Zaljubljena v simpaijo od prijateljice.

karin12 • Od: 18.3.2009 • Prispevkov: 3
Zaljubljena v simpaijo od prijateljice. 23.3.2009 17:38
No js sm u eni zlo zakomlpicirani situaciji pa vs lepo prosm da napišete kai bi vi nrdil na mojm mestu.

No moja naibolša prjatlca je že ene 2 let zaljubljena u enga mojga sošolca. In do zdei on men sploh ni biu ušeč sm sm pa opazila da me zadnje čase skos gleda, se hoče z mano pogovarjat in na msn-ju me vednu klika.
Seveda je tut fuul lušn..in men je zdei ratou on ušeč..in tu fain ušeč.
In zdei nevem kai nai nrdim.

1. Nevem če sm js njemu zares ušeč al ne.
2. Nočem prizadet svoje prjatlce
3. Vednu bul mi je ušeč

Prosim za nasvete.

Hvala
Fuucking.Baby. • Od: 13.10.2008 • Prispevkov: 18
Re: Zaljubljena v simpaijo od prijateljice. 23.3.2009 18:46
karin12 pravi:
No js sm u eni zlo zakomlpicirani situaciji pa vs lepo prosm da napišete kai bi vi nrdil na mojm mestu.

No moja naibolša prjatlca je že ene 2 let zaljubljena u enga mojga sošolca. In do zdei on men sploh ni biu ušeč sm sm pa opazila da me zadnje čase skos gleda, se hoče z mano pogovarjat in na msn-ju me vednu klika.

3. Vednu bul mi je ušeč

Prosim za nasvete.

Hvala

oh,to bi tm na temi pomagejmo si pr fantih lhk napisalaa.ane?
drgač,pa lej. res morš vedt če si zalublene vanga. in pol če ugotoviš d si totalno vanga pač bod iskrena do frendice. tut men se je to zgodilo. zalubla sn se v ud bf. lubejzen.
in enkrat sn jo na msn.ju kliknala in ji rekla d mi je nekdo ušeč,sam d mi je to fuul grozn priznat. in čez cajt so usi vedl d ga mam rada,sam on k še zdej neve. bf. sn pa itk povedla. pa sma zdj še več skp.(:
karin12 • Od: 18.3.2009 • Prispevkov: 3
Re: Zaljubljena v simpaijo od prijateljice. 23.3.2009 18:51
Fuucking.Baby. pravi:
karin12 pravi:

3. Vednu bul mi je ušeč

Prosim za nasvete.

Hvala

oh,to bi tm na temi pomagejmo si pr fantih lhk napisalaa.ane?
drgač,pa lej. res morš vedt če si zalublene vanga. in pol če ugotoviš d si totalno vanga pač bod iskrena do frendice. tut men se je to zgodilo. zalubla sn se v ud bf. lubejzen.
in enkrat sn jo na msn.ju kliknala in ji rekla d mi je nekdo ušeč,sam d mi je to fuul grozn priznat. in čez cajt so usi vedl d ga mam rada,sam on k še zdej neve. bf. sn pa itk povedla. pa sma zdj še več skp.(:

Bom drugič če bom mela še kak tak problem tja napisala. (:
Drugač pa res res res hvala.
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: Zaljubljena v simpaijo od prijateljice. 23.3.2009 19:48
Am...js tud tko mislm....pač morš res ugotout če si vajn....in seveda če je on vate Very Happy ....
Tko da ti se zdei kr pogovarji po msnji pa tko....pa bosta vidla pol kko naprej.... Smile
In če ugotoviš da si res fuuulll fuuuull vajn pol se pa morš poment s svojo frendico....
in ji pač use povedt kko in kai.....
Nč...upam da sm kei pomagala...
drgač pa...Fsm* Bayy**

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.