skodrani lasje• miss12
• Od: 27.5.2009
skodrani lasje
21.8.2009 15:00
jz bi pa rabla kak nasvet okul čupe!
vem d je blo že dost takih tem odprtih ampk js bi rabla čupo za skodrane lase. zdej imam skodrane ampak ne tolk full zgori mam pa bolj raveni in mam full goste, dolge mal čez ramena.sm gledla že po spletu neki pa mi ni nobena čupca prou pala v oči kr za skodrane lase res ni nobene izbire. hvala za vsako slikco in nasvet! p.s.:ne pride v poštev da bi si ravnala lase kr mam že zdej poškodvane..... • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: skodrani lasje
21.8.2009 15:48
Če bi mela kratke, pol kaj takega mejbi??
Če nimaš tak fuul skodranih, pol si pusti dolge, pa kaki fru fru na stran, al paprečka na sredini... (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • march
• Od: 21.8.2009
21.8.2009 18:16
PorceLan pravi:Če bi mela kratke, pol kaj takega mejbi??
Če nimaš tak fuul skodranih, pol si pusti dolge, pa kaki fru fru na stran, al paprečka na sredini... (: pa probi štengce. ;* • miss12
21.8.2009 19:11
march pravi:
PorceLan pravi:
Če bi mela kratke, pol kaj takega mejbi??
Če nimaš tak fuul skodranih, pol si pusti dolge, pa kaki fru fru na stran, al paprečka na sredini... (: pa probi štengce. ;* ja mort pa res....mi je že ena frendica istu rekla sam zbirm pač rzlična mnenja ne... pol bom pa vidla kaj mi bo bl ustrezlu...hehe tnx • TheWoLf*
• Od: 24.4.2009
21.8.2009 21:56
heJ*..JsT imam isTi probLem..mam skodrane maL čez ramena..spredne maL kreJše..pa nimam enakomerno skodrane čist fuL Lepo..na vrhu so bol zavni zato use čudno izpade...usak dan si jih probam nekok drugače spet...da sm si usaj mal bl ušeč...sm ni mi pa sploh dobr da so tko čudni...več idej.??? hvaLa
[link] • TheWoLf*
21.8.2009 23:42
TheWoLf* pravi:heJ*..JsT imam isTi probLem..mam skodrane maL čez ramena..spredne maL kreJše..pa nimam enakomerno skodrane čist fuL Lepo..na vrhu so bol zavni zato use čudno izpade...usak dan si jih probam nekok drugače spet...da sm si usaj mal bl ušeč...sm ni mi pa sploh dobr da so tko čudni...več idej.??? hvaLa
[link] [link] Tm desno pri : Hair Style Spotlight...napiši curly in poTem išči..=D upam da Ti bo všeč...Tudi Js si s tem pomagam • Krissy
• Od: 9.4.2009
21.8.2009 23:53
miss12 pravi:jz bi pa rabla kak nasvet okul čupe!
vem d je blo že dost takih tem odprtih ampk js bi rabla čupo za skodrane lase. zdej imam skodrane ampak ne tolk full zgori mam pa bolj raveni in mam full goste, dolge mal čez ramena.sm gledla že po spletu neki pa mi ni nobena čupca prou pala v oči kr za skodrane lase res ni nobene izbire. hvala za vsako slikco in nasvet! p.s.:ne pride v poštev da bi si ravnala lase kr mam že zdej poškodvane..... No jst mam isti problem...sam da mam lase daljše...ful malo čup se da nrdit smi zdi če maš skodrane lase... • Insane
• Od: 12.7.2009
23.8.2009 1:41
jaz mam tui fuul skodrane.
