Napačna telefonska številka fore.;D
• Insane
• Od: 12.7.2009
Napačna telefonska številka fore.;D
29.10.2009 15:05
Heei.
Prosim za razne fore kako se z nekom delat norca.. Kao napačna številka. Saj veste pokličeš pa začneš nakladat.. Mi smo recimo težili: Mama pridi po mene.. Pa to fuul dolgo. xD Tako da povejte kako vi zezate ljudi. • sanjaradasanja
• Od: 9.8.2009
Re: Napačna telefonska številka fore.;D
29.10.2009 15:22
mi pa pač tak pokličemo pol pa rečemo da bi pico naročil pa tistmu k ga kličemo sploh do bedede ne pustimo pa mu nakladamo : KATERA JE ŽE UNA PIZZA K MA SIR PA ŠUNKO PA ARTIČOKE PA N VEM ŠE KAJ ŠE
• fLomaster
• Od: 1.7.2009
29.10.2009 15:42
mi pa večinoma kkšne tipe kličemo,pol pa začnemo tku:heeej a se me spomneš?js sm una sexi punca z netloga pa take xD
in tku smo enkrt klicale z mojga fona,js sm pa pozabla nastavt skrito cifro pol so me pa tipi nzaj klical xD pol sm se pa vn izmotavala in je blo usga sranja • PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
29.10.2009 16:32
mi smo enX na b.dayji klicali enega sosošolca da smo iz radio centra pa da je zadeu na nekem tekmovanji pa če če met nagrado more še neeke zapet .. ovi še res peu mi smo se tak režali no drugač pa če jas koga **** pošilam nujna sporočila [šparam dnar enX sma s prjatlco klicale eno babo kde si bo prišla ko prave pa po svije ko jih je naročla te pa se je začela dret da bo naji policiji prjavla pa neke xD al pa finta je ko se delaš da neko anketo delaš za neko revijo te pa take sprašuješ xD ful finta je have fun • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
29.10.2009 17:38
jau mi smo jih tak **** včasih (:
mi smo fčitlce klicali =P paa enkrat je blo tak hecno ko smo za paris hilton kao.. pa pač da so bli izžrebani da bi dobli njene bone ko jih je one podpisala, pa pač ono kapo njeno polek dali.. pol pa pač na koncu če so zato, pa jih je itak večina ne reko, al so pa prekinli pa mi: zakaj pa ne če je pa v bankrotu... ena je pa ja rekla, pa smo se pol nekaj dogovorjevali kje pa to.. pol na koncu pa nekaj v tem smislu da je isto zabita kot p.h. (: al pa kao nekaj za konje če bi nas jahat učli pa kr nekaj. (: froci kaj morš =P _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Mp3
• Od: 2.10.2009
29.10.2009 18:17
mi smo pa elektroluxove metle prodajali pa kao da so zadeli lcd pa take
no eni klic ko je blo pol ful smeha: no pač iz imenika enga izberemo pa pokličemo pa moj sošolc reče : zadeli ste lcd televizor (nwm kake velikosti ...) pol pa ko se je en mali javo te pa reče : ati lcd smo zadeli pol še pa začne spraševat kam more po njge aprit te smo pa dali od enga drugega sošolca fonsko (ko sploh ni vedo za to) da tam dobi vse informacije..... • 005
• Od: 17.5.2009
29.10.2009 18:59
mi smo tui 1× kLicalii neke ludi...kr zmišlevali smo si številje...pa ful šTorij je blo.xDD
npr. 1.xD vtipkamo neko št. pa se oglasi taxi...pa rečem naj oride na brnik da sn prišla iz francije...pa reče ok...pol me pa kliče čez kako uro da on mene čaka na brniki...mis mo se tak režali da smo skor dol pali.xDDD 2.xD smo rekli da prodajamo sode...ptisti ded se je pa razpi*do pa reko naj se v špegl pogledam itd. vglaune fuul bolanih smo meli.xD • hardbuny
• Od: 12.8.2009
Napačna telefonska številka fore
30.10.2009 11:30
ja mi s frendi pokličemo taksi pa mu rečemo čist eno ulcov **** materni pa pride tja pa ns kliče pa rečemo mu da ga ne vidmo pase poltm okol fura
• teiiche
• Od: 7.3.2009
30.10.2009 12:20
maš veliko teh stvari,ko lahko folk ****š.
