Zaljubljena sem v 3 fante. Za katerega naj se odločim?1 | 2 | >>• Ginny2
• Od: 1.7.2009
Zaljubljena sem v 3 fante. Za katerega naj se odločim?
9.8.2009 18:56
No jes pa rabm da mi en neki svetuje Jes sm zaljubljena v 3 fante ampak neki pa je... vsak ma ene par napak. No pa vam jih napišem neki da mi boste lahko neki pol svetval. Žiga- 1.- Nikol se še nisva pogovarjala u živo. 2.- Zelo velikrat se zlaže men. 3.- Ni vame.(to ni čist točn ker me zadnje čase čist skos gleda) Žan- 1.-Nikol se še nisva pogovarjala u živo. 2.-Ni vame Klemen- 1.-ne poznava se dobr No zej mi pa svetujte kerga nej si zberem • Insane
• Od: 12.7.2009
Re: Zaljubljena sem v 3 fante. Za katerega naj se odločim?
9.8.2009 19:26
Kolko pa si stara ti?
xD. • zivaa
• Od: 12.6.2009
• Kraj: il.bistrica
9.8.2009 23:27
...najprej si pozanim ce je Žiga u tebe...če pač ni
pol nimš šans ne...XDXDXD... drgac pa pol anavl n Klemena in se dodobr res dodobr spoznajta in pol bota vidla kko naprej in tko. upam d sm ti kej pomagala no. Lp(: papa.*pusa* • Ginny2
10.8.2009 8:36
Insane pravi:Kolko pa si stara ti?
xD. A jes kolk sm stara? 12 let sm stara:) • Ginny2
10.8.2009 8:40
zivaa pravi:...najprej si pozanim ce je Žiga u tebe...če pač ni
pol nimš šans ne...XDXDXD... drgac pa pol anavl n Klemena in se dodobr res dodobr spoznajta in pol bota vidla kko naprej in tko. upam d sm ti kej pomagala no. Lp(: papa.*pusa* Ja sam povej mi kwa nej pa z Žanm? No še tok da povem kolk so stari: Žiga 12(sam je 6 mescou mlaj od mene) Žan 14 Klemen 16 • teckica
• Od: 9.6.2009
10.8.2009 8:46
hahahhahahhahhahhahhahahhaha • Munda
• Od: 30.5.2009
10.8.2009 14:53
hah, če se ti laž pa ziher ni zate, pa unga ko ma 16 pomoj bolš da ga kr pozabš ker je prestar zate, unga ko ma 14 pa če že moraš ga spoznaj pa boš pol vidla, samo dvomim da bi hodu s tok mlado deklico _________________ \m/ • Green
• Od: 6.8.2009
11.8.2009 15:47
eeem... če mene vprašaš, bolje da še malo počakaš s temi zadevami, ker zveniš res zelo nezrelo... halloo, kot da izbiraš kero liziko boš kupla • smallvillegirl
• Od: 12.10.2008
• Kraj: deskle
11.8.2009 16:27
hahahhahahahaha xD prvo k sm brala.. smi je zdelo d ima una ene 10 let. neč več. ..
ti svetujm d res še malo počakej xD nimš kam hitet. kokr je rekla munda.mislm d nbo hotu hodt s 12 letno punčko. še kašno leto usaj počakej : )) _________________ Metal is my Music & I love it ! • Insane
• Od: 12.7.2009
11.8.2009 16:34
Ginny2 pravi:
Insane pravi:
Kolko pa si stara ti?
xD. A jes kolk sm stara? 12 let sm stara:) saj se mi je zdelo.xD • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
11.8.2009 19:52
evo js ti četrtega priporočam_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • zivaa
• Od: 12.6.2009
• Kraj: il.bistrica
11.8.2009 20:38
Ginny2 pravi:
zivaa pravi:
...najprej si pozanim ce je Žiga u tebe...če pač ni
pol nimš šans ne...XDXDXD... drgac pa pol anavl n Klemena in se dodobr res dodobr spoznajta in pol bota vidla kko naprej in tko. upam d sm ti kej pomagala no. Lp(: papa.*pusa* Ja sam povej mi kwa nej pa z Žanm? No še tok da povem kolk so stari: Žiga 12(sam je 6 mescou mlaj od mene) Žan 14 Klemen 16 Ja 16???????????? omgggg.Pol pa res rais mau počak se no.Nwm tko.a. naibolš =)=)=) k 16 je preuč.tok sm jst stara pa res d je met tipa starga tok kkr si sam al pa mau starejsga 2leta npr ne.sam več ne k je cudn sam ce bi bla ti kej starejsa drgac pa beda no. Počak mau. ČawČaw • Pupikaa
• Od: 12.8.2009
12.8.2009 4:39
12 let?????? no lahko bi res še malo počakala če pa že res hočeš met nekaj z enimi od njih pa ti 16let sploh ne priporočam kr 10000000% nebo z taboo drugač pa prvo morš sploh vedet če je keremu do tebee...saj niso tvoje pupe ki si jih lahko zbereš kr so ti všeč če sploh neveš če si ti njim!! se mi zdi da si še nezrela za to da bi mela fanta!!! brez zameree!!! • anjja
• Od: 11.1.2009
12.8.2009 11:59
sploh ti dobenega od teh ne priporocam <,<
vsi so taki. žiga,žan sploh se niste pogovarjali.č klemen pa pre star za tebe. bzw 12 let si stara, po mojjem mnenju premala za kakšne zveze brez zamere.. simpatije se izplačajo • march
• Od: 21.8.2009
(;
21.8.2009 18:25
am.
