TRGOVINE

durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
TRGOVINE 30.10.2009 20:27
mene pa zanima kje kupujeta oblačila in kok ste prpraulene dat za oblačila ter kakšen stil imate.

NY,H&M,ZARA ter MEGA.
ta stran mi je pa ful všečna pa lepe stvari imajo pa še tak stil imam (pisane barve pa to...)
[link]
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: TRGOVINE 30.10.2009 21:30
Reality: Sportina, Edc by Esprit, Mango, Tally Weijl, New Yorker, Miss Sixty, Morgan, Only, Pull & Bear...

Ko bom velika pa bogata: Prada, Miu Miu, Jil Sander, Roberto Cavalli, Chloe, Lara Bohinc(nakit), Chanel...

če bi melaa dnar bi si vseeeeeeeee kuplaa (:

-Kolko sem pripravljena dat za oblačila.
Jas nea gledam na dnar ker si itak nea sama s svojim dnarom kupim (šparam za bajto haha šala), pač more mi v oko padit pa je to vse (:

-Jooj ja, Accessories obožujem <33
Jaau jau jas bi vse melaa.. zdaj si mi lušte naredla, bi kar takoj šla malo po trgovinah (:
Ful so lepe cote na tisti strani ja (:

- Kaki stil mam. :
[link]

meni je au courant prišlo (:
Re: TRGOVINE 31.10.2009 16:31
PorceLan pravi:
Reality: Sportina, Edc by Esprit, Mango, Tally Weijl, New Yorker, Miss Sixty, Morgan, Only, Pull & Bear...

Ko bom velika pa bogata: Prada, Miu Miu, Jil Sander, Roberto Cavalli, Chloe, Lara Bohinc(nakit), Chanel...

Jas nea gledam na dnar ker si itak nea sama s svojim dnarom kupim (šparam za bajto haha šala), pač more mi v oko padit pa je to vse (:

Jaau jau jas bi vse melaa.. zdaj si mi lušte naredla, bi kar takoj šla malo po trgovinah (:

- Kaki stil mam. :
[link]

meni je au courant prišlo (:

prbłiižn podobn.tut js bi si vse kupła će bi mela dnar.xD
drgaać pa:New Yorker.Tally Weily.C&A.H&M.Stradivarius.S.Oliver.Mango.

zdeej mi še mami deva dnaar.saam k bom meeła štipendijo bom pa saama mela dnaar.in bom tut šla u šoping k se mi bo zahteel.Very Happy
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: TRGOVINE 31.10.2009 19:22
zara,berška, stradivarius, master of metal,
Re: TRGOVINE 1.11.2009 0:07
PorceLan pravi:

- Kaki stil mam. :
[link]

meni je (:

meni tui au courant prišlo =P
tajdi • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 2
Re: TRGOVINE 5.11.2009 14:30
a je ta trgovina mogoče v slo.?
[link]
tajdi • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 2
Re: TRGOVINE 5.11.2009 14:31
tajdi pravi:
[link]

oz.ne tale?
[link]
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: TRGOVINE 5.11.2009 18:54
[quote="tajdi"] tajdi pravi:
[link]

oz.ne tale?
[link]
ne.]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.