znaki nosecnosti• tamaLLa
• Od: 1.2.2009
znaki nosecnosti
1.2.2009 0:39
heii. mam en problem.jemlem KT logest.pa sem ene parkart kar malo zamudila cas jemanja.kako uro al pa uro pa pov.ze kaksen teden mi je slabo. mam nekaksne krce podosbne tistim med menstruacijo, veckrat tudi cutim nekaksno pikanje v jajcnikih in hodim na stranicse zelo pogosto.kar ni zacilnio zame.a bi blo mogoce kljub jemanju TK da sem noseca.sicer se mi zdi malo nesmiselno.samo sej vete da mi ni useeno k sm stara sam 16.
• miisHy
• Od: 6.11.2008
Re: znaki nosecnosti
1.2.2009 1:28
pa si sploh prebrala navodila ? • cebelca14
• Od: 13.12.2008
1.2.2009 12:54
tamaLLa pravi:heii. mam en problem.jemlem KT logest.pa sem ene parkart kar malo zamudila cas jemanja.kako uro al pa uro pa pov.ze kaksen teden mi je slabo. mam nekaksne krce podosbne tistim med menstruacijo, veckrat tudi cutim nekaksno pikanje v jajcnikih in hodim na stranicse zelo pogosto.kar ni zacilnio zame.a bi blo mogoce kljub jemanju TK da sem noseca.sicer se mi zdi malo nesmiselno.samo sej vete da mi ni useeno k sm stara sam 16.
pač js niam izkušn s tabletkami, sam glede na to kar govoriš je možn tut da si si jajčnike prehladila.. _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 • pupaa94
• Od: 15.3.2009
11.5.2009 14:39
hei
jst mam pa en problem č bi mi lohka kdo pomagu... no pač men menstruacija mal zamuja ane kar mi je logično saj še nimam vedno redne kdaj pa kdaj je tko k mora bit sam ok pač no z fantm sva se mal igrala ane no in me zanima pač č sperma vn pride a pol tkoj umre k pride na zrk al je še vendo "živa"? kr je pač utiku prste ke notr... pa me ie mal strah d sm nuseča kr me je po tem začel mal u jajčnikih bulet pa slabo mi je dost možno je d bi mela PMS sam ponavad me pr tem vedno križ buli pa še eno uprašanje pr deviški kožci... a se po spolnem odnosu to natrga al raztrga? pa sej z prstm mi tega nemore predret ane? pa a č je deviška cela pol lohka pride spermij notr al ne? • Smutzy
• Od: 12.4.2009
11.5.2009 17:47
pupaa94 pravi:hei
jst mam pa en problem č bi mi lohka kdo pomagu... no pač men menstruacija mal zamuja ane kar mi je logično saj še nimam vedno redne kdaj pa kdaj je tko k mora bit sam ok pač no z fantm sva se mal igrala ane no in me zanima pač č sperma vn pride a pol tkoj umre k pride na zrk al je še vendo "živa"? kr je pač utiku prste ke notr... pa me ie mal strah d sm nuseča kr me je po tem začel mal u jajčnikih bulet pa slabo mi je dost možno je d bi mela PMS sam ponavad me pr tem vedno križ buli pa še eno uprašanje pr deviški kožci... a se po spolnem odnosu to natrga al raztrga? pa sej z prstm mi tega nemore predret ane? pa a č je deviška cela pol lohka pride spermij notr al ne? Elou! Ne delat panike ok?! Sam kar jst vem je možnost da si noseča. Sperma je itak še "živa" tudi če je na zraku. Ne vem kok časa sam po moje vi2 nista bla tm ceu dan al dva a ne? Pa tudi s prstom se da predreti deviško kožico ja. Ne vem pa če lahko zanosiš tudi če je nimaš predrte :S Ma kkr koli. Nič ni garant. Tko da če se ti teli znaki še neki cajta ponauljo ti res svetujem de greš po test nosečnosti al pa k ginekologu :S Drgači pa glede tega uprašanja zard katerga ej bla tema odprta. Res ne vem:S Nimam izkušenj s temi tabletkami :s Papa <3333 • pupaa94
16.5.2009 23:07
Smutzy pravi:
pupaa94 pravi:
hei
jst mam pa en problem č bi mi lohka kdo pomagu... no pač men menstruacija mal zamuja ane kar mi je logično saj še nimam vedno redne kdaj pa kdaj je tko k mora bit sam ok pač no z fantm sva se mal igrala ane no in me zanima pač č sperma vn pride a pol tkoj umre k pride na zrk al je še vendo "živa"? kr je pač utiku prste ke notr... pa me ie mal strah d sm nuseča kr me je po tem začel mal u jajčnikih bulet pa slabo mi je dost možno je d bi mela PMS sam ponavad me pr tem vedno križ buli pa še eno uprašanje pr deviški kožci... a se po spolnem odnosu to natrga al raztrga? pa sej z prstm mi tega nemore predret ane? pa a č je deviška cela pol lohka pride spermij notr al ne? Elou! Ne delat panike ok?! Sam kar jst vem je možnost da si noseča. Sperma je itak še "živa" tudi če je na zraku. Ne vem kok časa sam po moje vi2 nista bla tm ceu dan al dva a ne? Pa tudi s prstom se da predreti deviško kožico ja. Ne vem pa če lahko zanosiš tudi če je nimaš predrte :S Ma kkr koli. Nič ni garant. Tko da če se ti teli znaki še neki cajta ponauljo ti res svetujem de greš po test nosečnosti al pa k ginekologu :S Drgači pa glede tega uprašanja zard katerga ej bla tema odprta. Res ne vem:S Nimam izkušenj s temi tabletkami :s Papa <3333 heh tnx sam si mi pa dala strah u kusti xD • pupaa94
16.5.2009 23:11
no zdej je pa tkole...
