bi kdaj zavrtel/a čas nazaj?

bi kdaj zavrtel/a čas nazaj?
da
98%
 98%  [ 60 ]
ne
1%
 1%  [ 1 ]
ne vem
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 61

new • Od: 23.5.2009 • Prispevkov: 85
bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 3.10.2009 16:36
oila.
jest sm mela kr ene parkrat tak filing da sm neki narobe nardila...npr...povedala nekaj kar ne bi smela, nepremiselno odgovorila na kkšno pomembno vrašanje...(u šol...al pa pr fantih..),se nism učila sprot za šolo...

...in pol bi nairai čs ZAVRTELA NAZAJ.
...pa se na žalost ne da.

kai pa kei pr vs.?..no sei itaq da bi naiibrž vsakdo hotu kdai čs zavrtet nazai...napište kak primer...

čauu.uživeite.
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 3.10.2009 18:27
ja.js mam dostkrat tak filing Smile ponavad je to pol k sm bla s kakšnim tipom in sma šla pol narazn.pol si pa želim, da sploh neb bla nikol z njim xD drugač je pa tut kej druzga npr. da sm u družbi pa sm pol kakšno neumno bleknla.in pol se bi najrajš u zemljo pogreznla tut pol po enmu mescu ko se še spomnm Very Happy
Pupika • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 138
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 3.10.2009 19:06
to se mi je zgodl letos polet
eni družinski prjatli so pršli z belgije za 1 mesec pa 1 teden v slovenijo
pa pr nam živel

in pač med njime je biu on-tko je biu sexi
str je biu 14 pa full mi je biu všeč
pol smo se pa hodl kopat pa sm ga spravla skup z eno babo in onadva sta pač hodla
1 dan preden so šli nazai mi je pa povedu da je v bistu vame pa ne v njo
tko da sm zapravla 1 mesec ko bi se lahk mela fajn

še zdej sm sad
ko on nebo nikol zvedu:( Sad Rolling Eyes
SrAmEzLjIvKa • Od: 19.8.2009 • Prispevkov: 36
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 3.10.2009 22:19
oh ja...dostikrat bi zavrtela cajt nazaj...ko sem mela priložnost hodit z enim tipom, pa se nisem trudla za to... Confused ...

al pa ko se celi teden čez počitnice nisn nič učila...pol pa sem ugotovla, da bi se v bistvu mogla...pa sem se zadni dan večer, pa potem še v ponedelek vjutro učila Confused Confused
lol

al pa da nisem šla na smučanje v petem klasi...ko so se baje meli čudovito Crying or Very sad

pa tipu, v kerega sem bla, sem rekla, da je smotan, ker me je raz**zdo Crying or Very sad

pa punokrat, ko sn bla do koga nesramna pa se skregala z njim...pa mi je pol tak žau gratalo... Crying or Very sad Crying or Very sad ..

res škoda da se včasih ne da zavrtet časa nazaj Sad Crying or Very sad
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 4.10.2009 10:27
js bi ga naprej zasuku
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 4.10.2009 10:29
Js bi zavrtela čas nazaj tam nekje do decembra 2oo8..ker nebi spoznala neke osebe in bi blo vse uredu..
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 4.10.2009 10:31
Jas bi ga še enkrat čisto na začetek ko se še nisem niti rodila (:
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 4.10.2009 12:18
bi zavrtela za 2 leti nazaj.Ko nisem povedala,da ga mam sito tok rada ko je meu on mene tarat. drugače pa..se sprijaznim s sedanjostjo (:
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 4.10.2009 19:11
jst bi zavrtela čs nazaj na tist dan ko sm se rodila.
da bi se rodiu drug člowek in ne jst !
sowražm svoj lajf..

Love, Peace, Freedom.
lola00 • Od: 13.9.2009 • Prispevkov: 28
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 4.10.2009 22:42
eii..ja tudi pri meni se je že zgodiloo...da bi zavrtela cajt nazaj..ma ne samoo enkrat...:/
fuck lifeeee Sad
missCOOKIE • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 49
ZAKAJ BI ZAVRTELA ČAS NAZAJ 30.10.2009 14:26
Hej

BOM PA POVEDALA SVOJO ZGODBO.
ZAKAJ BI ZAVRTELA ČAS NAZAJ.

Lej če se ti nena da brat..ayde..ampak POSKUSIŠ LAHKO,.

