Kako preboleti fanta?

Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Kako preboleti fanta? 16.11.2009 22:23
oila
Jst vs prosim če mi poveste kako prebolet fanta....jst sm tok u njega d nevm če je sploh možno d ga pozabem...
prosim dejte nasvete!!!
Tnxx u naprej!
SaRa* • Od: 17.11.2009 • Prispevkov: 27
Re: Kako preboleti fanta? 17.11.2009 16:24
ooi....glede tvojga uprašanja.....js mam tut zdej tak problem...on me je **** jst ga pa ne morm pozabt Crying or Very sad .....probi se poment s frendicami, dej se čim bol zaposlit d ne boš mela cajta d mislš nanj....najprej bo težku, pol pa boš vidla d bo mau lažje....res ti predlagm d se pomenš s frendicami....meni so moje pomagale Smile sicer ga neboš mogla prou pozabt, sam boš pa mau manj mislna na njega.....upm d sm kej pomagala Smile srečnu!!
Re: Kako preboleti fanta? 17.11.2009 20:24
oii..tnx za nasvete...sej po 2 mesch mi je šlo kr uredi..in pol me je spet prašu in spet ****..tkuu d zdej je še hujš :/...
hvala za nasvet bom upoštevala...
čauuč
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Kako preboleti fanta? 22.11.2009 19:06
js se še kr držim načela,d noben tip ni vredn objokovanja pa vsega tega...če te pusti,pač tist trenutk ti je bad ane...sam pol si pa začneš postavlat uprašanja a je vreden tega? A je kkšn bolši?to itk da A se je svet podru?itk da ne...več maš takih uprašanj,bolš je.spomn se kake slabe strani njegove,pa d je na kakem drugem ni,..pa tko naprej.skratka,ne se pustit da te spravi na tla.
Re: Kako preboleti fanta? 23.11.2009 22:44
anchycka pravi:
js se še kr držim načela,d noben tip ni vredn objokovanja pa vsega tega...če te pusti,pač tist trenutk ti je bad ane...sam pol si pa začneš postavlat uprašanja a je vreden tega? A je kkšn bolši?to itk da A se je svet podru?itk da ne...več maš takih uprašanj,bolš je.spomn se kake slabe strani njegove,pa d je na kakem drugem ni,..pa tko naprej.skratka,ne se pustit da te spravi na tla.

Tnx za nasvet! bom upoštevala! ^^

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.