re: težave z mozolji 26.8.2009 15:58
hmm..uno k je od nieje uno by by spot pa kai ti js vem k je v obliki barvice to je eno sranje..jst sm to uporablala pa nč..pa pol je tud una krema k se kup u lekarni EUCERIN neki tazga..pa sm dala za njo 14€pa ei nč ne pomaga..tko da sam to ti loh priporočam...
zju3 pa zvečer dobr oprt z milom proti mozoljem alpa pač za problematično kožo..pa nč stiskanja mozoljeu..če pa jih pač hočp skrt k je pač party pa te scene...pa uporab korektor..alpa pač greš k kozmetičarki da ti postiska te mozolje pa to...pa je bolš jst sm hodila h kozmetičarki pa me je isto mazala z eno kremo pa mi jfuul pomagala pa sm pol doma sam umivala si redno lice in lei zdei zdei mam sam še kšne par mozolčkou na licuu..Wink Wink
smoki • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 50
Re: težave z mozolji 26.8.2009 21:05
krema od vichy. fuł je fobra js sn tut meła zło vłik mozołjov in sm to uporabłała
in nimam skor nč weč tkoda kup stane pa 18€ ał neki tko! u lekarni se dobi
taka bela je pa zelen pokroučk ma (:
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: težave z mozolji 27.8.2009 8:31
PorceLan pravi:
vallykalove pravi:
PorceLan pravi:

Ja najprej mi je z neko paro, pol pa pač stiskala ):
Pa tu spodiii tak bolii auu.

jaa enaako fuL boLi.. sam js sm zdržala do konca.. drgač pa tut piling pa kremca eucerin Wink
FamilyGirl • Od: 23.10.2009 • Prispevkov: 65
Re: težave z mozolji 27.10.2009 10:57
To, kar so ti že puvadal, je čist prou, da pumaga. Seveda je še odvisno od človeka do človeka.
Jest si pa poleg stika, ki ga upurabljam, da mi izsuši muzole, kreme z ognjičem, s katero se namažem pred spanjem, še ene kreme, pa KAMILIČINIM milom (kamilca fuuul pumaga. Naprimer: skuhi si jo-najbolš kr dumačo, ne iz vrečke-pa si pejt pol z mlačno vodo po ubrazu, pa si tko ubraz ščist), s katerim se umijem zu3 pa zvečer. Ja, pumembno je, da se umivaš 2X dnevno. Če pa te nekdo šlata z rukami pu fejsu, pol ša še tretič.... uglaunem... jest poleg usega tega upurablam še jabolka, nektarine, pomaranče... preprosto sadje prerežem in si z eno polovico zdrgnem obraz. Sadje ima veliko vitamina in nahrani tvojo kožo.
Pa še nekaj pomembnega: 1. če imaš frfru, si ga spni s špangami, drugače ti lasje, v katerih je veliko umazanije (jasno, da se namere, še posebej če si v kakem velikem mestu), drgnejo ob mazolje na čelu in zato jih imaš še več.
2. Čim manj se maži z usemi tistimi izdelki (puder, pol uno za na veke... blablabla... itd.)
3. NE STISKAJ SI MOZOLOUUU!!!!!!! Men use sušolke praujo, da čim se mi kšn mici pici muzol nardi, naj si ga stisnem. ampak NE. One si jih kr v garderobi, kjer se preublačmo za športno, stiskajo, pol se pa nad flekim prtužujejo. Jest, k pa pučakam, da se mi muzol sam ut sebe sprau stran, se mi pa nč ne puzna.

No, kokr vidš ni use u kremah. Sadje, lasje,...

Upam, da sm kej pumagala.
Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.