VRNIMO SE V 4 sept.2008

Imeli smo pouk. seveda četrtek.
zato sma imeli z BF 6 ur. zaradi nemščine.
ko se je končalo, sma se počasi odpravljali iz šole in se med tem pogovarjale o
veliko stvareh. in grema..pa je šel mimo naju en fant ki ga seveda nisem opazila
pa pravi moja best frendica: poglej tega tipa! strašansko lušn je.
a sem jo ignorirala tako kot jo za vse druge fante.
a v sebi sem se zavedala da sem storila napako.
ona je pa postajala obsedena z njim. bilo mi je že use bwz. samo o njem še je govorila. nič drugega kot samo on, on,on.
in ta ON...je šlo takoo daleč da je vse izvedel. a ona je mene za vse obkrivila,.
da sem jas tista ki je obsedena z njim, in ga zasledovala.
in zgodilo se je.
ko sem ob četrtkih hodila na avtobus, je bil tam a ne zato ker bi bil vame ravno obratno
sovražil me je brez razloga,oziroma razlogom ki ni bil resničen.
in srce se mi je paralo. ker je bil vsak dan trežji,hujši.
enkrat je celo hotel priti do mene a sem ga prepozno opazila..bila sem že predaleč od njega.
najhuje od vsega je bilo pa da sem se s tem zaljubila v njega. a mi je zasrala življenje. ona ki me je obkrivila vsega. dovolj mi je bilo! ko je enkrat spet začela govoriti o njem sem se vstala in jo pred vsemi nadrla. tako da sem depresivna ratala.
po končani uri me je vprašala kaj je zmano. kaj je z mano. ZARIBALA SI MI LAJF. jaz morem trpeti zaradi tebe! ti pa uživaš kot da se nx ni zgodilo! dovolj mi je laži. šla boš do njega in mu povedala resnico! a ni hotela. in ko sem že mislila da bom umrla od tega in živcev, sem postala pozitivna. nevem zakaj. začela sem poslušati pozitivno skladbo..(i'm just a kid, & life's a night mare). in kmalu je šlo vse lažje.
moji drugi prijateljici sem rekla naj mu pove resnico da nisem jas nič kriva. in pristala je na to. pomagala mi je ko mi je šlo najhuje. in on jo je razumel. potem smo se zmenili da se ji bomo maščevali. ker je bila oan še vedno vanj, in vse je šlo po maslu.
življenje se mi je takoj obrnilo na bolje. res da sem ga ZELOO hitro prebolela. in zdaj je samo senca..v mojem življenju.
čeprav boleča ker v to zgodbo nisem napisala vsaj 1/2 stvari.
ampak navsezadnje je zadnje leto na naši šoli.
Very Happy
ne sovražim ga in nikoli ga nisem.
zaradi njega sem spoznala da je na svetu veliko lepih dedov takih kot je on.
zaradi njega sem našla glasbo v kateri se prepoznam.
zaradi njega imam pozitivno življenje ko sem mislila da bo prepozno.
Hvala ti da si mi dal vedeti da je življenje lahko lepše.
Morda čez 10 let se boš spomnil tega kar si doživel, ker jaz tega ne bom pozabila.

hvala ti.

GLASBA V KATERI SEM SE PREPOZNALA KO MI JE BILO NAJTEŽJE:

[povezava]

in če bi lahko.-..bi zavrtela čas nazaj da te tisti dan ne bi srečala
newem kaj je hotela usoda s tem povedati..ampak
rada bi vedela kaj bi se zgodilo če te tisti dan ne bi srečala..
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 30.10.2009 15:47
lepa zgodbica.......
in lepo da si pozitivne stvari vun potegnla....