une k ne poznas u zivo je brez weze. pouab jih na kofe. da se spoznate an. • Popcorn
• Od: 28.9.2008
22.8.2009 14:54
leej lubica ti si sploh premlada d bi bla zalublna u 3 tipe naenkrat, teb so sam ušeč tkoda se sploh nesekeri in bezveze se za koga odločat če ni nuben vate?.. pa halo 12 pa 16?... Mladič si še ti lubica, pa brez zamere sam to mi je pa res una louska fora...XD
• Čbelca
• Od: 26.6.2009
• Kraj: seattle
23.8.2009 12:55
Ginny2 pravi:
Insane pravi:
Kolko pa si stara ti?
xD. A jes kolk sm stara? 12 let sm stara:) am, lej, mogoč bo zvenelo kruto, ampq js ti predlagam, da pustiš use tri pr mir. ne mi zamert, ampq bi blo res fajn, da si ne bi nabrala kakih glupih izkušenj, tak da... no, sam moje mnenje. mogoč je to sam trenutno, ampq fantje so me res nehal zanimat, kr so kr neki. • PinkShue
• Od: 22.12.2008
23.8.2009 16:50
Ginny2 pravi:No jes pa rabm da mi en neki svetuje
Jes sm zaljubljena v 3 fante ampak neki pa je... vsak ma ene par napak. No pa vam jih napišem neki da mi boste lahko neki pol svetval. Žiga- 1.- Nikol se še nisva pogovarjala u živo. 2.- Zelo velikrat se zlaže men. 3.- Ni vame.(to ni čist točn ker me zadnje čase čist skos gleda) Žan- 1.-Nikol se še nisva pogovarjala u živo. 2.-Ni vame Klemen- 1.-ne poznava se dobr No zej mi pa svetujte kerga nej si zberem Lej vse to te bo kmal miniŁ..lahk vrjameš.Sam najbl bi blo da bi jih pustila use tri na mir (sploh tistga k je 16..) kr jih tko al pa tko ne poznaš.Drgač pa velik sreče. • eucha
• Od: 12.3.2009
23.8.2009 17:02
kak si pa lahko v tri zalublena če pa nobenga od teh niti ne poznaš?... in umm kaj misliš s tem "katerega naj si izberem"??..mislim..recimo da si 'izbereš' enega..in kaj mislš da bo pol..?
• saraaa
• Od: 23.8.2009
23.8.2009 17:45
Insane pravi:Kolko pa si stara ti?
xD. jz sm 13 pa mam 17 letnega fanta..<3 • bethy
• Od: 17.1.2009
24.8.2009 2:01
saraaa pravi:
Insane pravi:
Kolko pa si stara ti?
xD. jz sm 13 pa mam 17 letnega fanta..<3 jz sm pa 14 pa mam letnga starost res ni ovira • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
24.8.2009 10:01
alo, kak a hell si pa ti lahko v enga ko se še nikol nista menla? o.O
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
24.8.2009 12:44
pa grupnega idite vsi štirje. pol se pa idite igrico na izločanje. navodila:
1. keri najboljše liže? tisti ko ga izbereš, gre v naslednji krog 2. keri najboljše sexa? tisti ko ga izbereš, gre v naslednji krog. tistega ko nisi izbrala, ga vržeš čez okno. eto, pa sta tu še samo dva v igri. pol pa: 3. vprašaš: keri bi se za mene čez okno vrgo? -pa če en reče ja, en pa ne: maš tistega ko ni ven skočo, ker je oni drugi umrl(vse je naredo za tebe) -če obadva rečeta da se bota: pač morta en za drugim. tisti ko nazadnje skoči, tisti je tvoj. -če noben noče: rečeŠ: mrššš govno, javita se jutri. eto, pa je stvar rešena. kaj češ boljšega. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • belii
• Od: 30.3.2009
24.8.2009 13:25
hmmm.... starost res ni ovira js mam eno frendo k je stara 18 pa ma tipa starga 24 let, spoznala sta se pa k je bla on 13 on pa 19 skupej sta pa že 5 let...tko da če si res prpravlena met resno zvezo ti svetujem da greš z usakim na pijačo pol pa vidš če si tud ti kermu ušeč pa se za tistga pol odločš...to je moje mnenje upam d sm kj pomagala • Čbelca
• Od: 26.6.2009
• Kraj: seattle
24.8.2009 14:21
PorceLan pravi:pa grupnega idite vsi štirje. pol se pa idite igrico na izločanje. navodila:
1. keri najboljše liže? tisti ko ga izbereš, gre v naslednji krog 2. keri najboljše sexa? tisti ko ga izbereš, gre v naslednji krog. tistega ko nisi izbrala, ga vržeš čez okno. eto, pa sta tu še samo dva v igri. pol pa: 3. vprašaš: keri bi se za mene čez okno vrgo? -pa če en reče ja, en pa ne: maš tistega ko ni ven skočo, ker je oni drugi umrl(vse je naredo za tebe) -če obadva rečeta da se bota: pač morta en za drugim. tisti ko nazadnje skoči, tisti je tvoj. -če noben noče: rečeŠ: mrššš govno, javita se jutri. eto, pa je stvar rešena. kaj češ boljšega. hehe, po mojem je pr takih letih iskanje starejšega iskanje brata, ne pa fanta |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.