Iščem punco!• Primoz23
• Od: 21.11.2009
Iščem punco!
21.11.2009 18:20
Prihajam iz Gorenjskega bolj natančno iz Poljanske doline....21.11 je bila EKO TRŽNICA na Bledu in spoznal sem eno zelooo luštkano punco.Nažalost mi je prehitro ušla zato prosim za pomoč,če jo kdo pozna bi bil zelo vesel,če lahko dobim kakšne informacije-hvalaa zelooo vsem!!!Malce pomoči...hodi na Gimnazijo Jesenice slika je pa na povezavi..
[link] je pa punca če gledaš sliko čisto zgoraj od leve strani 3-a v vrsti.Hvala vsem za kakoršne koli inf.Če je na facebooku ali kjer koli drugje prosim za pomoč...Hvala ...kaj naj rečem želim jo pač spoznat. • anchycka
• Od: 25.5.2009
Re: Iščem punco!
22.11.2009 16:39
Če sm prou zračunala je ona potem 93 letnik,sklepam,če je drugi letnik.drgač pa probi naslednje: na fb upiš gimnazija jesenice pa bo zihr kdo iz tm gor,če bo pa kdo isti letnik pa sploh super.mal povpraši.pa boš zihr jo najdu,js zmeri če rabm xD pa velik sreče • frufru
• Od: 21.10.2009
Re: Iščem punco!
22.11.2009 20:07
EJ PRIMOŽ !!!
LEPO JE VIDT DA JO IŠČEŠ TKO SE VIDI KOLKO TI JE DO NJE!!! LAHKO BO VESELA ČE JO BOŠ NAJDU!! fsm • Primoz23
• Od: 21.11.2009
hmmm
22.11.2009 20:13
Hjaaaa mal bo težka malce me skrbi,da jo pač ne bom dobil nikjer...nooo pa vseno upam,da se bo kaj dobilo.Fajn punca sicer bi jo bilo lepše spoznat še bolj pa vseno težka bo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.