Zaljubljena u prijatelja.

mooni • Od: 14.11.2009 • Prispevkov: 3
Zaljubljena u prijatelja. 14.11.2009 1:11
Bom še jst povedala svojo zgodbo, verjamem da je podobnih na pretek, ampak jas nujno rabim nasvete. Razz Mogoče se vam ne bo dal brat, kr je mau bol dolga zgodba, ampak bom fseen poskusla. Wink

No torej, napočil je september in s tem nova šola. Ful me je bilo strah ( poznala sm samo eno iz osoune, ki je na srečo pristala tudi z mano v razredu) novih obrazov, sploh pa tega, če se bom z novimi sošolci in sošolkami dobro ujela ... To je kmalu minilo, ampak se je zame pojavila nova težava. Smile Po enem mesecu mi je postau ušeč sošolec. Zelo ušeč. In sicer imamo pouk, sledili sta dve uri informatike. Razdeljeni smo u skupine, in jas sm u skupini z njim. Začelo se je vse tako spontano, sploh nism pričakovala ... Torej bili smo pri informatiki, in sedima skupaj, saj moramo sedeti tko kot smo po redovalnci, saj naj bi si nas tako učitelj najbolj zapomnil. Preden se je pouk sploh začeu, smo v računalniški učilnici kar usi odhiteli za računalnike. Vsedli smo se in ta moja simpatija je imela skrite bonbone, katere je kasneje tudi moja sošolka odkrila in takoj je hotela da ji ponudi. Ampak on ji hoteu ... Ko je ta sošolka odšla proč, jih je meni takoj ponudil, takrat sem odklonila saj sem imela žvečilno. Vsest smo se mogli v klopi saj je piršel učitelj. Med teorijo, me je ta sošolec neprestano gledau, kasneje nam je učitelj naročil naj se usedemo za računalnike, in on je kar moj računalnik potegnil bo svojega & tako naj bi vse naloge naredila skupaj. Je drugač ful fajn fant, zelo na hece in ful prijazn ... Skupaj sma torej rešvala naloge in se smejala, enkrat mi je celo pomežiknil. Seveda sem se skoraj stopila. Poleg njega je sedel tudi en sošolec, ki me je prosil za pomoč in seveda sem mu pomagala, ampak me je ta simpatija v trenutku ko sem se jas ustala povlekla nazaj, češ da boma prvo midva naredila fse naloge (toni zdej reko tko grobo, ampak u hecu; ko sm poleg njega me ceu čas spraulja u smeh), povlekeu me je, jas pa sm še kar silila naprej, da bi pomagala drugemu sošolcu, nato pa me je prijel za roko in me nekaj časa držau ... Jst sm cela otrpnila in roko položila na mizo, nakar je on njegovo roko še kar držal nad mojo. Kasneje jo je tudi spustil. Jas sm cela otrpnila nism vedela kaj naj naredim, ampak on se je vedel čisto normalno, in kasneje sm se tudi jas bolj sprostila. Pri razredni uri smo tudi nekaj delali u skupinah in me je ceu čas "rukau" z nogo in se mi tako nežno smejau. No .. torej danes, ko je bil petek smo spet imeli informatiko ... In je spet naredil enako; računalnika skupaj in delat naloge .. SKUPAJ. Večkrat sma se smejala, me prijel za roko in me dalj časa ni spustil, s sošolcem se je pogovarjau, kr prek mene in se naslanjau name in tko. Naenkrat sma se oba pogledala da bi drug drugemu nekaj povedala, ko sma naenkrat oba utihnila. Med nama je nastala tišine in sma se najmanj pou minute samo gledala, kasneje pa so moje oči zdrsnila na njegove ustnice (upam, da ni opaziu Razz). Večkrat se mi tudi smeji in mi namenja lepe poglede. Torej, bilo je konec ure, ko je sledil glauni odmor in ura matematike. Ni imeu naloge in sm mu dala za prepisat, kr me je tko lepo prosil. Razz Obstala sm pred razredom, kr sm čakala še eno sošolko, medtem pa me je on zavzeto iskal, saj je biu nekaj korakou pred menoj. Ko je videl kje sm, je takoj prišel k meni in z menoj počakau na prijateljico. Ko smo hodili po stopnicah do učilnice v kateri smo imeli pouk, sm jst hodla za njim, in se je večkrat vmes tudi zanalašč zasutavil, tko da sm se dejansko zaletela v njega .. Medtem ko smo hodili po stopnicah je sošolka rekla; vidva pa sta zaljubljena. Jst sm ji že namenila tist pogled, ki ni pomenil nič dobrega, od njega pa sm pričakovala da se bo tko kot vsak fant hotek iz tega izmazati in bo rekel; daj noo, nea s takimi al pa kej tazga. Amapk ne bilo je popolnoma drugače. Bil je tiho prav tako kot jas, in takoj prekopil na drugo temo. Bila sem zelo vesela, da je menjau temo splo nwm zakaj. No v glaunem to je to, v bisto je še več, ampak to je bistveno. Smile Zdaj pa; sošolki ki vesta da mi je ušeč, mi pravita da sem mu zelo ušeč in use. Ampak jas nism prepičana in bi se rada prepričala. Nimam še njegovega msn-ja, ampak ga dobim, si ga bom sama priskrbela. Moj problem je oz. vas prosim za nasvet kako naj mu povem, da mi je ušeč. Jas bi mu rada ful povedala v obraz na samem, da bi vidla kako bi odreagirau in kr je ful na hece, se bojim, da bo misliu, da se delam norca ali pa kej takega, tu je tut problem, da nikoli nisma sama & poleg tega se bojim še ful, da če mu povem, da bo on to povedau enemu sošolcu in kasneje bo to vedla cela šola, tega pa jas nočem. In res bi bila hvalžena za kakšn nasvet, ki mi ga lahko date glede na to zgodbo, ki sem vam jo zaupala. Hvala!
MilosR • Od: 16.6.2009 • Prispevkov: 161
Re: Zaljubljena u prijatelja. 14.11.2009 13:34
No, pomoje se čist preveč sekiraš, ful je očitno, da si mu ušeč.
Lahko ga povabiš kam, in če vama bo kul mu pač povej. Pa nevem kaj bi blo narobe če bi povedu kakem frendu? Sj to, da ti je nekdo všeč je čist normalno. Pa sploh to ni neka senzacija, da bi vsa šola zvedla.
Re: Zaljubljena u prijatelja. 14.11.2009 19:10
MilosR pravi:
No, pomoje se čist preveč sekiraš, ful je očitno, da si mu ušeč.
Lahko ga povabiš kam, in če vama bo kul mu pač povej. Pa nevem kaj bi blo narobe če bi povedu kakem frendu? Sj to, da ti je nekdo všeč je čist normalno. Pa sploh to ni neka senzacija, da bi vsa šola zvedla.