jas bi pa zavrtel cajt nazaj do 4-5 leta ker te sem še bil čist brez skrbi pa sem se sam fajn mel....
Annnnnnc • Od: 18.7.2009 • Prispevkov: 113
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 30.10.2009 18:34
upraaaš me ćez 10łeet.k zdej usi hoćmo odrastit na hitr kr nam staarši kaj ne dovolijo k smo še premlaadi p taake foore.sam je otroštvo res neki najleepšga.k st.mama mi velikraat govori da bi dala use na sveetu d bi še šla enkrat u šoolo.in js si mislim pa ti si noora.sam vrjeetn bomo tut mi ćez neki caajta tak govoril..drgaać pa ja ućasih bi zavrteela ćas nazaj k sm kaj bedneega rekla al pa nardila.sam na nek naćin vrjaamem v usodo.k ućasih premišljuješ ka pa ĆE bi blo tist drgaać.ka pa ĆE..saam vrjeetn kar nam je usojeeno se bo tut nardil..
SaBiii • Od: 10.10.2008 • Prispevkov: 59
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 30.10.2009 21:52
Jaaaa, ko bi se usaj dal zavrtet cajt nazaj..
Summer 09 ... Najbolš sm se mela ta poletje in full rada bi de bi se zgodiu še 1x...
**** hvala ti za use objeme in lupčke =/ želim si, da bi še trajal..in trajal...
In ja..žau mi je de ti takrat nism povedla de te mam tko zlo rada in da sem fulll zalublena u tebe, čeprou sm misla de bo sam poletna ljubezn use skup..
Ampak ni bla..Poletje se je pol končal, pač razdalja je prevlka de bi še kr "bla skup" in niti na msnji ne klikneš več.. Hudo mi je, zto kr te mam še kr rada in te pogrešam </3
No, če bi čas zavrtela nazaj bi ti lahk to povedla in mugoče, res mugoče bi mi oblubu de nikol ne bo konc(in mugoče se neb končal tko kot se je)..
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 31.10.2009 20:36
o sh*t jaaa...
joooo ka bi js zavrtela čas nazaiii...
ou ti m*tr! Sad
zdj so mi kr souze z oči wn šle... Crying or Very sad
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
AAAAAAA!! Crying or Very sad *********** Crying or Very sad
FAAAAAAAAAAAQ!!!
Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad Sad Crying or Very sad
LonaaLoveSummer • Od: 12.8.2009 • Prispevkov: 40
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 1.11.2009 13:06
jst bi cs zavrtela nzaj do tkrt k smo bli se mjhni frocki pa cist brez skrbi...ne p tko k je zeiii use zmesan....tkrt je blo tko lpo cis pa brez skrbi zj pa use nrobe..tipi alko....pa zlomleni hearti pa te fore... sam skoda d se neda...
asdf123 • Od: 14.7.2009 • Prispevkov: 11
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 1.11.2009 19:05
jaz pa časa nebi zavrtela nazaj. Res je da marsikatero napako obžalujem,ampak če bi mela možnost kaj spremeniti zagotovo nebi nič spremenila,ker iz napak se učimo in s tem ko sem delala te napake sem se naučila marsikaj o življenju. Življenje gre pač naprej in sprijazniti se moramo s tem =)
have fun :* ;D
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 1.11.2009 19:54
sandriii pravi:
jaz pa časa nebi zavrtela nazaj. Res je da marsikatero napako obžalujem,ampak če bi mela možnost kaj spremeniti zagotovo nebi nič spremenila,ker iz napak se učimo in s tem ko sem delala te napake sem se naučila marsikaj o življenju. Življenje gre pač naprej in sprijazniti se moramo s tem =)
have fun :* ;D

enakoo.^
SaRa* • Od: 17.11.2009 • Prispevkov: 27
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 18.11.2009 17:38
jst bi ga tut zavrtela nazaj....na poletje 2009 Very Happy zakon blo...zdej pa Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
limonaa • Od: 22.10.2009 • Prispevkov: 36
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 19.11.2009 18:03
jaaaaa js bi isto to zlo rada nazaj prevrtela čs učasih . za enga tipa k sva si bla ful ušeč skos sva se zajbavala biu mi je dobr prjatu . skos mi je nakazvou kok sm mu ušeč ampak js sm pa bla pol z drugim kar mi je šezmeri žou , k je blo itk use tok hitr konc pa sploh mi ni biu kej preveč ušeč . pol sva se pa z unim k mi je biu resnično ušeč čist oddaljila , prejšnič k sm ga pa srečala je blo pa spet use tko k učasih ;$ ohja k usaj takrt nebi tok **** . & tut za druge stavri mi je žou zato da sm se skregala gdaj s kšno prjatlco al pa da ji nism usega povedala ker vem kok ona men zaupa in js tut nje in bi ji mogla že prej povedat . ampak use je za neki dobr [: zdej vem kaj v prihodnosti nesmem delat pa kaj bolš da nrdim tko da mi je po eni strani žou po drugi pa ne tok .
Krissy • Od: 9.4.2009 • Prispevkov: 78
Re: bi kdaj zavrtel/a čas nazaj? 19.11.2009 18:13
jst bi ga tut...kšn krat sam za mal časa..kšn krt pa kr od tkrat k sm se rodilaa..
zdej k sva s tipom končala po enem letu in 3 mescah je tko ful kriza..tkoj bi šla nzaj kdr sva se spoznala k je blo took lepo..žau se neda..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.