da naprimer delaš anketo kdaj kje so izgubili nedolžnost pa to. al pa kličeš nekoga pa ga nadiraš zakaj ti hodi v blok zvonit ponoči.. • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
30.10.2009 14:19
mi pa na one fone : 080 1234
kličemo, pa mene je en stari v pm poslau ko sn mu neke čist živlenskiga vprašala (ne tak kot enkrat, dsa je moja mačka na kokaini ahaha xD) nevem.. rekla sn mu da mam fanta pa je v sosedni sobi, pa me hoče posilit al koi ku*ac. pol pa stari začne, pi*da ti materna, kaj te vi mularija mislite da jas vam verjamem! to je resni telefon vi se pa norca delate pa neke pol pa sem rekla da ga bom tošžla ker mi familijo šinfa pa se je začeu opravičevat xD • jaky
• Od: 23.9.2009
30.10.2009 19:19
Moj kolega je enkrat prnesu v šolo vokitoki ne un otroški apmak mal boljsi (sprejemnik odajnik) in smo dubl na vezo šoferje.....in kolega začeu govort po balkasko, da more pridit na prešerca, da naloži drva pa take i....pol ta kk je prnesu ta telefon je klicu fotra(sm ne on en drug) , da mu boju prnesl 3 tone odpadkou na dvorišče pa da bo treba plačat pa take..smehi.......jao takrt sm se tko nasmeju da sm kr joku • nejchula
• Od: 30.6.2009
31.10.2009 15:36
mi to usak tedn kličemo..enkart smo klical enga ata..kuk se čaj nardi..pa je začeu nabijat..pa reku da ne smemo na med pa limonco pozabt..fak..menil smo se 20 minut o.O
pa enkrat smo klical eno mamo pa pač smo jo sprašval kuk je možno da iz peska travca raste pa take.. pa enkrat sm tko da sm šla s psom na sprehod pa se je posrou..pa nwem al nej pustim ta drek tuki al nej ga poberem xD pa začne ena bakica: jaa vejš..če je na travniku ga kr pust..če je pa na cesti pol ga pa kr pober xD jst sm misnla da se bom poscala • shee
• Od: 10.7.2009
1.11.2009 17:43
teh for je poolno.
npr. ponoči pač pokličeš eno cifro in rečeš da mu voda pušča u kopalnici..in pol če gre pogledat pa reče da nć ne pušča mu prbiješ nazaj: 'no zdaj ko ste našli vodo si pa loh noge umijete!' • spaget
• Od: 17.4.2009
2.11.2009 17:17
Mi kličemo naključne številke pa pravimo, da semo na internetu zasledili, njihovo telefonsko in da prodajajajo pujske, pa če jih majo na zalogi pa kolko. pa kake barve so. Najbolj zanimivo je ko pol prašaš če je modre barve. Lahko kličeš ludi iz imenika pa začneš: srvus ki si stari pridi na kafe takoj zaj.. Pol je za nakjučne da si kao menežer nevem koga pa če bi v video spotu nasptopal ( mi smo klicali pa je en nasedo) pa dal podatke pa vse. Tota je že stara: Ti: Hej sem dobu golobove? ON: ne Ti<: potem pa so že odleteli. Fajn je če kličeš nekoga ko ga poznaš, pa se predsatviš da si drugi pa to pa glas spremeniš, pa mu rečeš, da si pred njegovo bajto ( fajn je če si res, (skrit)) pa naj vun pride pa če pride ga še malo okol ****š da si nevem ki vse. |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.