Ja sej to mi tut usidrugi frendi pravijo in to .. Ampak mene ni strah točno tga zdaj da bo ffrendu povedu, kr je res normalno to, ampak pol npr, da mu nisem všeč, pa bi se norca delau z mene, ko bi zvedo. Smile Tega me je ful strah. Wink Drugač pa hvala za odgovor. Razz
Re: Zaljubljena u prijatelja. 15.11.2009 11:38
Ah, glede na to kaj si napisala, lahko predpostavimo, da je fajn fant in verjamem, da se ne bo. Če pa se bo, je pa res otročji. Ampak, se ne rabiš sekirat, ker si mu itak všečSmile. Če ne bi že tvoji frendici zaniku, da sta zaljubljena.
Re: Zaljubljena u prijatelja. 15.11.2009 15:57
MilosR pravi:
Ah, glede na to kaj si napisala, lahko predpostavimo, da je fajn fant in verjamem, da se ne bo. Če pa se bo, je pa res otročji. Ampak, se ne rabiš sekirat, ker si mu itak všečSmile. Če ne bi že tvoji frendici zaniku, da sta zaljubljena.

Ja sej to usi pravjo. Razz Res ful hvala za nasvete. :*
Re: Zaljubljena u prijatelja. 15.11.2009 18:18
Ni za kj, pa vso srečo:*
Ribica • Od: 4.11.2009 • Prispevkov: 102
Re: Zaljubljena u prijatelja. 16.11.2009 0:01
ja no sej je več kot očitno d si mu ušeč. tko da če mu poveš bo sigurn use uredu. pa sporoč razplet Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.