LOVE

KatjaVirus • Od: 12.4.2010 • Prispevkov: 36
LOVE 12.6.2010 22:54
haj**
js bi ful nasvet rabla.. no..končno sm enga tipa po 1 letu prebolela. in sm pač bla na valeti in sm se zalubla na pru pogled. no js tega tipa na fb-ju dodam, ga uprašam za msn on prc da, js pol ga dudam in ma za on sporočil tamu napisan pač <3________<3
seprau d ma punco.. men se je svet pudru. ka nej nrdim.. a ga lh usvujim?
PLIZZ PUMAGITE, FUL NUCAM VŠ NASVET
maichy • Od: 28.11.2009 • Prispevkov: 11
Re: LOVE 12.6.2010 23:06
Jas ti svetujem da zdaj vse skup pustiš en čas na miru ... ker če moš tipu gnjavla in podobno te bo zasovržil in pol lahko vse skup pozabiš ... 2 pa je to ne ... tudi če bo tip tisto punco pustil zaradi tebe ,... pa ti že s tem da vedet da je prasec ker je babo pustil za drugo .. in pol se lahko kar pripraviš da se pri tebi lahko zgodi enako Wink poznam jaz takšne situacije .. pusti tipa za en čas pri miru al pa se meni z njim čist na izi pa ne guši mu vsakič ko je na msn ... ekrat na tedn ga klki in vzpostavi z njim za začetek prijateljstvo [/list]
CalmeMassa • Od: 13.5.2010 • Prispevkov: 22
Re: LOVE 13.6.2010 1:31
KatjaVirus pravi:
haj**
js bi ful nasvet rabla.. no..končno sm enga tipa po 1 letu prebolela. in sm pač bla na valeti in sm se zalubla na pru pogled. no js tega tipa na fb-ju dodam, ga uprašam za msn on prc da, js pol ga dudam in ma za on sporočil tamu napisan pač <3________<3
seprau d ma punco.. men se je svet pudru. ka nej nrdim.. a ga lh usvujim?
PLIZZ PUMAGITE, FUL NUCAM VŠ NASVET

če ma punco peit stran. js sm bla u enga 3 leta zaljublna in je to izkoristu za sex. prebolevala sm ga 3 mesce, uklučno z rezanjem in podobnim, kr mi je pomenu USE na svetu, pa je meu zravn še 2 drugi ****. nwm kko bi se ti počutla če bi tvoiga tia začela ena druga osvajat. ni prijetn, vrjem.
po drugi strani pa... kdo je reku da ma ****? sej ni blo napisano ime. kr tipi če majo kakršne kol srčke na msn ju zravn napišejo ime od te punce če hodtta. lahko da si mu ušeč in je to napisu zate. upraši ga, sj nemorš nč zgubit. če pa ma punco pa peit raj stran.
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: LOVE 13.6.2010 12:07
jst ti tkole powem: ne draži strupene kače. če ma on punco pol ne dražit pa osvajat, k ni prijetno če ma model punco pa ga pol druga osvaja, mam izkušne in werjem, nočeš si tega. k pol te bo še zasovražu in če bosta kdaj onadva šla narazn p boš ti kei probavala te ne bo šmirglou 2%.

upoštevej prejšna 2 posta. še najbolš bo Wink.
Re: LOVE 13.6.2010 14:06
ne... sej je meu u srčkih napisan ime, js nism napisala..kr nebom imenu dajala ne.. am.. JA HVALA FUL USEM ZA NASVETE
BOM UPOŠTEVALA.
sam fora je u tem, d me je na valeti skos gledu in mi je pomahu.mislm HALO?
xD
katja67 • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 29
Re: LOVE 15.6.2010 13:47
Ja lej velik fantu osvaja punce pa tut če ima punco al pa nima sej veš da nekateri so potrebni al pa ženskarji***. Nwm vprašaj ga prvo če ima punco
VELIKO SREČE Smile
metalfreak • Od: 25.7.2009 • Prispevkov: 25
Re: LOVE 15.6.2010 17:33
katja. vrjetn maš pod 20 let. pa tud pod 30 bi pršl u to kategorijo. mlada si še... ni ti ga treba nujno uplent, k vrjem, lohka sanjamo o potencialnih princih na belih konjih, ampak pol se izkaže da so več kt to.. js sm isto 1 let nazaj čist noro bla zatraana u zasedenga tipa, donc sm zvedla, da je en tip, k sva bla že skor skp od druge - ene izmed mojih frendic zvedu, da je vanga... in se nama je podrl kakršn kol pecanje, k so mi pač frendi na 1. mestu...

zdj, če ti model ful pomen, ti bod sam čim bl sproščena z nemu, uspostau stik kt s prjatlam... nubene hinavšne prot njegou punc prosm.. če ni ta prava, bota mela u roku 2h mescou probleme, in ti boš tm da ga boš tolažila... med komu mislš da se bo pol spletla najtesnejša vez?
Re: LOVE 15.6.2010 17:37
hvala hvala hvala hvala..Very Happy
ful ste mi usi pumagal
sam js sm se zdej udločla d ga bom pstila čis premer. tko d sm ga na nek način že prebolela:D
CalmeMassa • Od: 13.5.2010 • Prispevkov: 22
Re: LOVE 16.6.2010 1:43
KatjaVirus pravi:
hvala hvala hvala hvala..Very Happy
ful ste mi usi pumagal
sam js sm se zdej udločla d ga bom pstila čis premer. tko d sm ga na nek način že prebolela:D

prou maš Smile pa bz se obremenjevat glede fantou ... je hudo ampak nakoncu usaki uspe Smile)
katja67 • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 29
Re: LOVE 16.6.2010 13:54
prou maš Smile
Vsi fanti so kot straniščne školke nekateri so zasedeni nekateri pa so pokvarjeni Razz
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: LOVE 16.6.2010 14:39
če ma tip babo ne diraj... mal pomisl kk bi blo če bi ti mela tipa pa bi ti ga ena hotla spelat...ne gre to tk....sj mogoč boš pa pršla kdaj na vrsto, nikol se ne ve Wink Very Happy
Re: LOVE 16.6.2010 20:16
jst spt neki ne vem oO
<.<
msn. D: <
Re: LOVE 16.6.2010 20:48
no am.. xD
js sm dala priložnost eno še pač enmu k je že 2 let u mene:D
in sm ugutuvila d sm noro zalubljena:)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.