boleč seks, HELP!• hipihipi
• Od: 19.9.2009
boleč seks, HELP!
19.9.2009 12:09
s fantom sma že kar neaj časa skupaj in ga imam zelo rada.. ampak pri seksu se nikakor ne morem sprostit in me zaradi tega zelo boli, saj se nena dovolj navlažim. mislim da se nemorem sprostit tudi zato ker že pričakujem boleč seks. mogoče je še kaki drugi vzrok. kaj naj naredim? probala sma že z glasbo, romantičnim vzdušjem in dolgo predigro.prijateljica mi je svetovala uporabo lubrikanta. ali predlagate še kaj drugega?
• ninaa
• Od: 23.10.2008
Re: boleč seks, HELP!
21.9.2009 22:25
Hei! mislim da je v temu primeru najbolš da stopš do ginekologinje in ti ona da ustrezne informacije.. prašaj ga za nek lubrikant al ka je že, ki se mu reče Gynaicol al neki tacga..
mislim da ti bojo v ginekološki ambulanti najbolš swetovali.. LP • teiica
• Od: 19.12.2008
22.9.2009 16:28
multygyn je navaden lubrikant na vodni osnovi...se ga dobi u lekarni in pomoje bo kul..stane pa okol 6 eurou
• LedeniCaj
• Od: 3.9.2009
22.9.2009 18:47
prste dej med vrata pa fajn zaloputn
pa bos pozabila na bolecino (pomaga verjemi mi) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.