slabo mi ie nahlo biti ane samo mi menstruacija zamuja 6 dni... od tistga k sva s eigrala pa je minilo 8dni ane no in pač en dan ful nism mogla lulat ker me ie use peklo pa sm šla k doktarju pa smo ugutuvil d mam unetje mehurja pa sm dubila tablete primotren. menstruacije še zmeraj nimam imam pa zelo čudn beli tok. v teh 6tih dneh je učasih lep bel tko kot mora biti učasih ie rjav učasih pa je belo rdeč • pupaa94
19.5.2009 16:59
Zakaj nuben ne pomaga • bojana
• Od: 25.9.2008
19.5.2009 17:07
Težko ti pomagamo preko foruma. Najbolj zanesljiv odgovor na svoje težave boš dobila pri ginekologu. Priporočam ti, da ga obiščeš čim prej!
• anchycka
• Od: 25.5.2009
Prvi znaki...
10.6.2009 12:42
Oj.js pa ws morm neki prašat za mojo frendico.in sicr zanima jo,kok časa po spolnem odnosu lahk dobiš prve znake nosečnosti,pa kteri so najbl pogosti. Tnx
• 3sky
• Od: 10.6.2009
10.6.2009 20:59
pupaa94 pravi:no zdej je pa tkole...
slabo mi ie nahlo biti ane samo mi menstruacija zamuja 6 dni... od tistga k sva s eigrala pa je minilo 8dni ane no in pač en dan ful nism mogla lulat ker me ie use peklo pa sm šla k doktarju pa smo ugutuvil d mam unetje mehurja pa sm dubila tablete primotren. menstruacije še zmeraj nimam imam pa zelo čudn beli tok. v teh 6tih dneh je učasih lep bel tko kot mora biti učasih ie rjav učasih pa je belo rdeč punca to so znaki da boš lahko dobila menstruacijo, ker je pred menstruacijo ponavadi rjavkastobel ali rdečebel beli tok...v primeru da ne dobiš kmalu menstruacije pojdi k svojemu zdravniku ali bolje k ginekologu (če hodš k njemu) by Triff • theBoy
• Od: 22.2.2009
10.6.2009 21:15
Hja..nwm..mogoč kako vnetje jajčnikov al kaj takega.
Si že bla pri zdravniku? • Lissaaas
• Od: 15.8.2009
Re: Prvi znaki...