in pač si trenutno dolge puščam spredne pa mam al nazaj z špangico al pa z trakom al pa naprej pač mam fru fru tak na stran.. meni to dobro izpade. nekak tak: [link] [link] • Screaam
• Od: 14.3.2009
26.8.2009 18:17
js mam tut tko kodraste. pa zdaj na stran.. zdaj pa razmišlam d bi se spredi postrigla na frufru ... pa me zzanima će mislite d bo uredu izpadl al pa če ma kira tak tnx za u naprej • TheWoLf*
26.8.2009 22:05
Screaam pravi:js mam tut tko kodraste. pa zdaj na stran.. zdaj pa razmišlam d bi se spredi postrigla na frufru ... pa me zzanima će mislite d bo uredu izpadl al pa če ma kira tak
tnx za u naprej heJ heJ...js kukr si vrjetnu že prebrala mam kodre..xD..no in pred kratkim sm se postrigla na fru fru pa zlo dobro izpade..zdej si sicer s5 puščam dolge ker sem se naveličala..drugače je pa meni še kar vredu.. aja pa lase moraš meti kar dolge da bo prišlo do izraza..čene je kot čelada z hribčki..=d... hf* • nuska16
26.8.2009 22:30
kok vam vella
js mam pa cist raune lase pa bi ubijala za to da bi mela usaj malo kodrane:'( • mali212
• Od: 7.2.2009
26.8.2009 22:48
Ja čaw folk jst mam pa afro čupco pa bi prašu če ma kdu kak nasvet kako čupco bi si naredu. Am ja likalnik pa bul ne pride v poštev kr mi pride čupa ku d bi se z elektriko igral • TheWoLf*
26.8.2009 22:50
nuska16 pravi:kok vam vella
js mam pa cist raune lase pa bi ubijala za to da bi mela usaj malo kodrane:'( ja to je to..js k sm bla mala sm mela čist ravne lase..in zelo sem si želela met kodre..zdaj je pa obratno...samo vrjami..skodrati jih je milionkrat laže kot zravnati.. • nikk
• Od: 29.5.2009
26.8.2009 23:25
mali212 pravi:Ja čaw folk jst mam pa afro čupco pa bi prašu če ma kdu kak nasvet kako čupco bi si naredu. Am ja likalnik pa bul ne pride v poštev kr mi pride čupa ku d bi se z elektriko igral
ce ne gre drugače se pa postriž na tak kratko.. pač čist kratno.. pa si pust mar centimetrov pa si delaj ježeka drugače pa ljudje, js mam idejo. js sm tut ena zlo nesrečnih s kodri vbistvu mam lepo skodrane, zgori mal raune, pa ful goste. in nameravam si narest takšen frufru: [link] to men ful lepo pride, pa mam ČIST iste lase, enako goste, enake barve, enako skraužlane kot ta na sliki. ker pa more frufru bit raun, si ga je treba usako jutro mal zmočit z vodo (sam frufru) pa ga sfenat z fenom in okroglo krtačo. da je raun. po moje je tak frufru in kodri ful uredu čupa. priporočam. • Screaam
27.8.2009 8:33
TheWoLf* pravi:
Screaam pravi:
js mam tut tko kodraste. pa zdaj na stran.. zdaj pa razmišlam d bi se spredi postrigla na frufru ... pa me zzanima će mislite d bo uredu izpadl al pa če ma kira tak
tnx za u naprej heJ heJ...js kukr si vrjetnu že prebrala mam kodre..xD..no in pred kratkim sm se postrigla na fru fru pa zlo dobro izpade..zdej si sicer s5 puščam dolge ker sem se naveličala..drugače je pa meni še kar vredu.. aja pa lase moraš meti kar dolge da bo prišlo do izraza..čene je kot čelada z hribčki..=d... hf* noo js mam lase do skor sredine hrbtaa in niaam glih ful skodranih sm tko ful valovite oz zvite xD niso oni lepi kodri.. ka res dobr prie.. ka potem spredi si likaš al kaj? kr si ful ne upaam postrižt na frufru d bo hecn izpadl. • TheWoLf*
27.8.2009 8:47
Screaam pravi:
TheWoLf* pravi:
Screaam pravi:
js mam tut tko kodraste. pa zdaj na stran.. zdaj pa razmišlam d bi se spredi postrigla na frufru ... pa me zzanima će mislite d bo uredu izpadl al pa če ma kira tak
tnx za u naprej heJ heJ...js kukr si vrjetnu že prebrala mam kodre..xD..no in pred kratkim sm se postrigla na fru fru pa zlo dobro izpade..zdej si sicer s5 puščam dolge ker sem se naveličala..drugače je pa meni še kar vredu.. aja pa lase moraš meti kar dolge da bo prišlo do izraza..čene je kot čelada z hribčki..=d... hf* noo js mam lase do skor sredine hrbtaa in niaam glih ful skodranih sm tko ful valovite oz zvite xD niso oni lepi kodri.. ka res dobr prie.. ka potem spredi si likaš al kaj? kr si ful ne upaam postrižt na frufru d bo hecn izpadl. ja spredi si jih ravnam..no sem si jih..sej če ti nebo všeč jih še vedno lahko spneš.. tko nazaj ali na stran kakor ti paše.. .. lahko pa poskusiš tudi z malo druugačnim fru-frujem..mislim tako na stran--> [link] • Screaam
27.8.2009 8:51
TheWoLf* pravi:
Screaam pravi:
