ZALJUBLJENA SEM v fanta pa ne vem kako naj se mu približam1
• ANA123
• Od: 12.3.2010
ZALJUBLJENA SEM v fanta pa ne vem kako naj se mu približam1
12.3.2010 22:38
Prosim,pomagajte mi! Zaljubljena sem v fanta,in e dve leti starejši od mene ,zaenkrat je v osmem razredu.Problem je da ne vem kako naj se mu približam. Vsak odmor ga vidim ! • mjaw
• Od: 17.1.2010
Re: ZALJUBLJENA SEM v fanta pa ne vem kako naj se mu približam1
12.3.2010 22:43
torej si ti stara 11let in hodš u 6.klas?
• ANA123
12.3.2010 22:47
JAAAAA! Sošolke me skoz **** k vejo da sm vanga zaljubljena!
• ANA123
12.3.2010 22:48
mjaw pravi:torej si ti stara 11let in hodš u 6.klas?
Mi lahko pomagaš? • mjaw
12.3.2010 23:14
ANA123 pravi:
mjaw pravi:
Mi lahko pomagaš? aha pol pa si stara 11let..no on pa ma 13let an?..nwm..mogoč si zanj ena smrklja..al pa ne.kaj pa js vem..ko boš hodila u 7.klas se bo on vrjetnu s tabo pogovarju p to..enako ko pr men an?..bla sm u enga tipa ki je meu 13let js pa 11let..pol pa sm mela bday in septembra prišla u spl pa vse..in ta tip 14let js 12let an?.in pol pa mi tip kr lpo pove kak sm lepa in da sm mu ušeč p vsee..pa sm mu prašala wtf mi ni prašu pred 1letom.pa je reku da sm bla takrt froc in da si ni mislu da bi se tok spremenla tk da..zanj si otrok kr maš 11let on pa 13let.. • Mp3
• Od: 2.10.2009
13.3.2010 1:06
mjaw pravi:
ANA123 pravi:
¸
mjaw pravi:
Mi lahko pomagaš? aha pol pa si stara 11let..no on pa ma 13let an?..nwm..mogoč si zanj ena smrklja..al pa ne.kaj pa js vem..ko boš hodila u 7.klas se bo on vrjetnu s tabo pogovarju p to..enako ko pr men an?..bla sm u enga tipa ki je meu 13let js pa 11let..pol pa sm mela bday in septembra prišla u spl pa vse..in ta tip 14let js 12let an?.in pol pa mi tip kr lpo pove kak sm lepa in da sm mu ušeč p vsee..pa sm mu prašala wtf mi ni prašu pred 1letom.pa je reku da sm bla takrt froc in da si ni mislu da bi se tok spremenla tk da..zanj si otrok kr maš 11let on pa 13let.. ja zaj če je pri tebi to mislo še ne pomeni da tud pri njej xD • carica
• Od: 10.8.2009
Re: ZALJUBLJENA SEM v fanta pa ne vem kako naj se mu približ
13.3.2010 13:54
ANA123 pravi:Prosim,pomagajte mi! Zaljubljena sem v fanta,in e dve leti starejši od mene ,zaenkrat je v osmem razredu.Problem je da ne vem kako naj se mu približam. Vsak odmor ga vidim !
Jaazz sem tudi zaljubljena 2leti starješega pa je v 8razreduuu... • mjaw
13.3.2010 14:49
pr men se je to zgodl..mogoč pa pr teb pa ne bo..nalašč se zalet temu tipu in rec sori pa će se bo tip samo te pogledal in obrnil pa šel naprej nimaš šanse..če bo tip se nasmeju in reku nč hudega maš šanse.• ANA123
14.3.2010 9:45
Ja,mogoče sm res za njega ena smrklja. Njegov prjatu je zanga najbolš frend. Tukaj nimaš šanse,da bi bil bolj od nega. Ne vem kot ste povedali je mogoče to res. Pa sej je blo velik najinih pogledov,sam težko se mu je prbližat. • kitty^^
• Od: 11.7.2010
24.7.2010 21:07
js mam enak problem hodm u 8.razred fant k mi je ušeč pa je 2 leti starejši od mene...Kak se mu naj približaaam?
• pridna
• Od: 26.6.2010
24.7.2010 21:16
ena stran; upam de vam bo kej pomagala,
( ker to stran sem namreč jst odprla) : [link] • princessme
• Od: 27.1.2010
24.7.2010 21:39
mjaw pravi:
ANA123 pravi:
mjaw pravi:
Mi lahko pomagaš? aha pol pa si stara 11let..no on pa ma 13let an?..nwm..mogoč si zanj ena smrklja..al pa ne.kaj pa js vem..ko boš hodila u 7.klas se bo on vrjetnu s tabo pogovarju p to..enako ko pr men an?..bla sm u enga tipa ki je meu 13let js pa 11let..pol pa sm mela bday in septembra prišla u spl pa vse..in ta tip 14let js 12let an?.in pol pa mi tip kr lpo pove kak sm lepa in da sm mu ušeč p vsee..pa sm mu prašala wtf mi ni prašu pred 1letom.pa je reku da sm bla takrt froc in da si ni mislu da bi se tok spremenla tk da..zanj si otrok kr maš 11let on pa 13let.. moji sošolci sploh ne pogledajo mlajših. prej starejše..:S pa 8 klass sm. • pk4life
• Od: 20.7.2010
25.7.2010 1:17
mjaw pravi:pr men se je to zgodl..mogoč pa pr teb pa ne bo..nalašč se zalet temu tipu in rec sori pa će se bo tip samo te pogledal in obrnil pa šel naprej nimaš šanse..če bo tip se nasmeju in reku nč hudega maš šanse.
al je p sam prjazn pa reče sej ql ne.. pa še ne pomen d ma šanso.. nismo usi ignorantski ****.. pa mgoče si res premlada.. počak še mal.. pol boš mela weč šans.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.