16.8.2009 0:02
simpleeboran pravi:
anchycka pravi:
Oj.js pa ws morm neki prašat za mojo frendico.in sicr zanima jo,kok časa po spolnem odnosu lahk dobiš prve znake nosečnosti,pa kteri so najbl pogosti. Tnx
mene tut to zanima.! pa če bi lohk čimprej mi kdo pomagu k sm že res mal žiučna ratala =/ Meme tut to zanima !?!? :S:S • pupaa94
16.8.2009 9:30
Lissaaas pravi:
simpleeboran pravi:
anchycka pravi:
mene tut to zanima.! pa če bi lohk čimprej mi kdo pomagu k sm že res mal žiučna ratala =/ Meme tut to zanima !?!? :S:S ah ja jst sm mela probleme glede nosečnosti sam sreč nsim bla=) am ja znaki nosečnosti po dveh tednih bote ful slabost občutl pa u jajčnikih vs bo bulel pa menstruacije nebo pa tko naprej mate tut kake forume zdravstvene k kej več o tem napišejo ammm pa drgač ne panike zganjat tko da ste pod stresm kr pol vs že kr skos na to razmišlte telo pol tko tut deluje pa pazte tut d ni kera bulana jst sm pol staknla unetje mehurja in zrd tega nism mela menstruacije in sm bla še ful bol panična drgač pa pr doktarju (ginekologu) dubite lohka eno tabletko k ma učink za 72ur nazaj al pa pejte u lekarno po test nosečnosti če ne prei podveh tednih s ebo use vidl • Lissaaas
• Od: 15.8.2009
16.8.2009 15:00
pupaa94 pravi:
Lissaaas pravi:
simpleeboran pravi:
anchycka pravi:
mene tut to zanima.! pa če bi lohk čimprej mi kdo pomagu k sm že res mal žiučna ratala =/ Meme tut to zanima !?!? :S:S ah ja jst sm mela probleme glede nosečnosti sam sreč nsim bla=) am ja znaki nosečnosti po dveh tednih bote ful slabost občutl pa u jajčnikih vs bo bulel pa menstruacije nebo pa tko naprej mate tut kake forume zdravstvene k kej več o tem napišejo ammm pa drgač ne panike zganjat tko da ste pod stresm kr pol vs že kr skos na to razmišlte telo pol tko tut deluje pa pazte tut d ni kera bulana jst sm pol staknla unetje mehurja in zrd tega nism mela menstruacije in sm bla še ful bol panična drgač pa pr doktarju (ginekologu) dubite lohka eno tabletko k ma učink za 72ur nazaj al pa pejte u lekarno po test nosečnosti če ne prei podveh tednih s ebo use vidl Hwaala ^^ • malamalamala
• Od: 22.10.2009
pomagajte pliss
22.10.2009 23:41
am mam en problem.... pač stara sem 16 let in z fantom sma pač mela prvi spolni odnos po prvem pa sva še potem 2x imela spolne odnose... no in zaj me trebuh full boli beli tok mam nimam pa še menstruacije pa se bojim da sem noseča ka mislite o tem napišite svoje mnenje prosim • sanjaradasanja
• Od: 9.8.2009
Re: pomagajte pliss
23.10.2009 15:22
malamalamala pravi:am mam en problem.... pač stara sem 16 let in z fantom sma pač mela prvi spolni odnos po prvem pa sva še potem 2x imela spolne odnose... no in zaj me trebuh full boli beli tok mam nimam pa še menstruacije pa se bojim da sem noseča ka mislite o tem napišite svoje mnenje prosim
pomojm najbolš da greš po test nosečnosti...pa fant to ve ??? mislm d te ful trebuh boli pa to ? jst upam da nisi • malamalamala
• Od: 22.10.2009
23.10.2009 17:26
sanjaradasanja pravi:
malamalamala pravi:
am mam en problem.... pač stara sem 16 let in z fantom sma pač mela prvi spolni odnos po prvem pa sva še potem 2x imela spolne odnose... no in zaj me trebuh full boli beli tok mam nimam pa še menstruacije pa se bojim da sem noseča ka mislite o tem napišite svoje mnenje prosim
pomojm najbolš da greš po test nosečnosti...pa fant to ve ??? mislm d te ful trebuh boli pa to ? jst upam da nisi ja ve ja... am pa se norca dela... pol pa je reko da kao saj nisi noseča da lahko pač mam lahko kakšne težave z menstruacijo in to. • sanjaradasanja
• Od: 9.8.2009
31.10.2009 11:23
malamalamala pravi:
sanjaradasanja pravi:
malamalamala pravi:
am mam en problem.... pač stara sem 16 let in z fantom sma pač mela prvi spolni odnos po prvem pa sva še potem 2x imela spolne odnose... no in zaj me trebuh full boli beli tok mam nimam pa še menstruacije pa se bojim da sem noseča ka mislite o tem napišite svoje mnenje prosim
pomojm najbolš da greš po test nosečnosti...pa fant to ve ??? mislm d te ful trebuh boli pa to ? jst upam da nisi ja ve ja... am pa se norca dela... pol pa je reko da kao saj nisi noseča da lahko pač mam lahko kakšne težave z menstruacijo in to. jah ne vem no pol pa nej bo zravn k bosta delala test nosečmosti...se bom probla še kej spovnt...pol pa povej k boš zvedla al si al nisi noseča |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.