TheWoLf* pravi:
Screaam pravi:
tnx za u naprej heJ heJ...js kukr si vrjetnu že prebrala mam kodre..xD..no in pred kratkim sm se postrigla na fru fru pa zlo dobro izpade..zdej si sicer s5 puščam dolge ker sem se naveličala..drugače je pa meni še kar vredu.. aja pa lase moraš meti kar dolge da bo prišlo do izraza..čene je kot čelada z hribčki..=d... hf* noo js mam lase do skor sredine hrbtaa in niaam glih ful skodranih sm tko ful valovite oz zvite xD niso oni lepi kodri.. ka res dobr prie.. ka potem spredi si likaš al kaj? kr si ful ne upaam postrižt na frufru d bo hecn izpadl. ja spredi si jih ravnam..no sem si jih..sej če ti nebo všeč jih še vedno lahko spneš.. tko nazaj ali na stran kakor ti paše.. .. lahko pa poskusiš tudi z malo druugačnim fru-frujem..mislim tako na stran--> [link] mm fuL ti hvaLa <33 zdaj sm se odločla d se grem postrižt ^^ sam js mam očale tut ane ... tko da omo vidlll ... sporočim kak bo.. • TheWoLf*
27.8.2009 13:25
Screaam pravi:
TheWoLf* pravi:
Screaam pravi:
TheWoLf* pravi:
Screaam pravi:
tnx za u naprej heJ heJ...js kukr si vrjetnu že prebrala mam kodre..xD..no in pred kratkim sm se postrigla na fru fru pa zlo dobro izpade..zdej si sicer s5 puščam dolge ker sem se naveličala..drugače je pa meni še kar vredu.. aja pa lase moraš meti kar dolge da bo prišlo do izraza..čene je kot čelada z hribčki..=d... hf* noo js mam lase do skor sredine hrbtaa in niaam glih ful skodranih sm tko ful valovite oz zvite xD niso oni lepi kodri.. ka res dobr prie.. ka potem spredi si likaš al kaj? kr si ful ne upaam postrižt na frufru d bo hecn izpadl. ja spredi si jih ravnam..no sem si jih..sej če ti nebo všeč jih še vedno lahko spneš.. tko nazaj ali na stran kakor ti paše.. .. lahko pa poskusiš tudi z malo druugačnim fru-frujem..mislim tako na stran--> [link] mm fuL ti hvaLa <33 zdaj sm se odločla d se grem postrižt ^^ sam js mam očale tut ane ... tko da omo vidlll ... sporočim kak bo.. he he ni zkaJ..<33..sporočii • Screaam
2.9.2009 19:37
FuuuLfUUUL hvala ful je najbolš izpAdL resno ... misla dm d bo nikakvo ampak res mi je bol ušeč k use do zeej ka sm mela fuuuuuL tnnnnnnxxx <33333 • Luchas
• Od: 15.11.2009
15.11.2009 14:57
Screaam pravi:FuuuLfUUUL hvala ful je najbolš izpAdL
resno ... misla dm d bo nikakvo ampak res mi je bol ušeč k use do zeej ka sm mela fuuuuuL tnnnnnnxxx <33333 Cau. Vem da je ze precej casa od tega posta, sam me res zanima kako to zgleda, na kaksn nacin si postrizena da to deluje. Jz imam precej skodrane lasje in si ze leta fuul zelim frufru sam vsakic ko to omenim kaki frizerki, me preprica da to ni dobra ideja...sm ze nekak obupala, sam v resnici si pa to res zelim. :O Opises na kak nacin so te postrigl? in kje? in ali si moras frufru skoz ravnati? Mas mogoce kako sliko? Bi mi jo poslala ma mail? • nikk
16.11.2009 12:49
hej ljudje no jas mam take lase -> [link] TOČNO take.. enako skodrane & enako dauge samo da so moji ful temno rjavi.. no nekaj bi naredla za POŽIVITEV svoje čupe.. likat si jih res ne morem ker to preveč škodi.. mogoče kaki prameni ? :/ samo se nočem preveč barvat.. frufru mam samo mi je obupno prišo in sem happy do neba da je končno tak zrasteu da mi gre krepko čez oke in čakam da se dokončno doraste veliko mam teh obročkov in mi še kar paše samo sem za moj okus videti preveč FINA.. :/ mam bol rock stil pa to.. kaj predlagate da bi malo spremenila svojo frizuro.. • Smutzy
• Od: 12.4.2009
16.11.2009 14:11
nikk pravi:hej ljudje
no jas mam take lase -> [link] TOČNO take.. enako skodrane & enako dauge samo da so moji ful temno rjavi.. no nekaj bi naredla za POŽIVITEV svoje čupe.. likat si jih res ne morem ker to preveč škodi.. mogoče kaki prameni ? :/ samo se nočem preveč barvat.. frufru mam samo mi je obupno prišo in sem happy do neba da je končno tak zrasteu da mi gre krepko čez oke in čakam da se dokončno doraste veliko mam teh obročkov in mi še kar paše samo sem za moj okus videti preveč FINA.. :/ mam bol rock stil pa to.. kaj predlagate da bi malo spremenila svojo frizuro.. Hm..ne vem. Lohko bi se malo na stopničke postrigla. Sam loh de bi se ti pole mal bolj skraužlale ne ;S • nikk
17.11.2009 16:47
sem mela stopničke pa ni blo nobenga efekta
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.